סיכום השנה של חברי הפורום

../images/Emo124.gifסיכום השנה של חברי הפורום

שיר\י השנה שלכם (של אמיר): שיר\י השנה שלכם (לא של אמיר): תמונת השנה שמתחשק לכם להוסיף: משהו\מישהו שעשה לכם את השנה: ספר השנה שלכם: תוכנית השנה שלכם: הופעת השנה שלכם: בילוי השנה שלכם: פאדיחת השנה שלכם: סקופ השנה שלכם: ציטוט השנה שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו השנה: משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה: משהו שיש לכם להוסיף וזה לגמרי תשס"ח:
קרדיט לבר יעקב מפורום קרן פלס שחיבר את השאלון שנה טובה ומתוקה לכולםםם

עונה../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

שיר\י השנה שלכם (של אמיר):סיבה מספיק טובה,בנים בנות שיר\י השנה שלכם (לא של אמיר):רוק סתם ואויר לנשימה של מיכל אמדורסקי. תמונת השנה שמתחשק לכם להוסיף:
משהו\מישהו שעשה לכם את השנה:אמיר וחבריי לעבודה
ספר השנה שלכם:אין תוכנית השנה שלכם:המצעד של אמיר וימית הופעת השנה שלכם:ההופעה של אמיר במועדון הלאון בקריות שבו שר לראשונה את סיבה מספיק טובה וכמובן ההופעה של האחת והיחידה מדונה בילוי השנה שלכם:הופעות של אמיר כמו בכל שנה. פאדיחת השנה שלכם:אין סקופ השנה שלכם:איימיר וינאי מתמסדים
ציטוט השנה שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו השנה:טרגדיה מצערת שפקדה אותי באמצע חודש מאי שהפכה את 2009 לשנה הקשה ביותר בחיי משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה:לא משהו מיוחד שמה שצריך לקרות יקרה משהו שיש לכם להוסיף וזה לגמרי תשס"ח:אין

התשובות שלי:

1)שיר השנה שלי (של אמיר): אל תוותר. 2)שיר השנה שלי(לא של אמיר): נערה חשמלית של דנה פרידר. 3)תמונת השנה שמתחשק לכם להוסיף: אין. 4)משהו/מישהו שעשה לכם את השנה: אריק זאבי ושחר פאר כי אני מעריצה אותם והם ספורטאים מעולים. 5)תוכנית השנה שלכם: המירוץ למיליון והישרדות גם הישראלי וגם האמריקאי. 6)הופעת השנה שלכם: ההופעה של קרן פלס בתל אביב שאליה הלכתי עם אמא שלי. 7)בילוי השנה שלכם: שבחופש הגדול ידיד שלי הזמין אותי אליו למסיבת כיתה ועוד שני ידידים שלי באו. 8)פאדיחת השנה שלכם: לא אספר זה יותר מדי מביך. 9)סקופ השנה שלכם: אין. 10)ציטוט השנה שלכם: אין. 11)דבר שהייתם מוכנים לוותר עליו השנה: שיעורי בית ומבחני בגרות. 12)משהו שיש לכם להוסיף וזה לגמרי תשס"ח: שתהיה שנה טובה ומלאת מוסיקה ואהבה.

1sHiRuSh

New member
שנה טובה:) עונה...

• סיכום השנה של חברי הפורוםו רעות שטיינברג [מצורף קובץ jpg] ו 18:39 | 17/09/09 שיר\י השנה שלכם (של אמיר): אל תעצום את העניים שיר\י השנה שלכם (לא של אמיר): "עד מחר" אביתר בנאי תמונת השנה שמתחשק לכם להוסיף: => משהו\מישהו שעשה לכם את השנה: החברים והמשפחה ספר השנה שלכם: העיקר שתהיי מאושרת- תמי ארד תוכנית השנה שלכם: מועדון לילה הופעת השנה שלכם: - בילוי השנה שלכם: מממ מועדון פאדיחת השנה שלכם: - סקופ השנה שלכם: החתונה של אמיר וינאי ציטוט השנה שלכם: - דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו השנה: ממ כלום.. הכל זה לטובה:) משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה: לסיים עם כל הבגרויות P: משהו שיש לכם להוסיף וזה לגמרי תשס"ח: -

OOOO0

New member
עונה:

שיר\\י השנה שלכם (של אמיר): סיבה מספיק טובה שיר\\י השנה שלכם (לא של אמיר): לא עולה לי עכשיו אחד ספציפי, אהבתי מאוד הרבה שירים השנה, זמרים נפלאים יש לנו בארץ! תמונת השנה שמתחשק לכם להוסיף: אין אחת ספציפית משהו\\מישהו שעשה לכם את השנה: המשפחה, החברים, החברים מהפורומים, וכמובן אמיר שהופיע הרבה על המסך השנה. ספר השנה שלכם: השנה לא יצא לי כלכך לקרוא ספר שהוא לא ספר לימוד תוכנית השנה שלכם: "הלילה עם ליאור שליין" שירדה אתמול סופית הופעת השנה שלכם: לא הייתי בהופעות השנה בילוי השנה שלכם: הייתי עם המשפחה שלי בסרט "סיפור גדול", מומלץ לכולם! פאדיחת השנה שלכם: אני תמיד מדחיקה פאדיחות כך שאני לא זוכרת אותן סקופ השנה שלכם: אמיר וינאי מתחתנים ציטוט השנה שלכם: אין אחד ספציפי דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו השנה: אין כזה משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה: אין כזה משהו שיש לכם להוסיף וזה לגמרי תשס"ח: 1.השנה שהסתיימה עכשיו היא תשס"ט, ועכשיו תתחיל שנת תש"ע. 2.היום יש לי יום הולדת. איזה מגניב זה יום הולדת בראש השנה!

OOOO0

New member
נכון.../images/Emo13.gif

וזאת הסיבה שאני לא כלכך עצובה על התוכנית, כי אני יודעת שהוא יחזור ומהר,והפעם למקום שיותר טוב בשבילו. את בטח זוכרת שבשנה שעברה בזמן הזה לקחתי נורא קשה את זה שהתוכנית יורדת, כי אז שום דבר לא היה ידוע.

כן אני זוכרת

ואני הבנתי אותך לגמרי אבל תכלס התוכנית כבר מצתה את עצמה התארחו בה כל המפורסמים האפשריים מספר פעמים כל אחד ככה שבאמת עדיף שליאור שליין יחליף קונספט אחר של תוכנית.

למעלה