סופ"ש באיחור ענקי..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

segev 007

New member
סופ''ש באיחור

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני שלישי וחמישי..... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור בשני וחמישי וצביעת מיכשולים מגניבה ומעייפת...... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא זוכר....>< התעצבתי מעט כי.. השבוע הזה הייתי רגוע מתמיד
התעצבנתי על.. אף אחד אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...שלא היה וכניראה שלא היה בזמן האחרון שיעור עם זוהר בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..גם מצחיק אבל גם קצת עצוב..... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ביום שני מ...... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הלך לי טוב בשיעור בשני וחיים היה מרוצה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לקום ביום שישי ב7 וחצי ללכת לשיעור גיטרה ואז לחווה....^_^ הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי ראיתי אחד אבל הוא היה מעפן המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הולך ליקנות וכניראה שאני היה במינוס רציני אחרי מה שאני הולך ליקנות
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...יש הרבה שאזכור לטובה בגדול.... התודה שלי השבוע היא ל..עמיתי פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה הרבה חווה מאכל השבוע שהיה הוא..על האש
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?''שבוע שכולו בחווה'' שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..''רוצה בנות''
אלבום השבוע שהיה
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום רביעי...>< הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה...
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לא יודע... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיולללללל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..טיול וצ'אפס חדשים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה......

MAYA 4827

New member
חופשש!!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. אני לא יכולה לבחור אחד
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרבה!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הSMS התעצבנתי מעט כי.. הגשם התקוע הזה.. התעצבנתי על.. ההורים האלה!! אבל בסוף סלחתי כי.. לפחות למשו אחד הם הסכימו... התאכזבתי מ.. כי..-- בכיתי מעצב כי.. לא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. עומר והשומר באילת, שנעלו אותנו באזריאלי ופוללל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. האסאמאס הזה.. הרגשתי כלכך טוב עם עצמי כי.. מה שעינבל אמרה לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. קום ב 6 בבוקר הסרט הכי טוב שראיתי.. יצאת גבר, נורביט. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אילת- טיילת קניון ים, אזריעלי וישפרו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק.. הרבה יותר מידי דברים משו או מישו שאזכרו לטובה מהשבוע.. גל, עדי, ענבר, בר, רונן, נדב התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע אם.. חברים ישנו אצלי ואיכשהו הצלחנו לקום רק ב4 וחצי אחרי הצהריים!! מאכל השבוע שהיה.. פרי שייק בטיילת, מצייה (מצבריט) אם היו עושים סרט מהחיים שלכם איך היו קוראים לו? חופש חופש חופש!!! שיר השבוע שהיה.. נו זה שיש בסוף הסרט ארמגדון.. שחכתי איך קוראים לו הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום כלום הייתי נותת הכול כדי שבסוף השבוע הזה.. הוא כבר עבר והספקתי יותר מהכול!! משו שאתם מחכים לו השבוע.. טיול סוסים!! משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לראות את עמית האדם שאתם משתוקקים לראות.. סתיוויק, שתי הבלונדיניות שלי, ועוד כמה שלא ראיתי הרבה זמן..

2eye

New member
אניח בדיליי :]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום: חמישי-שישי-שבת. פשוט היה כיף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: רכיבות? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: X התעצבתי מעט כי: X התעצבנתי על: אנשים מהחווה, כי לוקחים לי דברים מהארון והם לא חוזרים. אבל בסוף סלחתי כי: זה לא בכוונה, וככה זה בחווה. התאכזבתי מ... כי: X בכיתי מעצב/אושר כי: שניהם ביחד, כי יאיר ילך... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: חווה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: לא זוכר, הרבה... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: אני משתפר, והרבה שמים לב. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: X הסרט הכי טוב שראיתי: X המקום הכי טוב שאליו יצאתי: ארומה-רננים/ חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: עודלא קניתי אבל כבר יש תכנון משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: דרור, דן... התודה שלי השבוע היא ל: אמאבא פינקתי את עצמי השבוע עם: הרבה זמן-חווה מאכל השבוע שהיה הוא: "חומוס-טנדלר" אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? X שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: Scotty doesn't know אלבום השבוע שהיה..X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: "יום יבוא ואת תחייכי אלי שוב" הייתי מוחקת מהשבוע הזה: לא מוחק שומדבר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: הוא היה D: אבל היה מעולה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
החווה D:
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לרכב המון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יאיר, אבל זה לא יקרה :[

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אין הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא זוכרת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי.. לא הצלחתי להירשם
התעצבנתי על.. הרבה דברים... אבל בסוף סלחתי כי .. ככה זה החיים התאכזבתי מ... כי... הרבה דברים בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... למרות שרציתי לבכות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. משהו שראיתי בTV מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. the earth is our mother she gives and she takes הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשרוד! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד. הסרט הכי טוב שראיתי.. מלך האריות
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. האמת, אני בקושי קונה דברים. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל אחד שאני מכירה
התודה שלי השבוע היא ל.. כולם
פינקתי את עצמי השבוע עם.. שוקולד ועוגיות מאכל השבוע שהיה הוא.. אממממ.... כלום! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? NO NAME שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כמה שירים ממלך האריות. אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. the earth is our mother she gives and she takes הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הרבה דברים
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתקדם ב... (אישי) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. להתקדם
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להתקדם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה אנשים... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): קובו וקיארה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MC sApiR

New member
אז מה עם כבר לא סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול כי היה ממש מצחיק הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..בהחלט השיעור בחמישי והצילומים ברביעי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיעור בשני התעצבתי מעט כי.. אני ממשיכה לוותר לעצמי וכי אני פחדנית התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי ..כי זהאת אני התאכזבתי מ... כי...אפחדד בכיתי מעצב/אושר כי.. כי ויתרתי לעצמי ביום שני הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול-כל היוםם היה כ"כ כייף עם אנה ומיכל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..איריסס הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לשבת עליה נורמלי? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר אחרי שישנתי רק שעה הסרט הכי טוב שראיתי..בופור המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אנה,מיכל ואורטל התודה שלי השבוע היא ל..- פינקתי את עצמי השבוע עם..לישון והרבה מאכל השבוע שהיה הוא..אורזז אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."זה דור שלם של אנשים שלא אכפת להם כמעט מכלום" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..כבר אחרי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הילה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..השיעור מחר בבוקר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב ושלא יחפרו יותר מדי מחר בסדר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..- סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

השבוועעע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. חמישי! כי.. טיול מהנה לירקון עם הסוסים! =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הטיול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ריכבה כ''כ טובבההה כמעט בכיתי =] התעצבתי מעט כי.. פספסתי תתחרות =[ התעצבנתי על.. אבא שלי! אבל בסוף סלחתי כי .. הוא אבא שלי חח XD התאכזבתי מ... כי...אבא שלי בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב-על התחרות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אחד הסוסים התפלש, על סוס אחר והסוסים פשוט נשארו כך מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני תותחית! =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הייתה לי רכיבה מעולה על סוס נורא קשה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות טיול לירקון הסרט הכי טוב שראיתי.."דופקים חתונה" המקום הכי טוב שאליו יצאתי..הטיול לירקון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלוםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שהמדריך קפץ עם צ'מפ 90 ס''מ התודה שלי השבוע היא ל..אמא שלי פינקתי את עצמי השבוע עם..רכיבות מהנות במיוחד מאכל השבוע שהיה הוא..תותים וקצפת.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הנאה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מתוקההה אלבום השבוע שהיה..----- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אל תדאגי הייתי מוחקת מהשבוע הזה..הפספוס של התחרות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יראה את אלירן חיימשלללייי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הסוס שלי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לראות את אלירן - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לראות את אליירןןן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.לראות את אלייירןןןן. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו מזל טוב למי שחגג/ה יומולדת השבוע כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ווינגז

New member
פרררר

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. וואו, אני לא מצליחה לחשוב על אחד ממש טוב. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ישנתי ממש טוב איזה יום.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. דיברתי עם מישהו על משהו התעצבתי מעט כי.. סתם תקופה רעה. התעצבנתי על.. עצמי אבל בסוף סלחתי כי .. אין לי ברירה כ"כ. התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי אכזבתי מישהי שיקרה לי. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחה ממש מצחיקה עם חברה. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לכת לביה"ס להשלמות הסרט הכי טוב שראיתי.. ראיתי? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המ, יצאתי לאנשהו מיוחד? לא חושבת. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. צומי התודה שלי השבוע היא ל.. צומי פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה שינה. מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חוסר חיים - הסיפור האמיתי". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "Amsterdam" - Coldplay. אלבום השבוע שהיה.. "Debut" - Björk משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "You can say what you mean But it won't change a thing I'm sick of our secrets" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בערך את כולו. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עבר כבר, אבל נחתי, וזה טוב. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. החלק הראשון של הצילומים - היה, עבר והיה נהדר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שלא יהיה קשה בסדר.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחף, הלוואי.
עוצב באמצעות תפוז-פד

למעלה