סופ''ש באיחור
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני שלישי וחמישי..... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשני וחמישי וצביעת מיכשולים מגניבה ומעייפת...... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא זוכר....>< התעצבתי מעט כי.. השבוע הזה הייתי רגוע מתמיד
התעצבנתי על.. אף אחד אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...שלא היה וכניראה שלא היה בזמן האחרון שיעור עם זוהר בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..גם מצחיק אבל גם קצת עצוב..... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ביום שני מ...... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הלך לי טוב בשיעור בשני וחיים היה מרוצה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לקום ביום שישי ב7 וחצי ללכת לשיעור גיטרה ואז לחווה....^_^ הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי ראיתי אחד אבל הוא היה מעפן המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הולך ליקנות וכניראה שאני היה במינוס רציני אחרי מה שאני הולך ליקנות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...יש הרבה שאזכור לטובה בגדול.... התודה שלי השבוע היא ל..עמיתי פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה הרבה חווה מאכל השבוע שהיה הוא..על האש
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?''שבוע שכולו בחווה'' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..''רוצה בנות''
אלבום השבוע שהיה
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום רביעי...>< הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לא יודע... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיולללללל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..טיול וצ'אפס חדשים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה......
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני שלישי וחמישי..... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשני וחמישי וצביעת מיכשולים מגניבה ומעייפת...... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא זוכר....>< התעצבתי מעט כי.. השבוע הזה הייתי רגוע מתמיד