S snavgm New member 2/7/11 #38 כיף שאת פה!../images/Emo140.gif ובדיוק ברגעים הנדרשים!!../images/Emo8.gif איך את יודעת להגיח בדיוק ברגע הנדרש!! מדהים שזה נושא שעדיין מוטל בספק..
כיף שאת פה!../images/Emo140.gif ובדיוק ברגעים הנדרשים!!../images/Emo8.gif איך את יודעת להגיח בדיוק ברגע הנדרש!! מדהים שזה נושא שעדיין מוטל בספק..
A adii1201 New member 2/7/11 #40 הנושא היחידי שמוטל בספק זה האם דילן גילתה כבר שהיא לאסביט או שאני צריכה להמשיך להגיד לה
S snavgm New member 2/7/11 #41 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמזל שיש לכן אחת את השניה..../images/Emo6.gif לעזור לה עם כל מה שמוטל בספק..או לא..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמזל שיש לכן אחת את השניה..../images/Emo6.gif לעזור לה עם כל מה שמוטל בספק..או לא..
A adii1201 New member 2/7/11 #42 שומדבר../images/Emo11.gif היא אמנם ישנה אצלי פעם אחת אבל לא קרה כלום
LeAnnDylan Well-known member 2/7/11 #47 יה רייט האני../images/Emo69.gif אגב. היומולדת שלך ממשמשת וקרבה וזה הזמן למפגש השנתי שלנו, לא? מתי יש לנו דייט סוער;;
יה רייט האני../images/Emo69.gif אגב. היומולדת שלך ממשמשת וקרבה וזה הזמן למפגש השנתי שלנו, לא? מתי יש לנו דייט סוער;;
A adii1201 New member 2/7/11 #49 את רומזת למשהו אחר../images/Emo12.gif? אוי נכון כלומר, לא שכחתי שיש לי יומולדת מתי יש לנו דייט סוער זו שאלה יפה. אני עוד לא פגשתי את אדי מאז היומולדת שלה במרץ! אני יכולה לפנות זמן לכוס קפה בקפיטרייה של בית משפט מחוזי בירושלים, איך אני ?
את רומזת למשהו אחר../images/Emo12.gif? אוי נכון כלומר, לא שכחתי שיש לי יומולדת מתי יש לנו דייט סוער זו שאלה יפה. אני עוד לא פגשתי את אדי מאז היומולדת שלה במרץ! אני יכולה לפנות זמן לכוס קפה בקפיטרייה של בית משפט מחוזי בירושלים, איך אני ?
LeAnnDylan Well-known member 2/7/11 #53 ../images/Emo69.gif אין דייט אין מתנה!|הא| אני לא נעזרת בכל מיני אוקסנות כדי לשלוח לך דואר ינשופים
A adii1201 New member 3/7/11 #57 דואר ינשופים?../images/Emo6.gif ואת המתנות שלך אל תשלחי בדואר, עוד איזה פקידה ממורמרת ורווקה תחליט שזה יהיה נחמד להשאיר אותן לעצמה איף יו נואו וואט איי מין וחוצמזה למי אכפת מהמתנה, אני רוצה לראות אתכן! אבל אין לי חיים בעבודה הזו
דואר ינשופים?../images/Emo6.gif ואת המתנות שלך אל תשלחי בדואר, עוד איזה פקידה ממורמרת ורווקה תחליט שזה יהיה נחמד להשאיר אותן לעצמה איף יו נואו וואט איי מין וחוצמזה למי אכפת מהמתנה, אני רוצה לראות אתכן! אבל אין לי חיים בעבודה הזו
A adii1201 New member 3/7/11 #62 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני גם תמיד יכולה לקחת חופש יו נואו יש דבר כזה בחיים האזרחיים רק שבגלל שאני מסיימת לעבוד פה באוקטובר אני במעצר בית
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני גם תמיד יכולה לקחת חופש יו נואו יש דבר כזה בחיים האזרחיים רק שבגלל שאני מסיימת לעבוד פה באוקטובר אני במעצר בית
LeAnnDylan Well-known member 3/7/11 #64 אז קחי יום אחד חופש או שתבקשי לצאת קצת יותר מוקדם פעם אחת. אי אפשר?