סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטים:
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:
ספר/עיתון השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ראשונה. ../images/Emo98.gif

השבוע במילה אחת: בסדר
דבר טוב שקרה השבוע: בקושי למדתי במשך כל השבוע
העובדים שמשפצים לנו את החצר עומדים לסיים עם השיפוצים
דבר רע שקרה השבוע: 34 בבוחן בהיסטוריה ?
היסטוריה, היסטוריה, היסטוריה. ונחשו מה - היסטוריה >< שתי מתכונות בהבעה
שיר השבוע בכללי: Lostprophets - Where We Belong
Lostprophets - Next Stop Atro City Three Days Grace - Last To Know בית הבובות - שיר בעיפרון :)
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Forever Now
Gegen Meinen Willen Reden
להקת השבוע: Lostprophets
דיסק השבוע: Lostprophets - The Betrayed
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:
- איירון מן 2. :)
- אלן, חצויה 2, חברים.
ספר/עיתון השבוע: שחר מפציע, ראש 1
התחדשות השבוע: כל הספרים בסדרת דמדומים
אחרי כ"כ הרבה זמן שאני מחפשת אותם ותמיד אומרים לי בחנויות שהם נגמרו XD
מאכל השבוע: פיצה
משקה השבוע: מים.
אדם השבוע: חברות שלי
ההורים שלי
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: מתכונת בהיסטוריה + בהבעה
בגרות בהיסטוריה
- - - שבוע מדהים.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif Right back at ya!

השבוע במילה אחת: לחוץ!
דבר טוב שקרה השבוע: * גיליתי ש- TotallySketch ו- CollegeHumor עוקבים אחריי בטוויטר!@#!#@!#@!#@! (הכנס התלהבות לא ברורה כאן) * השתתפתי בהפקה הטובה ביותר שהייתה לי בחיים!! (מידע נוסף ב"תמונת השבוע") * רקע חדש ושולט לטוויטר שלי * כמה חבר'ה מצמרת יוטיוב הגיבו לטוויטים שלי (כן, אני הרבה בטוויטר בזמן האחרון XDDD) * חיזקתי קשר עם כמה אנשים :) * התקבלתי לשתי מגמות בתיכון - והחלטתי לאן אני הולכת! * לא למדנו בחמישי-שישי!
דבר רע שקרה השבוע: * כאב גרון ובטן מחרפן! * האובססיה של ידיד שלי כלפיי חזרה ובגדול T_T * תפוזבל. Enough said.
דבר מצחיק שקרה השבוע: * אמריקאי שלא יודע לאיית "Separate" וטפ? XD * כמעט נפלתי פעמיים במסיבת הסיום ואף אחד לא שם לב!@#!@ * נתקעתי באנשים במסיבת הסיום איזה אלף פעמים ולא ראו!@#@! * גיליתי שאחד מהבילים המזוייפים בטוויטר הוא ידידה טובה שלי D:
פאדיחת השבוע: * אמריקאי שלא יודע לאיית "Separate"!! * מלאמלא תקלות במסיבת סיום! מה שמוזר זה ש: 1. הכל בכל זאת זרם והיה נהדר!! 2. בטקס האומנותי אף אחד לא שם לב, אבל בטקס הרשמי כולם ראו! Fail#. * מאחורי הקלעים - עשיתי ליפסינק מלווה בתנועות דרמטיות לכל קטע משחק שלא השתתפתי בו כשהיה לי זמן. החברות חייכו ^^
דבר מוזר שקרה השבוע: * פעם שלישית אמריקאי! אה..ו...
! D: * רמיזה כושלת שלי לידיד שלי. הוא נתן כיף לידידה שלי ורמזתי לו שגם אני רוצה. הוא לא הבין בשקל! LOL * גיליתי שיטה להפחית לחצים לפני הופעה! D: פשוט לחשוב על אנשים שעושים את זה (לא...זה|סדגש
<~ הראש של מי שחשב\ה על ~זה~. סתם! אני מתה על כולכם XDD
) על בסיס קבוע! {: * הפעם, בדיחות הקרש שלי -באמת- הצחיקו! D: * העליתי את הפיץ' של Act Appalled באקורד אחד. לשמוע את אנטוני גרין בתור בת...LOL. אנטואנט גרין. שקסי למדי XDDDD * איחרתי לאחד מהמערכונים במסיבת הסיום ואף אחד לא שם לב D:
שיר השבוע בכללי: לגעת בעולם (מתוך מסיבת הסיום שלנו) איזהשיריפהזהוהצלחתיללמודאותועלהאורגניתמשמיעה *-*
שיר השבוע של טוקיו הוטל: הישן, הקלאסי והמהמם - Monsoon
להקת השבוע: Tokio Hotel, Circa Survive ו- Creating Constellations ♥
דיסק השבוע: צימר 483 *-*
ציטוטים: * אחרי מסיבת הסיום: אני: היה רק דבר אחד נורא בערב הזה. אמא: מה? אני (באובר-דרמטיות...כרגיל): שדון פרננדו מת!!! *בכי מבויים* (טקסט מאחד המערכונים) * מריה (ידידה שלי) מצאה עגבנייה ענקית אצלה בבית. אני: You like it? XDDD מריה: yeaaaa אני: I sent Anthony [מסמוש. דיברתי עליו לא כ"כ מזמן בפורום הזה ^^] to grow it for you ;] Kidding! <3 * [אני וניקולס {\ניקי} (ידיד שלי) מדברים על התיכון] ניקי: So, what grade are you going into? אני: 10th. Finally a fresh...uhh...girl? XD Well, I'm not a freshMAN! ניקי: FreshWOman! ;)
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: תוכנית: להיות איאן (Being Ian) אחת מהסדרות שהכי אהבתי בתור ילדה! אוי, הנוסטלגיה! *-* סרט: הנסיך הפרסי - חולות הזמן
ספר/עיתון השבוע: יומני הערפד 1 *-*
התחדשות השבוע: הכרתי כמה להקות חדשות וחברים חדשים השבוע D:
התמכרות השבוע: יש לי שתיים! D: http://www.youtube.com/shanedawsontv http://www.youtube.com/smosh
מאכל השבוע: לפי האייקון, אפשר להבין. פיצה!! D: אמא ואני יצאנו לחגוג על פיצה אחרי מסיבת הסיום. היה סופר כיף! D:
משקה השבוע: קולה D: לא בריא, אבל אני חגגתי!
אדם השבוע: שיין דוסון, אנטוני פאדייה, איאן היקוקס, טוקיו הוטל, ג'ייק ואמיר, החברים שלי וההורים שלי!
תמונת השבוע: http://dailybooth.com/kamea36912/5647407 http://dailybooth.com/kamea36912/5635149
תכנונים לשבוע הבא: להירגע, לחזור על המונולוג מלא, לשיר, להקליט וכמובן - להתכונן לחופשה! D: שבוע מדהים לכולם!

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

תרגישי טוב
שבוע מדהים קמי

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gifועוד אחת אחרונהD:

הכלב שלי נהנה להיות במכונית XD הוא יודע ללחוץ על הכפתורים של החלונות לבד חחחח XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif פאק יצאתי טיפשה :|

איך הגעתי ללשרשר לפה ?! טוב נאשים אתהשעה ! השעה אשמה !

e t a

New member
../images/Emo118.gifיאאא איזה חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

KameaChan

New member
|בוית| עוד ציטוטים + תמונה D:

[אני וידיד שלי משחקים ביליארד ב-OMGPOP]: *אני מכניסה בטעות כדור של דני לאחד מהחורים* אני: Uhh...you're welcome? דני: Thanks! D8 *דני מכניס בטעות כדור שלי* דני: YOU'RE welcome :p That wasn't international :p אני: Thanks! *מקבלת מדליה* אני: BALLS! I've sunk 100 of them :p *דני שוב מכניס כדור שלי* אני: You're a gentelman for helping a lady pocket her balls ;) *אני מכניסה עוד כדור שלו* אני: You're welcome :p דני: Thanks! You sure love helping out! :D אני: Well, when you help others, you can't help helping yourself ;) דני: Amen בנוגע לתמונה - מבית היוצר של http://www.youtube.com/realannoyingorange , דיין (הידוע יותר בכינויו Daneboe) ואני דיברנו בטוויטר והוא קרא לי...hon!!! *-* רגע OMFG :D!

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif D:

הרבה זמן לא עשיתי אחד כזה XD [ הוא נורא ארוך לדעתי צריך לקצר אותו XD עד שאני מגיעה לציטוטים אני מתייאשת XD-אני פשוט אוריד מה שנראה לי מיותר XD ] דבר טוב שקרה השבוע:סיימתי עם לשון לכל החיים :> דבר רע שקרה השבוע:מממממממ פאדיחת השבוע:לא הייתה כזו :O שיר השבוע בכללי: All Time Low - כל השירים בדיוידי XD Adam Lambert- if i had you Adam Lambert- fever Justin Bieber - somebody to love Disco Curtis - This Gravite Disco Curtis - punchline להקת השבוע: Disco Curtis *-* דיסק השבוע: All Time Low - Straight to DVD ציטוטים: מהדיוידי של אול טיים לואו ג'אק מסביר איך לנצח בפינטבול XD Jack : " if no one can see you no one can hit you . Can you see me right now ? Can you see me right now ?!?!?!?! " XDDDD מהדיוידי - מדברים על האובססיה של הטור מאנג'ר שלהם למיקי מאוס XD Rian : "i dont like to talk about it.. its weird"XDDD וזאק [הוא היה ארוך XD ] : " אני חושב שהוא צריך לראות מישהו שחודר למוח ויכול לתקן את הבעיה הזאת " XDDDDDD מהדיוידי Matt [toue manger ] :"we always fucking late ! " Rian: "AFL - always fucking late " XD אלכס בהופעה מהדיויד : Alex :" i just wanna kiss you i wanna line you up and kiss everyone of you " XDDDDD ושוב מהדיוידי Jack : " I just want to fuck this borrito ! " [תסלחו לי עדיין לא למדתי לאיית בוריטו XD ] Alex : " don't do it . Don't do it man ! " מישהו שנכנס בריצה [נראה לי דני XD - אחד מההפקה ] :"Don't fuck this borrito ! " ויש עוד מלא מהדיוידי אבל זה כבר בפעם אחרת [ שבוע הבא XD ] וכל מה שטאנר רשם לי בשבוע האחרון :> [רשמתי את זה באחד האופים אין לי כוח שוב XD] אוו אני לא יודעת אם ספרתי אבל אני אספר פה: ~בצ'אט עם דיסקו קארטיס לפני 3 שבועות ~ מישהי שאלה בתגובת : " טאנר יהודי? " טאנר: " לא אני לא יהודי ת אבל ההורים שלי הכירו בישראל :> " אני :" אני מישראל D: " טאנר:" היי ! כארמלל רגע כמרל לא, רגע כראאמל רגע אומרת שהיא מישראל ! D:" ~ועכשיו איי ג'י וטאנר מנסים להגיד את השם שלי נכון ~ טאנר " כארמל " איג'י : " כראאמל ? " טאנר:" כרמאל" ~ואז הם המשיכו לדבר על ישראל ולא ממש הקשבתי הייתי עסוקה בלמות XD ולא הם לא הצילחו להגיד את השם שלי בסוף XD ~ קצר [ מעספור XD ] : " נו מה יש לך עכשיו? מה יש לך משאלת מוות ? " קצר [ מעספור XD ] :"אתה לא שפוי אתה , אני אתן לך להכנס ככה ?! אחרי זה אני ארביץ לעצמי כל החיים " XDD ~אני וחנה שאלנו בטויטר את איג'י ואת טאנר אם ביום שנבוא לקסס יארחו לנו חברה ~ אני :" הם ענו ! " חנה : "באמת ?" אני :" לא חהחה 13 ביוני ! " חנה :" יש מרטין סייס !" ~אחרי כמה שניות~ חנה :" חהחה 13 ביוני ! " אני :" באמת יש :| " ~אחרי כמה שניות~ חנה: "13 ביוני ! " אני :" בסוף זה יהיה כמו זאב זאב " חנה~באותו הזמן שאני כתבתי ~ :" בסוף זה יהיה כמו זאב זאב " XDD היום לג'אק יש יומהולדת אז : glamourkills Happy birthday to @JackAllTimeLow his body is getting old but his mind is still 14@ : ) סרט/סדרת/תוכנית השבוע: עספור ! XDDDD ספר/עיתון השבוע:--- התחדשות השבוע:אממ 100 ש"ח ? D: התמכרות השבוע:סושי ! D:ושניצל תירס XD מאכל השבוע:סושי ! ושניצל תירסXD משקה השבוע:פאנטה ! XD אדם השבוע:חנה , טאנר , עדי , שני , יובל , איתמר, איי ג'י , אורן [כמו הקוף לא כמו העץ XD ] . תמונת השבוע:טוב יש כמה אז תסלחו לי XD 1. הקטע מהדיוידי של אול טיים לואו שבו הם דיברו על האובססיה המטרידה של הטור מאנג'ר למיקי מאוסXXD [הטור מאנג'ר ד"א יושבבצד שמאל בתמונה הכי למעלה XD ] תכנונים לשבוע הבא:לסיים עם היסטוריה לתמיד ! לישון סוף סוף ושיעורי נהיגה :O

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

עם כל הדיבורים שלך על אול טיים לואו גרמת לי להגיע למצב שאני מתחילה לשמוע שירים שלהם

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo6.gif

את תמיד מוזמנת לבקר בקומונה שלהם P: [~פרסומת סמויה ~]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחחח... אין בעיה ../images/Emo8.gif

אני כרגע בתהליכים להכיר אותם

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo6.gif

נו אז בואי לקומונה
ותכנסי משם לקישור לבלוג הישראלי ותבואי להשתתפף בהכנות לסרטון שנצלם במפגש בקיץ

e t a

New member
../images/Emo118.gifסכמשו"ן קצרצר - כי שתיים בלילה ../images/Emo3.gif

השבוע במילה אחת: צ ל י ל ה
דבר טוב שקרה השבוע: אני ומיכל צללנו עם בלון חמצן וכל העסק.. היה ממש מדהים
דבר רע שקרה השבוע: הממ.. בחילה בנסיעה לאילת
דבר מצחיק שקרה השבוע: חחח.. הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלי כשנפלתי ממזרון הים למים הקפואים בטירוף של ים סוף.. תמונה שווה אלף מילים
פאדיחת השבוע: חח האמת קרתה היום בערב.. טיילתי עם הכלבה שלי, ולקראת סוף הטיול התחלתי לשיר The Kill של 30STM. בקיצור אני שר לי, ופתאום מגלה שבאחת המכוניות החונות שאני עובר לידה יש מישהו שגם התחיל לשיר כדי לצחוק עליי.. חחחח
דבר מוזר שקרה השבוע: ראיתי משחק כדורגל שלם - איטליה פרגוואי
שיר השבוע בכללי: The Kill - 30STM
שיר השבוע של טוקיו הוטל: The Dark Side Of The Sun
להקת השבוע: ט טו טוק טוקי טוקיו הוטל
דיסק השבוע: the Kill - 30STM
ציטוטיישן:
סרט השבוע: עידן הקרח
ספר השבוע:
התחדשות השבוע: מזרון ים חדש, מגנט תוכי ארה, כדור ים צהוב ומגניב!!!!!
התמכרות השבוע: צלילה
מאכל השבוע: פרגיות
משקה השבוע: נסטי.. לגוף ולנשמה
אדם השבוע: מיכלושלה שלי "מאוהב|
תמונת השבוע: אני אעלה תמונות מאילת כשיהיה לי ^^
תכנונים לשבוע הבא: ללמוד לפסיכומטרי, לחרוש על פורום סימפסון שעומד להפתח בתפוז ו.. זהו פחות או יותר
שבוע טוב, חולה עליכן

למעלה