סופ"ש הגיע!!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
../images/Emo124.gifסופ"ש הגיע!!../images/Emo20.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה מחר בחוות צח..
מזל טוב לשירוש' (שירלילה קטנה,המון מזל"ט!!|מאוהב) על יום הולדת
דורון,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה
מזל טוב לעידו על ווגאס,שיהיה המון בהצלחה איתו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

serdonix p

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo163.gif../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי-חמישי-שישי שביתה\ חופשת מגן ואימון מעולה! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האימונים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הודעות מכולמיני אנשים..
התעצבתי מעט כי.. ציון הגשה 90 ב E ?! זה גרוע התעצבנתי על.. המורה לאנגלית ה... אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח?!
התאכזבתי מ... כי... זה.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היא כ"כ חמודה..." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אימונים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למתמטיקה הסרט הכי טוב שראיתי.. עד שהמשפחה תפריד ביניינו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נורמה ג'ין משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אלכהל? חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ואי.. מלא. התודה שלי השבוע היא ל.. הילה, גליק, אמא, עדי. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הברזה מספורט פעמיים ל-פנים! חח מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגת שוקולד והעוגיות של עדי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?בית-ספר? תזכירו לי מה זה? חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ס י נ ר ג י ה אלבום השבוע שהיה.. סינרגיה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. wake up it's abeautyful morning
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המגן ביום א' הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלמד, אנוח, ואצליח בשבת
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. סבירנה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לעבור את המגן ואת הבגות באנגלית - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אימונים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

באלייי=]]]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..כי..יום שלישי... בגלל השיעור=]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הרכיבה יום שלישיי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..ממממ כלום.... התעצבתי מעט כי.. ביטלנו לנו ת'טיולללל=| התעצבנתי על.. הגשםםם אבל בסוף סלחתי כי ..זה גשם:p התאכזבתי מ... כי...מהשיעור אתמול... כי לא היה משו... בכיתי מעצב/אושר כי....
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחח היום בבצפרררר חחח
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני ממש מרוצה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לרכב נורמלי יום שלישייי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...מממ לרכב כמו שצריך? הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי.... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השיעור אופקורס=]]] התודה שלי השבוע היא ל.. כלמיני:p פינקתי את עצמי השבוע עם... מרק עדשים
מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק עדשיייםםם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מממ לאדעת... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ממ "תראי זה אניי"/My love/Smack that אלבום השבוע שהיה.. אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. ... הייתי מוחקת מהשבוע הזה... השיעור אתמול ואת הביטול של הטיול.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני... אתחרה:p השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שירלי שני מורן שחר הרבה:p השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לרכב לרכב ולרכב!!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.... לקפוץ! וטוב! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולם=]]]] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): :p

../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שני, בקושי למדנו הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ראיתי סופסוף את טופז אחרי חודש... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מילקי נשך אותי
התעצבתי מעט כי.. רכיבה חרא, זה הולך להיות ככה גם בשבועיים הקרובים התעצבנתי על.. ***** אבל בסוף סלחתי כי .. לא סולחת התאכזבתי מ... כי...אבא שהוא לא מסכים ודוחה את זה
בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי? בשביל כל השנה הכלבה שלי נעלמה ונמצאה
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל השטויות בבצפר ואחרי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אממממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עזרנו לשיבה לחזור לעצמה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד עם זה ששיבה נעלמה ואת השיעור עם אביעד
הסרט הכי טוב שראיתי..אממ סתם סרטים בהוט פאן המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נדהה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום ]= משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הפוני המצחיקוני [מילקיי
] התודה שלי השבוע היא ל..אמא של ים... בלעדיה לא היה שיבה יותר [= פינקתי את עצמי השבוע עם..ארטיקים
והיום עם טביט
מאכל השבוע שהיה הוא..טביט ללא ספק, אבל זה יהיה מוכן רק בערב אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?ילדה חסרת חיים מנסה להתאקלם שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..rock this party [למרות שקצת מיושן אני מכורה אליו..] ו אש אלבום השבוע שהיה..ממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."למה זה נראה לי כמו חלום שגופי רועד פתאום ואני נמשך אלייך" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הרכיבה אבל את השהייה בחווה משאירה... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכבב או בקקטוס או שיעור עם טל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אממ הסוסים בחווה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אךךך לא יודעת את האמת, לרכיבה לא ממש ותאמת לכלום.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..חחח שטל יחזור מתאילנד ויהיה לי שיעור איתו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ממממ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

תודה.....

אני חושבת שרק הקשת מהממת
כי הרקע ממש משעמם... חיחי יש לי תמונה יותר יפה אבל בה הקשת פחות ברורה..

אני צריכה להתבייש,

לא עניתי בשבוע שעבר. נו נו נו! סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. החצי השני של חמישי, כי התגעגעתי, ושני בערב, כי מגמת תיאטרון שולטת. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אני חושבת, שעצם זה שפתחתי את הפה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ, לא נראה לי שיש. התעצבתי מעט כי.. ממממ. התעצבנתי על.. אוה, על מי לא? אבל בסוף סלחתי כי .. תלוי מי זה, כי לחלק מהם לא אסלח. התאכזבתי מ... כי... ממ. בכיתי מעצב/אושר כי.. כעס. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הכרטיס ביקור
אוי, זה היה גדול. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "חמודיזה, דונט וורי, בי האפי!". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יצאתי דחלילה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לענות. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, אהא. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הו, הרבה אנשים. התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל. פינקתי את עצמי השבוע עם.. כלום. מאכל השבוע שהיה הוא.. העוגיות בחווה
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אוי ואבוי". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. You can't take me, לגמרי. אלבום השבוע שהיה.. אין. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. You can't take me, I'm free. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העצבים שלי על אדם ספציפי במיוחד. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אארגן הכל. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ויירד, פיצי, פושטקית, ברבר, נורה ועידן. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום ראשון בבוקר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שזה יקרה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אני יודעת את מי אני משתוקקת ~לא~ לפגוש. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

כוסומו, אני תמיד מגלה ששכחתי אנשים

:|||| אבל הפעם תתחשבי בי, כתבתי כ"כ הרבה אנשים שהייתי בטוחה שכתבתי אותך;[ ~מסתכלת שוב~ ארג, אוקיי, תיקון: השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. תאומושית, יעליק, ויירד, פיצי, פושטקית, ברבר, נורה ועידן. סליחה
.

אנייי כיף כיף כיףףף

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי...:אתמול כי פשוט היה כיף כל היום ובמיוחד ההופעה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:שגאל הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..:אממ.... ביום חמישי בוינגיט... התעצבתי מעט כי.. :היום על זיילנד קיבלתי ביס.. חתיכת ביס אבל התעצבנתי על.. :הביס הזהה אבל בסוף סלחתי כי ..:הוא מושלם מושלמם מושלם והוא עבד כל כך יפה היום אז איך אפשר לא לסלוח לו?! התאכזבתי מ... כי...:ניב.. כי ככה! בכיתי מעצב/אושר כי.. :כאב לי הנשיכה הזאתתת הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:ביום חמישי.. ולראות את אעאעאעאכגם רוקד!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה היכי הכי יפה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :אחרי האימון היום לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב אחרי הביס חחח הסרט הכי טוב שראיתי..:סטפ אפ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ההופעה ובית קפה עם טוויגר וחוויזר משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה...:ציוד ציוד ציוד משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:האימון.. וההופעה התודה שלי השבוע היא ל..:רועי ודניאלה וזהו! פינקתי את עצמי השבוע עם..כזה יום בספא!!! מאכל השבוע שהיה הוא..קוראסון חחחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:איך שגלגל מסתובב לו הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הביס את ניב את השיחה עם בייב הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יסיים את העבודה בביולוגיה.. ארכב ואלך לישון מלא מלא מלא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:דני ורועי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לראות את בייב כבררר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בייב..

נמממ נממ =]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ הכי כיפי.... ששמעתי שאני חוזרת לרכב ביום שני >.< [הייתי בעונש בלי חווה חודש שלם...] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. -שהצלחתי במבחן בהסטורייה =] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. -ש... אמממממ לא היה מרגש =\ התעצבתי מעט כי.. -כי חברה שלי התגרתה בי שאני לא רוכבת התעצבנתי על.. -המורה שלי שהיא מעצבנת =\ אבל בסוף סלחתי כי .. -כי יש לי לב =] התאכזבתי מ... כי... -מזה שאני חייבת ללכת לאכול אצל השכנים שלי =\ בכיתי מעצב/אושר כי.. -כי נדב אמר שהוא אוהב אותי >.< הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. -יום הנקמה בכיתות י' בוחעחעחע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. -את מוזרה [מפי של המורה להסטורייה] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -כי הכנתי שיעורים =\ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... -להכין שיעורים באלגברה =\ הסרט הכי טוב שראיתי.. -שודדי הקאריביים תיבה של איש מת :) המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. -החווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -אנג'ל הסוסה שלי שכל הזמן היה לה תרוץ כדי שברגע האחרון אני יעבור לסוס אחר בתחרות ואזכה.... :\ משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. -אממממ את שירז שמצאה תרוץ לא להגיע לבצפר [שישי סוגדת לך] התודה שלי השבוע היא ל.. -לכולם =] פינקתי את עצמי השבוע עם.. -מוזיקה טובה מאכל השבוע שהיה הוא.. -פסטההההה XD אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -מאטל טעם החיים? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -יש יותר מידי אלבום השבוע שהיה.. -אלבום תמונות? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -לא זוכרת חחחח הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. -את זה שהמורה לאנגלית ראתה אותי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. -אשן יומיים רצוף בלי לקום [רק הפסקת פיפי] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. -נדבבב=] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -לחזור לרכבבבב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -לא לשכוח איך לרכבבבב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. -דיייייייבבבבב!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):אין לי כנפיים ואני שונאת רד בול =\ אבל יש לי תמונה >.< זה לא של סוס... אבל זה משו חמוד =]

Ontario R Z Y H

New member
אניאניאני

סיכום השבוע: במילה אחת, וואו!! היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל הימים!!!!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אנשים חדשים, השעייה ביום שלישי מבצפרP: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאיודעת התעצבתי מעט כי.. לא הייתי עצובה לשנייה!!!!!!!!!!! התעצבנתי על.. המורה לביולוגיה אבל בסוף סלחתי כי .. מי סולח? שתיחנק למוות! חחח התאכזבתי מ... כי... אפחד ואפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. מאושר, כי היה לי מצחיייייייייייייייייייייייייייייייק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הכלל , בעיקר בצפר כשצילמנו! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. וואו המוןןןן בעיקר "יש סיכוי חיובי !" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי אני מבינה מה קורה!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... וואו היה לי כל כך הרבה כוח השבוע!! הסרט הכי טוב שראיתי.. 13 המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. האאא כלום תאמת משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..הכלהכלהכללללל התודה שלי השבוע היא ל.. כל העולם שמחייך אליי=] פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופשבוע בבית מאכל השבוע שהיה הוא.. מממ אוכלP: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "the best week ever!" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..the scorpion - megadeth!!!! אלבום השבוע שהיה.. מממ the black parade משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. No, nothing else matters הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום!! היה כזה טוב~! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יסדר תחדר חחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולםכולםכוווווולם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לחזור לעבוד עם השמן!!!!!!!!! יאיייייי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה שבוע טוב! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נועם (אהמאהמ) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מעשה ידיי>> (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה מחר בחוות צח..

ש נ י ס

New member
../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..יום רביעי האימון עם איתי בליס
ואתמול.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..האימון עם איתי בליס! ואתמול... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום ראשון
התעצבתי מעט כי.. זה קשה, ומוזר... התעצבנתי על.. אפ'חד אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי...מאפ'חד בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא היה לי משהו ממש מצחיק.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."את יפה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי דיי טוב בשיעור עם איתי..
וכי קמתי בחמש ומשו כדי לרוץ עם אחי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב כל השבוע עם כל כך מעט שעות שיינה! הסרט הכי טוב שראיתי..לזכור את הטיטאנים.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לא יצאתי! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אוכל ודלק!!!!!..חחח
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..את איתי בליס..ואתמול.. התודה שלי השבוע היא ל..כל האנשים שאני אוהבת! פינקתי את עצמי השבוע עם..פיצה\פלאפל\שווארמה
מאכל השבוע שהיה הוא..פיצההה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אריק ברמן-יום חדש נפלא. אלבום השבוע שהיה..... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."ועם הזמן, אתה אומר, זה רק ילך ויסתדר, מחר בבוקר נתעורר ליום חדש נפלאא!" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..פפפ... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אצליח בתחרות!
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..בריז ומורני
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שהוא יגמר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אנוח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כלמיני.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): ולא אכפת לי שהרגל אחורה...

LordHorse

New member
My week at HOME.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא משהו מיוחד. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נשארתי בבית,לפחות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ממ.ישנתי המון
התעצבתי מעט כי.. לא הרשו לי ללכת לחווה.אני שונאת להיות חולה. התעצבנתי על.. אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. הם סתם,ולחלקם היו כוונות טובות. התאכזבתי מ... כי... אנשים,כי הם לא מבינים. בכיתי מעצב/אושר כי.. שיעול טיפשי,געגועים ללורד המשיגנע3> הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לא כלום. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. איחולים של חברות וזה. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לדייק בזמני אנטיביוטיקה. הסרט הכי טוב שראיתי.. הרבה בית-הרבה סרטים,המסכה חוזרת,הסוס של דני,רובוטס,כל מיני לופים חוזרים ונשנים של הוט. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לאכול. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. עוגת גבינה[: משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דאגה של חברות,שינה מרובה. התודה שלי השבוע היא ל.. משפחה. פינקתי את עצמי השבוע עם.. מנוחה. מאכל השבוע שהיה הוא.. לזניה,יאמ. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פף. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. סינרגיה (טוב נו,רק "אשם"),גשם חזק של מוניקה סקס,ועוד שירי נוסטלגיה כאלה. אלבום השבוע שהיה.. נופ. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אין לי מושג. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המחלה הטיפשית! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שיעורים כדי שלא יאכלו אותי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השמש עצמה
(כן,היה מזג אויר יפה,כזה שרוכבים בו.) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לשיעור המיוחל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני ארכב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את הסוסים. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): שבוע טוב! בהצלחה מחר למי שמתחרה
תהנו ותשמרו על עצמכם,להיות חולים זה לא כיף ולא כדאי

gili600

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום-שישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הציון בגיאוגרפיה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי.. היה לי את היום הכי גרוע שיש ושבאתי לחווה גם השיעור היה גרוע התעצבנתי על.. כל מיני אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא עניינכם הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שומדבר מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי ציון טוב בגיאוגרפיה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לשעת אפס שלוש פעמים הסרט הכי טוב שראיתי.. סמולוויל? המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה אבל לא ביום חמישי ביום שישי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי קנו לי פלאפון משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יוליה על זה שהיא קופצת מדהימה (חצי מטר מעל הקורה) התודה שלי השבוע היא ל.. עופר (בערך) שהרשה לי לקחת את יוליה ולקפוץ איתה קצת אחרי שהרבה זמן לא קפצתי איתה פינקתי את עצמי השבוע עם.. קפיצות? מאכל השבוע שהיה הוא.. שוקו אמיתי חם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איכס שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כולו חוץ מאת יום חמישי מהרגע שעליתי על יוליה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כרגיל, אשלים קצת שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יוליה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור נורמלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור נורמלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אפחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

favory

New member
סופ"ש../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום ראשון! בהחלט.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע הוא כזה חמוד ואני מתה עליו
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע לראות את פושטקית פריקאצה
התעצבתי מעט כי זה לא היה הדבר הנכון לספר לעומרי עליינו. התעצבנתי על המון אנשים. בעיקר על אמא
אבל בסוף סלחתי כי אני לא כזוו רעה
( או שכן?
סתם לא..) התאכזבתי מהמון אנשים. בכיתי מעצב/אושר כי, לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: לפחות 5 אנשים אמרו לי שיש לי תחת אלוהי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו :" סבא שלי ז"ל אמר לי : עדיף לאהוב ולהפגע, מאשר לא לאהוב בכלל" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי לא יודעת...שיעור טוב בשלישי.בהחלט. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל-לא עשיתי שום דבר מיוחד. הסרט הכי טוב שראיתי לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי חוחו לחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה- כלום הפעם.( נראה לי
) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע המון אנשים : פושטקית פריקאצה,ברבר, יהב, עומרי והילה. התודה שלי השבוע היא לאף אחד..(?) פינקתי את עצמי השבוע עם ביליתי קצת עם אהובת ליבי, שלא רכבתי עלייה 4וחצי חודשים ..אומייגאד!!
מאכל השבוע שהיה הוא בהחלט ביצה בתוך פיתה עם חרדל וקצת עגבניות ושומר.סתםם..החבילה ש*אני* פתחתי בחד"צ של העוגיות
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " אהבה ממבט ישיר
" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לוידעת. לא היה לי כמעט זמן למוזיקה. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..- לראות את אהובי ליבי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע שנעשה לסנואיקה לונג' ושהכל ייגמר בשלום.בכל זאת 4 חודשים וחצי לא יצאה מהתא!! הסוסה שלי לא יצאה כמעט חצי שנה! גאדד אני בשוק רציני
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע - אהובי שילי
( איככ נעה, זה מזכיר לי סושי) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה מחר בחוות צח.. מזל טוב לשירוש' (שירלילה קטנה,המון מזל"ט!!|מאוהב) על יום הולדת דורון,ברוכה הבאה לפורום ושתהיה השתלבות נעימה מזל טוב לעידו על ווגאס,שיהיה המון בהצלחה איתו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה