סיכום השנה של חברי הפורום

OOOO0

New member
כן,תכלס את צודקת.

כמעט כל המפורסמים האפשריים התארחו ואלה שלא התארחו כנראה גם לא היו מתארחים בעתיד במילא.אבל זה לא שהתוכנית מצתה את עצמה, כי עובדה שבארה"ב תוכניות מהסוג הזה מחזיקות עשרות שנים, היא פשוט כבר לא מתאימה למצב הנוכחי של ערוץ 10. תוכנית כזו עולה הרבה כסף ומניבה מעט מאוד רייטינג, מה שלא משתלם לערוץ 10 שכידוע לא יכול להרשות לעצמו לבזבז כסף כרגע. כנראה גם לשליין נמאס מחוסר היציבות של הערוץ אז זו הייתה החלטה הדדית. הקונספט האחר שמתוכנן לערוץ 2 היא תוכנית בסגנון "משחק מכור", ששליין יגיש. נקווה שזה ייצא לפועל ויותר יצליח מ"הלילה".

פעם בשנות ה90 בישראל

תוכניות אירוח היו להיט היום הפופולריות שלהם ירדה כאן מאוד(לצערי הרב) הראליטי השתלט על הקהל בבית וזה מה שהולך כרגע וזה תופס את מקומם של תוכניות האירוח מכל הבחינות. בחו"ל לעומת זאת המצב שונה הכל ממשיך להצליח ובגדול גם הריאליטי וגם תוכניות האירוח.

OOOO0

New member
כן, לצערי את צודקת....

בארץ כאילו אין מקום להרבה ז'אנרים. תמיד יש ז'אנר אחד שמשתלט על הכל. פעם זה היה תוכניות אירוח, אחר כך טלנובלות ועכשיו זה ריאליטי. אבל לא נורא, גם גל הריאליטי יחלוף מתישהו. ועכשיו אברי גלעד עולה בתוכנית אירוח בערוץ 2. נקווה שזה יצליח ויחזיר גם את הפופולריות של הז'אנר הזה בארץ.

נקווה...

אבל לפחות אמיר לקח חלק ברוב הריאליטי השנה השתתף באח הגדול VIP והנחה את תוכנית הבוקר לקראת הגמר ריאיין את מתמודדי כוכב נולד 7 בראיון הראשון שלהם וליווה אותם בגמר ובקרוב ישפוט ברוקדים עם כוכבים כל עוד אמיר על המרקע אני בעד כל דבר

OOOO0

New member
חח כן, זה נכון.

בזכות הריאליטי אנחנו זוכים לראות את אמיר הרבה על המרקע. זה הדבר הכי טוב שיצא מהריאליטי בארץ. גם אני בעד כל ז'אנר כל עוד אמיר לוקח בו חלק

הסיכום שלי ../images/Emo13.gif

שיר\י השנה שלכם (של אמיר): 'סיבה מספיק טובה' שיר\י השנה שלכם (לא של אמיר): 'יסמין' תמונת השנה שמתחשק לכם להוסיף: אני אמיר וינאי ממצעד הגאווה באילת
משהו\מישהו שעשה לכם את השנה: אמיר ואייל,חברות ומשפחה. ספר השנה שלכם:אין. תוכנית השנה שלכם: ארץ נהדרת. הופעת השנה שלכם: אמיר במצעד הגאווה באילת. בילוי השנה שלכם:אין. פאדיחת השנה שלכם: אין. סקופ השנה שלכם: אין. ציטוט השנה שלכם: אין. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו השנה:כל האישפוזים. משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה:הניצחון שלי בע"ה
משהו שיש לכם להוסיף וזה לגמרי תשס"ט: אין.

ניקול110

New member
עונהה :)

שיר\י השנה שלכם (של אמיר): סיבה מספיק טובה ,אל תעצום את העיניים וכמובן בנים בנות שיר\י השנה שלכם (לא של אמיר):נשמתי-מאיה בוסקילה, אוייר לנשימה- מיכל אמדורסקי. תמונת השנה שמתחשק לכם להוסיף:
משהו\מישהו שעשה לכם את השנה: אמירוש:) חברים וחברות.. וכמובן המשפחהה ספר השנה שלכם: אין תוכנית השנה שלכם: המצעד הופעת השנה שלכם: אמיר עם השיר בנים בנות במצעד הגאווה בילוי השנה שלכם: הופעות של אמירוש ועם חברות וחברים פאדיחת השנה שלכם: אין חח ונקווה שלא תיהיה שנה הבאה חח :) סקופ השנה שלכם: אמיר וינאי מתחתנים ציטוט השנה שלכם: "מילים קיצוניות גורמות למעשים קיצוניים של אנשים קיצוניים" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו השנה: איןן משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה:סוד:) משהו שיש לכם להוסיף וזה לגמרי תשס"ח: רק ברכת שנה טובה שתיהיה לכולם :)

ניקול110

New member
חח סורי התמונה לא עלתה

שיר\י השנה שלכם (של אמיר): סיבה מספיק טובה ,אל תעצום את העיניים וכמובן בנים בנות שיר\י השנה שלכם (לא של אמיר):נשמתי-מאיה בוסקילה, אוייר לנשימה- מיכל אמדורסקי. תמונת השנה שמתחשק לכם להוסיף: משהו\מישהו שעשה לכם את השנה: אמירוש:) חברים וחברות.. וכמובן המשפחהה ספר השנה שלכם: אין תוכנית השנה שלכם: המצעד הופעת השנה שלכם: אמיר עם השיר בנים בנות במצעד הגאווה בילוי השנה שלכם: הופעות של אמירוש ועם חברות וחברים פאדיחת השנה שלכם: אין חח ונקווה שלא תיהיה שנה הבאה חח :) סקופ השנה שלכם: אמיר וינאי מתחתנים ציטוט השנה שלכם: "מילים קיצוניות גורמות למעשים קיצוניים של אנשים קיצוניים" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו השנה: איןן משהו שאתם מחכים שיקרה בשנה הבאה:סוד:) משהו שיש לכם להוסיף וזה לגמרי תשס"ח: רק ברכת שנה טובה שתיהיה לכולם :)

למעלה