סטטיסטיקות בסימן: 1273

adii1201

New member
../images/Emo124.gifסטטיסטיקות בסימן: 1273../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוימייגאד
אתם כפרעליכם
אני ממש אבל ממש אבל ממש ממש ממש גאה בכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל ברכות ברוך/כה הבא/ה לכל המצטרפים החדשים שלנו!!!!
שנית, תודה רבה לכולכם שאתם נכנסים וכותבים ומשתפים פעולה ומשקיעים זמן!!! לאביב שפותח שרשורי פעילויות (והרבה
) ולכולכם שפותחים דיונים, משתתפים, מביעים עמדה (גם אם היא לא למורת רוחי
) ובקיצור אתם מקסימים!!!!!!!! בדר"כ בתקופה הזו תמיד יש ירידה בפעילות בפורום ואני תמיד נורא מתוסכלת כי נגמרו לי הרעיונות לגרום לכם להיכנס לכאן ולכתוב אבל אתם לא מאכזבים ומשתפים פעולה ופותחים שרשורים בעצמכם ונותר לי רק להיות גאה
(ולהיות רגועה שאני יכולה לעזוב בשקט את הפורום ואתם כבר תסדרו בלעדיי
) ולאות תודה, אתם מתבקשים להגיע לפורום ב- 6.7.11, סידרתי לכם הפתעה
האדום החודשי שלנו לא השתנה, אז איתי המון מזלטוב
זהו!
באמת תודה לכם על ההשקעה ותמשיכו ככה! מתה עליכם!!!!
שיהיה לכולם חודש נעים ונטול ג'וקים

snavgm

New member
מעולה!!

וכמה חדשים יש בחודשיים האחרונים!! מלא! מדהים. איך זה קרה? ולאן נעלמו כל הותיקים? וג'יימס יקירנו.. איכה? וטיי.. ? ודילן? ודרורה?

dolytush

New member
../images/Emo9.gif

אני מקוה שעכשיו שסיימתי עם הבגרויות אני אהיה כאן יותר. את רואה כבר BODY OF PROOF?

snavgm

New member
body of proofעוד לא ראיתי!

היה לי איזה לינק שנעלם לי. ראית? את כל העונה הראשונה? מה דעתך? יש לך לינק לשלוח לי במסר? APPRICIATE IT!! איך היו הבגרויות? חופש עכשיו?

dolytush

New member
לא, לא סיימתי את העונה הראשונה

בגלל שזו סדרה רפואית אני רואה אותה עם כתוביות בעברית, אז אני מחכה לתרגומים. אבל דעתי SO FAR, סדרה מעולה! דיינה בכל הדרה! פשוט מעלה את הרמה בצורה משמעותית! פיצוי ענקי לנפילה שלה בדספרט. הבגרויות היו בסדר, אני מקווה לא להסתמך עליהם יותר מידי לעתיד
אולי הפסיכומטרי יהיה טוב יותר.. וכן, חופש

snavgm

New member
דיינה מעלה את הרמה בכל סידרה שהיא שם!

אמרתי לך שאני לא אוהבת סדרות של רציחות וגופות לא הז'אנר המועדף עלי.. אולי בגלל זה אני מתמהמהת. כי כל מי שראה נורא אהב ואמר שדיינה מעולה. אז אין לי ספק שהיא מביאה את האיכויות שלה (כמו לשני הפרקים של CASTLE- ראית? כשהייתה דיטקטיב ג'ורדן שואו -מה FBI ) גם שם הייתה במלוא הדרה- בגלל ההפועה המרשימה שלה שם- עלה להם הרעיון לכתוב לה סידרה משלה. אם יש לך לינק כתבי לי. אני לא צריכה תירגומים. תהני בחופש!!

dolytush

New member
נכון,

לא כל אחד מתחבר לז'אנר של סדרות משטרה ורציחות. אני למשל חולה על הז'אנר הזה אז בכלל היא קנתה אותי עוד לפני שהיא השתתפה בזה
וזה רפואי אז בכלל
זה פשוט סדרה עם הערבוביה הכי אהובה עלי. אה באמת? מקסטל הגיע הרעיון לכתוב לה סדרה? אני באופן אישי עוד לא ראיתי, בגלל שרציתי להתחיל את הסדרה הזאת מהתחלה ולא רציתי לדלג לאמצע.

snavgm

New member
מה את אוהבת בז'אנר הזה? סתם מנסה להבין..

כי אני שונאת רציחות ובתי חולים.. תראי את 3 הפרקים של קאסטל- שם היא בתפקיד אורח. היא מדהימה שם בתור דיטקטיב ג'ורדן שואו לא בא לך שהיא תלך..אלא שתשאר שם קבוע.. כמו שהיה ב THE L WORD שהיה ממש קורע לדעת שסנטור ברברה גרישם היא שם רק לתפקיד אורח בפרק אחד.. לפחות בדספרט היא באה כאורחת ונשארה 3 עונות.. ייאאההה!

dolytush

New member
זה כבר מקטנות

כמובן שרצח וגופות הם דברים שלקח לי המון זמן להתרגל אליהם. אבל המסתורין היה מדהים, איך מחיבור וקישור של ראיות הם פותרים תיק. היתי רואה בעבודה של המשטרה משהו חשוב ומדהים. בתי חולים בגלל שאני אוהבת את מקצוע הרפואה, כן גם שם לא חסרים דברים להתרגל אליהם, אבל זה מרתק אותי מאוד. ושוב, אני לא יכולה לראות את הפרקים של קסטל בהם היא מופיעה כי אני רוצה להתחיל את הסדרה והפרקים שלה הם באמצע. זה יהרוס לי
את הL WORD גם ככה לא אהבתי אז לא היה אכפת לי לראות אותה שם בפרק אחד
אחד הפרקים שהכי נחרטו לי בזיכרון

LeAnnDylan

Well-known member
גליכחידנהגדישכחע תראי!!@@!#

זו סדרה מעולה!! ודרורה יש תרגום לכל העונה אז בלי תירוצים |הא| מי שזקוק ללינקים אשמח במסרים לעזור (גם ע"ג הפורום למען האמת ועדי מוזמנת לקפץ לי בזיגזג) פרק 5 היה יותר מידי מציאותי עבורי

snavgm

New member
פרק 5- למה/מה יותר מדי מציאותי?../images/Emo2.gif

ראית את כל העונה? איך? ויאאלה תשלחי לינקים - צפיה ישירה. לא חשוב לי תרגום. ובמסר- לא נרגיז את עדי..
(משהו את..)

LeAnnDylan

Well-known member
שלח לי לפניי הזמן

להורדה אני יכולה למצוא לך עם תרגום. לצפיה זה בטח יהיה ללא תרגום. בכל אופן אם ראית את פרק 5 אני אספר לך למה מציאותי. לא רוצה לספיילר לך

LeAnnDylan

Well-known member
דילן פה לא לדאוג

אם כי רוב הזמן אין לי שמץ של מושג על מה אתם מדברים אז אני שומרת מרחק ומגיחה רק כשמיניותה של עדי מוטלת בספק.

adii1201

New member
כן תמיד תהיתי איך את יודעת בדיוק מתי להגיע../images/Emo6.gif

LeAnnDylan

Well-known member
אני מחפשת בגוגל את צמד המילים

"עדי" ו"גיי" ועולם שלם נגלה בפניי...

למעלה