סופ"ש הגיע!!

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

MAYA 4827

New member
סופשבוע=]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע.. כי.. שלישי היה ממש מצחיק ושישי מסיבה במכבי=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. איך אני יחליט? הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. 98 במתמטיקה!!!!!!!! בהקבצה א1!! התעצבנתי מעט כי.. היה די מייאש בחווה ברביעי... התעצבנתי על..-- אבל בסוף סלחתי כי.. איך אני יסלח אם לא היתעצבנתי? התאכזבתי מ.. כי.. אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. לפעמים כבר אי אפשר הדבר הכי מצחיק שקרה לי השבוע..כל מה שקרה ביום שלישי=] אהה ויום חמישי בערב במיוחד בלו בלו.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. ממ כל מילה כמעט שאמרו לי!? הרגשתי כל כך טוב אם עצמי כי.. 98 במתמטיקה זה לא מספיק?!, אין עוד מבחנים במחצית!! לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. הספיק הכל!! אין לי זמן לכלום=/ הסרט הכי טוב שראיתי.. ממ לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבה בכרמי יוסף, מסיבה אצל ענברי, וטיול של"ח. משו שקניתי וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק.!! אבל היה שווה את זה.. עוד לא קניתי כלום, אבל התוכניות שלי ושל עדי אל הדיוטי פרי עוד 4 שעות... משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע.. החברים שאין עליהם!! התודה שלי השבוע היא ל..ולגלוש שתמיד עושה שמח פינקתי את עצמי השבוע אם.. תה חם ופתי בר בטיול=] מאכל השבוע הוא.. פתי בר!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם היו קוראים לו.. לא ידעת
שיר השבוע שהיה.. i swear לא ידעת אם ככה קוראים לו אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהוא שמאפיין את השבוע שהיה.. לא דעת.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ממ כלום=] ממה שלא היה טוב למדתי=] (מצטערת שאני כל הזמן כותבת =]) הייתי נותנת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני.. יישן השמש שהאירה לי את השבוע היא.. השמש!! משו שאתם מחכים לו השבוע.. כל השבוע סקי, בלי בצפר... משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה כיף, הכי כיף שאפשר!! האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אבא כי כשהוא חוזר הוא יודע אם עוברים או לא=/

נעם212

New member
סוף שבוע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי- שישי(לא בית ספר) ויום שני בערב הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..החווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע אממ לא זוכרת התעצבתי מעט כי.. אני שונאת מורות התעצבנתי על.. --- אבל בסוף סלחתי כי--- .. התאכזבתי מ... כי...עצמי בכיתי מעצב/אושר כי.. --- הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום חמישי חחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..תמיד פה בישבילך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי....... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את כל המבחנים הסרט הכי טוב שראיתי..סרט בערוץ שתים שאני לא זוכרת איך קוראים לו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..לחווה והפגישה אצל טל משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..לאוס(הגבר גבר XD) ואת אור התודה שלי השבוע היא ל..לסוסים פינקתי את עצמי השבוע עם..קרמבו מאכל השבוע שהיה הוא..קרמבו אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?----- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..השיר של בבוספוג אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המבחן באנגלית ואת יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..לאוס ויוליצקה הרוסיה השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור רכיבה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לגמור עם כל המבחנים(השבוע המבחן האחרון!! :)) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..עדיי

favory

New member
סוףסוף..! ../images/Emo42.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי, כי היה לי שיעור מעולה אחרי מלא זמן שלא היה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע השיעור! רחינה כל השיעור רק נתנה לי מחמאות על כמה שהשתפרתי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע לא נראה לי שהיה כזה. התעצבתי מעט כי- פףף...אני לא ממש זוכרת..! התעצבנתי על - ___ אבל לא משנהה.. בסוף סלחתי כי ..אני לא יכולה לא לסלוח לו..! התאכזבתי מ- ____ ו-______. בכיתי מעצב/אושר כי- לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- יום חמישי היה יום כלכך מצחיק, עם כל השטויות של הבנות..!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- "את ממש השתפרת את יודעת?!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי השיעור ביום שישי היה נפלא..!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לעבור את השבוע העמוס הזה... הסרט הכי טוב שראיתי.. סטפ אפ- סרט מעולה..! המקום הכי טוב שאליו יצאתי החווה-כן כן.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא היה דבר כזה... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- ברור שאת נעית, רונצ'.., ויירד...ועוד.
התודה שלי השבוע היא ל- ? פינקתי את עצמי השבוע עם מנוחה... מאכל השבוע שהיה הוא קרמבו..! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה אממ... נראה לי ש-Give it up to me. אלבום השבוע שהיה...? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.אין כזה..!. הייתי מוחקת מהשבוע הזה את כל המבחנים האלה..! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אשן והרבה..! השמש שהאירה לי את השבוע היא- רוני, ונעה...! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב בשישי..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- ??? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע - ___
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום

m i s s B

New member
סליחה- תיקון טעות..

אני בטעות שלחתי את הסיכום שבוע שילי מהשם של - favory.. מצטערת.. סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שישי, כי היה לי שיעור מעולה אחרי מלא זמן שלא היה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע השיעור! רחינה כל השיעור רק נתנה לי מחמאות על כמה שהשתפרתי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע לא נראה לי שהיה כזה. התעצבתי מעט כי- פףף...אני לא ממש זוכרת..! התעצבנתי על - ___ אבל לא משנהה.. בסוף סלחתי כי ..אני לא יכולה לא לסלוח לו..! התאכזבתי מ- ____ ו-______. בכיתי מעצב/אושר כי- לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע- יום חמישי היה יום כלכך מצחיק, עם כל השטויות של הבנות..! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- "את ממש השתפרת את יודעת?!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי השיעור ביום שישי היה נפלא..!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לעבור את השבוע העמוס הזה... הסרט הכי טוב שראיתי.. סטפ אפ- סרט מעולה..! המקום הכי טוב שאליו יצאתי החווה-כן כן.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא היה דבר כזה... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע- ברור שאת נעית, רונצ'.., ויירד...ועוד. התודה שלי השבוע היא ל- ? פינקתי את עצמי השבוע עם מנוחה... מאכל השבוע שהיה הוא קרמבו..! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה אממ... נראה לי ש-Give it up to me. אלבום השבוע שהיה...? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.אין כזה..!. הייתי מוחקת מהשבוע הזה את כל המבחנים האלה..! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני אשן והרבה..! השמש שהאירה לי את השבוע היא- רוני, ונעה...! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב בשישי..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- ??? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע - ___ כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום

רוני הפע אניכותבת דברים טובים עליך

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי.. ה-מתנה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מתנה בהחלט הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מתנה חוח!! ו---- התעצבתי מעט כי.. ציון גרוע... בעע.. התעצבנתי על.. המורה אבל בסוף סלחתי כי .. חייבים לסלוח... התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב---> ציון.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. , me, my self and i 3 puple מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. את חתיכת ילד יפה..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אמרו לי שאני רוכבת על קווין יפה.. ממש.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב על קווין?!!!!! הסרט הכי טוב שראיתי.. lasi המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה... הבית של עינתוש!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. הילה... שניצל בר ו..רוני.. חוח.. התודה שלי השבוע היא ל..רוני, בר ושניצל! פינקתי את עצמי השבוע עם..לישון עד מאוחר.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פיספוסים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. וואלקם תו דה בלקברייד אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. שוב מרגיש אחר כבל לא מוצא מקום.. כלוםת לא מסתדר.. שוקע בחלום.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לרכב על קווין.. הציון.. ו.... המבחן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הבנות.. ועינת!!!!

favory

New member
../images/Emo8.gif

את צריכה לפרט איזו מתנה... קנינו לה שמיכה מושי מושלמת שבא לי לאכול אותה ..כזו שמיכה יפה
+ קופסה של מברשות ואפילו יש פעמיים חלק מהמברשות...( איזה מצחיק זה מברשות) אבל הכל ביחחד היה ממש יפה חיחי... ( ואת לא רוצה לדעת כמה זה עלה
בר רמז דק..)

ram ram

New member
השבוע שלי... [טיול שולט!!! ../images/Emo6.gif]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי ושבת... שישי כי היה אחלה טיול..! ורכבתי על ג'ונה ויש לי תמונות חדשות! [גם מהטיול
] ושבת כי היה שיעור מעולה ורכיבה טובה על דייגו..! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע... הטיול עם שמעון.. ממש סידר לי את הראש... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת.. התעצבתי מעט כי.. כי הוא רוצה מישהי אחרת... [אתם לא מכירים...] התעצבנתי על.. עליו [ראה אחד למעלה]... ועל קלימי! שיפסיק לדבר שטויות..! אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח להם?!! התאכזבתי מ... כי... התוצאת של המבחן במתמטיקה... אני מדרדרת..:-{ בכיתי מעצב/אושר כי.. לאא.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע... וואי מלא דברים בטיול השולט עם שמעון..
[המבין יבין...
] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו... "תפסיקי לשגע אותי עם השיעורים שלך..! את לא צריכה!" [עם חיוך כמובן...
] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אחרי הטיול... לא יודעת למה.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר אחרי שהלכתי לישון ב 3:15... הסרט הכי טוב שראיתי.. הסיטרונים ששמעון צילם אותי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה..! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... שמעון, ג'ונה ואורי... התודה שלי השבוע היא ל... שמעון, אורי וג'ונה... הרגיעו אותי והשכיחו צרות... פינקתי את עצמי השבוע עם... לא פינקתי...
מאכל השבוע שהיה הוא... לא משו מסויים... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. כלום... אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הלילה בין שישי לשבת... ממש לא הייתי צריכה ללכת..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיעור על ג'ונה.. קיבלתי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא... לא יודעת... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע... להיות הרבה בחווה ולעשות עוד איזה שיעור! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע... שיעור..! ולנסוע לת"א ולירושלים..! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... דוד ודודה שלי.... ואת ירושלים.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): לא הכי מגניבה... אבל מהטיול... (מוזמנים להוסיף שאלות..)

שירלי317

New member
באיחור קל..../images/Emo178.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שבת, הגב מים הקר מוות, הניווטים, הפריסבי, הנסיעות.. ובעיקר פשוט הלהתרחק מהכל, כמעט. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. חנב'''ש (חוג נוער בי''ס שדה בשדה בוקר
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ההשכמה המאוחרת בבוקר שישי כשליאור בא אלי להעיר אותי והיה מצחיק. התעצבתי מעט כי.. עצובה די מאוד בגלל שטוני שלי נעלם
התעצבנתי על.. נתי, כי הוא לא מוכן להקשיב, שלא לדבר על לסלוח.. אבל בסוף סלחתי כי .. אני לא יכולה להכריח אותו, ונמאס לי לנסות התאכזבתי מ... כי... מעצמי, שלא דיברתי עדיין עם שי
בכיתי מעצב/אושר כי.. כמעט בכיתי מרב הזריחה המדהימה ב6 וחצי על הר צרור ביום שבת. ובכיתי יותר מדי מתסכול מתמשך כל השבוע עד יום שישי כשהכל השתנה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. עומר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת.. היו כל כך הרבה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הרשתי לעצמי סופסוף להנות למרות הכל ונזכרתי עד כמה אני אוהבת להיות ספונטנית לגמרי! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את הסופ''ש עם הכאבי בטן הנוראיים האלה
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי משהו מיוחד המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הממ, מדרשת שדה בוקר
כן בהחלט. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פיצה מעוותת בפיצה האט
|מופתעתמעצמי| משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עומר, מהסופ''ש הכי כיפי שהיה לי מזה הרבה זמן. התודה שלי השבוע היא ל.. עידו, שגרם לי לצאת לסופ''ש המדהים הזה =] פינקתי את עצמי השבוע עם.. סופ''ש מעולה? חח מאכל השבוע שהיה הוא.. פוייקה!!!!!!!
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? נוזלי מתחת לאפס
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר הזה עם קינג לואי מספר הג'ונגל
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. i wanna be a man, man cob have tow bannanas הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שום דבר, למרות הרע, הגיע טוב וכנראה שככה זה היה אמור להיות.. נראה לי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הסופ''ש הזה, רותם, לותן, עומר, קים, ליאור, אורלי, כולם! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שבר וליז יבואו אלי, למרות שבנתיים הן מסננות אותי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שעומר יתקשר
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. בר, ליז, עומר, אורלי ואולי.. את עצמי?

למעלה