סופ"ש באיחור ענקי..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
../images/Emo124.gifסופ"ש באיחור ענקי..

~סורי סורי סורי סורי סורי~ סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
מזל טוב למי שחגג/ה יומולדת השבוע
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SNTQ

New member
../images/Emo110.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל השבוע (חופש,חברות,ים,יומולדת לחברה הכי טובה,פאב..)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההבנה שבהחלט בהחלט אין כמוהן
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה איתו
התעצבתי מעט כי.. היום יומולדת לאקס והיו תוכניות
התעצבנתי על.. חברה,שמגבילה את עצמה בגלל חברה לשעבר
אבל בסוף סלחתי כי .. היא תבין מה טוב לה
התאכזבתי מ.. כי..עצמי,שבסוף שלחתי לו הודעה
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב,ראיתי אתר לזכר תומר שחבר שלו הכין
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול בהחלט בפאב,כל מיני שטויות וההודעה מאדם
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אהובתי,את אחד האנשים הכי מדהימים שיצא לי לפגוש"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שמרתי על הקרסול באמת,שיחלים ולא עשיתי פעילו ספורטיבית
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. היום,להתמודד עם דברים בגלל שזה היומולדת שלו
הסרט הכי טוב שראיתי.. סטפ אפ!!!
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול,פאב האידאה פה בראשון
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה לחברה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהובי,4 הבנות שלי ונמרוד
התודה שלי השבוע היא ל.. אהובי
הוו ולאיזה צלם מיוחד שעזר לי בכמה וכמה דברים
פינקתי את עצמי השבוע עם.. הוו השבוע הזה מלא ביותר מדי אוכל.. אבל האלכוהול אתמול פיצה על כללל האוכל
מאכל השבוע שהיה הוא.. ופל בלגי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?כיףףףףףףף
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..יותר מדי שירי היפ הופ
אלבום השבוע שהיה..אורפנדלנד-מבול
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."זה עושה לי שמח.." (אינפקציה)
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..העובדה שיש לו היום יומולדת
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהיה עם החברות ואהנה-מה שקרה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אהובי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אראה אותו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אהובי וכל המשפחה ביום שני:]

אני =]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:כללל השבועע!! כי יש בעולם אנשים מדהימים.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:הכל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: SMS מהחייל התעצבתי מעט כי..:בככל לאא... התעצבנתי על..: עדי הנשששנששש אבל בסוף סלחתי כי ..: כי הוא הכי בעולם התאכזבתי מ... כי...:אפאחד בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק, כל יום כל היום!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:|סדגש כל יום בחווה, כשכל הבנות מהחווה באו לישון אצלי, ואתמול בערב עם החברים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:היי באדי באדי באדי באדי באדי באדי באדי הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: סיימתי כבר שתי עבודות, ורכבתי מלאאא!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לסיים שתי עבודות! נשארו לי רק עוד 7 הסרט הכי טוב שראיתי..:יצאת גבר והמתופפים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:חווה, החווה של חיים, סרט עם החברים משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:קרפ בשייקאיט, והוא אפילו היה כשר לפסח!
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:כווווולם התודה שלי השבוע היא ל..:למי שהמציא את חופש פסח
פינקתי את עצמי השבוע עם..:פוווולל רכיבות, והייתי הכי הרבה זמן שאפשר עם האנשים שאני הכי אוהבת בעולם
מאכל השבוע שהיה הוא..:סנדוויץ' של המכולת אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?למה לא כל יום פסח
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:גרעינים אלבום השבוע שהיה..:
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה...: "יוצא לבלות..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:כלוםםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:עשיתי מה שרציתי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:נייטמר
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיול סוסים למדבר עם האנשים הכי הכי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שנמצא יום לעשות אימון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..זוהררר!! כל כך!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

gili600

New member
שבוע מושלם!! ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שהלכתי ביום שישי, שיש טיול, אבא חזר ושיר הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אבא חזר
התעצבתי מעט כי.. היא גם באה לזה התעצבנתי על.. איתי ונעם אבל בסוף סלחתי כי .. סיפור מסובך וכי היא תמיד דוחה הכל אבל ככה היא התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אממ לא יודעת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. עם דוד ועדי במשרד שהם התקשרו לכולם לוודא בקשר לטיול.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום מוקדם כדי לבוא לחווה ביום שישי אבל היה ממש ממש שווה את זה. הסרט הכי טוב שראיתי.. אנשים יפים-פיילוט המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה והבית של שיר משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קפלן, נוני, אסתר, וואנגי שנתן לנו "להציק" לו התודה שלי השבוע היא ל.. אמא על הטיול, אבא על הסוס ושיר על המצברוח פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה הרבה זמן בחווה מאכל השבוע שהיה הוא.. קולה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שבוע מוווווושלם שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. סינדרלה
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. גם אם המצב גרוע בכל יום או שבוע אולי החלום יתגשם הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כמה אנשים מעצבנים.. אבל אני מקליטה מעדי את הצלצול המתאים בשבילם
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אין שומדבר מיוחד שאני רוצה לעשות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה אנשים ובעיקר אמאבא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הטיול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שבאמת יהיה טיול -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. זהר (קומורובסקי), קפלן, נוני ועוד כמה אנשים סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הנעליים בבית של שיר2

תמונה מדהימהה...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי כי רכבתי
היה שיעור גרוע
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שחזר לחתול שלי הקול
והשופינג יום חמישי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אממ כלום התעצבתי מעט כי.. היה שיעור גרוע... התעצבנתי על.. אבא ואמא אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... אמא.. חשבתי שהיא לא תעשה בושות בחווה
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצבנות.. נשברתי להורים בטלפון על זה שהם חושבים רק על עצמם [
] (בקטע של לקחת אותי לחווה...) הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא היה ממש... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "בסדר"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשכנע את אבא ללכת לקקטוס.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להצליח את התרגיל הזה.. ובאמת לא היה לי כוח ולא הצלחתי
הסרט הכי טוב שראיתי.. אמנם שישי שעבר אבל בהחלט נורביט
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קצת בגדים ונעליים 1100 שקל
אבל למי אכפתת
מהכסף של סבתא, סבא ואמא
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמממ.... התודה שלי השבוע היא ל.. אמנם לא ממש.. אבל לאמא שהסכימה לקחת אותי לחווה.. ולשופינגג
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לאדעתת אולי בגדים חדשים?
מאכל השבוע שהיה הוא.. לא היה נראלי חח.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הרכיבה
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ירכב
בקקטוסס השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דפיונת.. תמיד יודעת לשמח
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ללא ספק הרכיבה בקקטוס
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שבסוף החווה כן תהיה פתוחה השבוע ויהיה שיעור
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. איציק
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב למי שחגג/ה יומולדת השבוע כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

shirli0811

New member
היה טוב וגם די עצוב..:||

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי, שיעור מוששלם =]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קניות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאון,צ'רסון, וליאת בוכים מול פרנצ'סקה ז"ל :'[ התעצבתי מעט כי.. פרנצ'סקה מתה, כלבה מדהימה, ו-8 גורים נשארו לבד, והיה צריך לפזר אותם בגיל שבועיים. התעצבנתי על.. אחותי, ואמא אבל בסוף סלחתי כי .. יש לנו את אותו דם...;] התאכזבתי מ... כי... ממנו כי הוא נפגע ממני ובגלל אני פגועה ממנו..חח, סיפור ארוך XD בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, כי אין יותר פרנצ'סקה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לשטוף היום את פנג XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את נראית לגמרי אחרת מלפני חודש.." :]] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הכול התחיל להסתדר.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכוב שעתיים בשיא החום עם גולף.. חח הסרט הכי טוב שראיתי.. "סיבוב שני" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מממ, היה רחובות,חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. 4 ג'ינסים לחג, ו-2 חולצות.. (:) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ענברי
טל
התודה שלי השבוע היא ל.. ענברי..(:) פינקתי את עצמי השבוע עם.. לאפה וטוסט :]] מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט..... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פרנצ'סקה אוהבים אותך..:|| שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. סינרגיה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המוות של פרנצ'סקה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסע ליגור, אבל התחרות נגמרה כבר..חח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ענברי, אמא, טל, שלאב ((:) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות טובות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שפסח יגמר..חחח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ענבר וטל
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב למי שחגג/ה יומולדת השבוע כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ToryMaster

New member
מה זה מי?

אימא שלהם מתה, זה כבר לא משנה אם הם אצל הבעלים המקוריים או בבתים אחרים.

מאוד משנה...

הם צריכים את החום אחד של השני.. הם גורים מה כבר הם
וצריך לדעת להאכיל אותם כל שעתיים וחצי, איך לגרום להם לעשות פיפי וקקי איפה לשים אותם.. ועוד המון דברים.. עצוב שהאמא מתה ועצוב שהגורים הופרדו כבר
ובגלל שזה פורום על סוסים אני לא יתחיל לדבר כאן על כלבים..

ToryMaster

New member
יהיה יותר קל לטפל בהם בנפרד

כשהם כולם מרוכזים ביחד, העובדה היא שיש מעט מאוד אנשים שיוכלו להרשות לעצמם לתת להם את הטיפול הנדרש, להאכיל בבקבוק או טפי כל שעתיים זה אומר לא לעשות כמעט כלום חוץ מלחמם ולהאכיל ולעסות אותם. זה כמעט בלתי אפשרי. הסיכוי שהם ימותו כשהם ביחד עולה על החיסרון בלהפריד אותם בגיל כל כך מוקדם, ואת חום הגוף והפרטנר למשחק הם יכולים לקבל גם בבית שידע לטפל בהם כראוי.

גם נכון... אבל עדיין ../images/Emo3.gif

יהיה יותר טוב גם עם ימסרו אותם בזוגות רק עד שהם גודלים.. זאת בחירה שלהם מה לעשות.. וזה שהם גורים של הכלבה בחווה זה משנה את הכל...

shirli0811

New member
תראי אני מסכימה עם לאון שהוא מוסר..

כי זה חווה יחסית חדשה, אין הרבה תלמידים שכולים להאכיל כמו שאת אומרת כל שעתיים,שלוש את הגורים.... יש לו גם ככה עוד בערך 5 כלבים לטפל בהם..ואין לו אפשרות להיות נגיש לגורים, הרבה יותר כדאי שהוא יחלק אותם וככה כל גור יקבל את מירב הצומת לב מהמשפחה החדשה שלו, לדעתי זה הרבה יותר עדיף מאשר שהגורים יהיו ביחד ועם הרבה פחות צומת לב וזמן לטיפול מסור וחם כמו שמגיע לגורים. חוצמזה שגור אחד ישאר לזכר פרנצ'סקה..:\\

doron225

New member
הגיע הזמן..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. -יום חמישי כי ישנתי כל היוםםם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. -שהלכתי לסדנאא הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שהשופטת אמרה שאני טובה :) התעצבתי מעט כי.. -כי נפרדתי מהחבר שלי אחרי חצי שנה :( התעצבנתי על.. -על גידי כי השקרן הזה אומר לי "השתתפתי בתחרות ריינינג" יא רייט אתה לא יודע ריינינג!! בקושי לרכב אתה יודע!! אבל בסוף סלחתי כי .. -כי הוא ילד דיסלקט שמשלה את עצמו.. התאכזבתי מ... כי... -מבר כי הוא סיפר לי שקרים בכיתי מעצב/אושר כי.. -בכיתי מצחוק ג'ינג'י הזה גרם לי לבכות מצחוק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. -בסדנא שג'ינג'י הצחיק אותי חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "דורון קומי [אומר בשקט..] היא לא רוצה לקום..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -כי עברתי את הסדנא בשלום!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... -ללכת לסדנא! הסרט הכי טוב שראיתי.. -לא הספקתי לראות סרט... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. -חוות כנות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -לא קניתי שומדבר.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. - את... אמממ ענבר D: התודה שלי השבוע היא ל.. -לאמא שלי שאמרה שאם אנלא הולכת לסדנא היא מעיפה אותי מהבית.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. -טיפול פנים מאכל השבוע שהיה הוא.. -אמ... שמעו אכלתי מיום ראשון עד רביעי רק פיצה אז אני מניחה שפיצה.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -גריילפרנד של אבריל [שיר פאקצי אבל נחמד] אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. -יעבור חווה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. -עופר השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -לעבור חווה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -שיהיה לי ת'זין לעבור!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. -מתן, עוז ועופר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): [אני!! :) נורא מגניב!! תחסכו לעצמכם את העינויים ואל תסתכלו!]

שירלי317

New member
העייפות.. העומס..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי-חמישי כי כינרת!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תגלית עצמית. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. תגלית עצמי. כנרת. התעצבתי מעט כי.. לא בדיוק עצבות... יותר התמוטטות עצבים.. התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. אחרת יהיה קשה לחיות התאכזבתי מ... כי... ניצים בכיתי מעצב/אושר כי.. תגלית עצמית+התמוטטות עצבים+אני דואגת לו. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כנרת (עידו בבקיני, אני בשחייה בכנרת באמצע הלילה כנגד רצוני, חתונה מפוברקת ומשעשעת על שפת הכנרת ושאר ירקות) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. מיאו ספטולה
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להגיד לו את זה. (אבל אז הייתה תגלית עצמית... ולא) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לתגלית העצמית הזו, להגיד לו מה אני מרגישה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי ממש.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. כנרת! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פףף, כינרת, הנסיעה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. תקוה
קימי... ולמרות הכל- הכנרת. ושירק'ה. התודה שלי השבוע היא ל.. תקוה. ליאור. ואורלי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כינרת. מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקולד למריחה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מיאו ספטולה
שיר השבוע שהיה.. Bethany Joy Lenz - Devil Archeristו אלבום השבוע שהיה.. one tree hill משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. This day probably tore me apart And I didn`t even know it This day probably ate up my heart And I got nothing to show for it הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ההתפרקות הנפשית שלי. למרות שהיא הבהירה כמה דברים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחייך כמו שצריך. ואפסיק להיות על סף בכי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. תקוה והכריות
ליאור ואורלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחר לרכב. ובשלישי אני טסה ליפן
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהטיסה תהיה סבירה. שלא יהיו התקלויות מביכות במוסקבה (מעבר בדרך ליפן) ושיהיה כיף ביפן
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ליאור, אורלי, ליזי, בר, ויעלי יעלי יעלי ונעה. (הרב אני בספק שאני אספיק
)

SILVER LADY

New member
באלי.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אממ דפנטלי היום=]אנשים מושלמים 33>ומילניומי מתוווק=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הבאנו אותה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התחרותת=] התעצבתי מעט כי.. נויקה בטח חחחח התעצבנתי על..^^ אבל בסוף סלחתי כי ..זאת היא חחח התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי!! בכיתי מעצב/אושר כי.. רק מזכרון בבובי=\..מושלמת שלי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אממ היום ואתמולל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מחמאות
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה שבוע של רכיבות מעולות=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד חחח הסרט הכי טוב שראיתי..משו עם בן סטילר..=] המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה=]והיום תחרות משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוכל?חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורקה=]מילניומי והניגרית הקטנה=] התודה שלי השבוע היא ל..מורקהה!!ומילניומי שסבל
פינקתי את עצמי השבוע עם..מלא רכיבותת מאכל השבוע שהיה הוא..מנה חמה חחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אין יל מושג איך קוראים לו אבל מעציב=\והבוקר יאיר אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לוידעתת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אמממ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישן!!!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורקה=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון עם ירוןן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..יילך טוב=] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..גלי=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב למי שחגג/ה יומולדת השבוע כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה