סיכום שבועי.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאוקיאוקיאוקיאוקי רגע!!!!!

אני מאחרתתתתת XD השבוע במילה אחת: מגניב דבר טוב שקרה השבוע: לא למדתי, קיבלתי מגנים [תותחים], הייתה לי משמרתתתת
דבר רע שקרה השבוע: אמממ.. מחסור בשינה(
) דבר מצחיק שקרה השבוע: *חחח עברו מלא דאחקות במשמרת אתמול
כפרע על אנה וכפיר המוגבלים האלה... *קובי המנהל תחנה שלי דאג לי ולא הסכים לי לצאת מהאמבולנס עד שהוא ידע שלא חטפו אותי XDDDDDD פאדיחת השבוע: *ממ.. נראה לי היום. היה רונדו [לאלו מכם שיודעים מזה] והשפריצו עליי פעמיים בקבוק שלם. ממש מקרוב. היה לי קר
דבר מוזר שקרה השבוע: *שהזעיקו אותנו לשתי קריאות אחרי משמרת
*חזרתי באחת בלילה הביתה
שיר השבוע בכללי: wish you were here - incubus - שיר החופש שלי
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע: אינקובוס, תחבוס, בוא נלך לאוטובוס!! דיסק השבוע: morning view ציטוטים: אוקיי שנייה!~ ~משיעור מתמטיקה- מדברים על פונקציות~ *המורה :"בר חסימה.... ...בר חסימה... ....בר חסימה...." ככה כל השיעור. אני ונילי מסתכלות על בר כמו ילדות מפגרות :"את בר חסימהההההה!!@$" *~למדנו על קעירות וקמירות של פונקציה~ אני [מסתכלת על הכותרת של נילי]: "כעירות של פונקציה!! פחעעעעעעעע!!" חחחחחחח XD סרט/סדרת/תוכנית השבוע: סרט - המספריים של אדוארד
, סדרה - פלאשפורוורד
ספר/עיתון השבוע: ספר - הבת של שומר הזיכרון, שאני מתחילה היום
התחדשות השבוע: 3 ספרים ^^ התמכרות השבוע: מד"אאאאאאאא. ואממ.. מכנסיים קצרים. ארג ~ריר~ מאכל השבוע: קוגל נוטלה, ריספקט לי
משקה השבוע: תות בננה.
אדם השבוע: נלול, צ'אקד, אביקו, תמר, ג'וב....
תמונת השבוע:
כפרעל ברוס. עטלף קטן
תכנונים לשבוע הבא: ללמוד, לחגוג לג'וב סוויט סיקסטין בבריכה
, ללכת לאכול בקינג ג'ורג' סופסוף!.. שוב בריכה.. זהו בעיקרון XD סורי על אי-ההשקעה. התסלחו לי?
אוהבת אותכם. שבוע נפלא ובהצלחה בבגרויות

e t a

New member
../images/Emo118.gifאני איתך בפלאש פורוורד ../images/Emo9.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחחח רונדו XD

שונאת את זה XD יש לי סיוטים XD הרונדו בבית ספר שלנו מטורף לפני שנתיים זרקו דגים וכאלה וביצים [למזלי ראיתי ביצה מתקרבת אליי ואל חברות שלי והעפתי את כולן אחורה XD] השנה עשו את הרונדו אצלנו בדיוק ביום שהיה לי מגן בתנ"ך באמצע המגן פתאום היה בום [ שסימל את ההתחלה XD - תמיד מביאים אצלנו משטרה ד"א XD] ואז ידיד שלי והמורה ששמרה עלינו יצאו בום זרקו עליהם שקית מים XD והם התחילו למות מצחוק וידיד שלי הוא אחד הטיפשים XD וכל פעם שהיו צרחות כולם היו נעמדים ובורחים [ למזלי הייי צריכה דפים ונגמרו לנו ורצתי לכיתה ליד לקחתי דפים 3 שניות לפני שהתחיל XD ] אז החלטנו להעביר את כל השולחנות לצד השני של הכיתה XD ואז שסיימתי את המגן יצאתי לחכות לחברה וראיתי מה קורה למטה ולכנן פעולת בריחה XD והשער האחרוי שאני יוצאת ממנו היה נעול והשומר ברח לליד הקפיטריה וכולם הסתגרו שם XD ואז חברה שלי יצאה והלכנו לנו בסבבה מהשער הקידמי ופתאום שמענו צרחות הסתובבנו ראינו בנים רודפים אחרינו עם שקיות מים ורצנו כמו מטורפות בחיים שלי לא רצתי ככה XD ואז חשבנו שהם נעלמו ואז הסתובבתי אחורה וקלטתי אותם עם שקיות ממש קרובים אלינו ואני עושה לחברה שלי " בואי מהר ואז נתחיל לרוץ" ואז הם נתנו שריקה ורצו אחרינו XDDDD יוו זה היה מטורף זהו נגמרה החפירה XD [יש לי מלא סיפורים מהרונדויים בביה"ס שלי XD אני אספר בהזדמנות XDDDD ] ~חוזרתלכאבראששליכינמאסלימהיסטוריהלפחותמחרזהנגמר~

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחחחח וואי

כרמלה, נראה לי שצריך לעשות פינת רונדו שבועית כל פעם סיפור רונדו אחר חחחח.... האמת שהרונדו השנה היה מזה גרוע.... המנהלת החדשה הזונה שלנו ביטלה כל דבר שהם רצו לעשות. אז הם הבריחות בקבוקים ובלונים לבצפר.. וזהו. שנה שעברה גם לא הרשו להם כלום, אבל הם עשו כזה מרד ובאו לבצפר באיזה ארבע בבוקר ותלו נייר טואלט בכל מקום [ממש כל מקום!] וציירו גראפיטי על כל הקירות וזה... שנה שעברה היה תותח.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif פעם אחרונה שאת קוראת לי ככה ../images/Emo11.gif

ברור ?
XD אצלנו תמיד סוגרים את הברזים כי יודעים שלא יכולים לעשות להם כלום [ אז מראש מזמינים משטרה XD]

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifסורי, אני רגילה לקרוא לכרמלות אחרות

כרמלה
משטרה... הגזמה משהו >< מה שכן, כשהייתי בכיתה ח' נראה לי, חברה שלי ועוד איזה 10 ילדים מבצפר הלכו למיון כי ריססו להם ספריי מיום העצמאות של שנה שלפני לתוך העיניים. היא הייתה איזה שבועיים עם רטייה ואנטיביוטיקה. אולי אפילו הקפיצו אמבולנס... לא זוכרת..

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif :O

מסכנה :O אצלנו גם היו מרססים בספריי כזה [אבל הם כבר לא XD כי אנשים לא ממש מוכרים את זה יותר XD ] . אצלנו השיא הגיעה בכיתה ט' [עם הדגים וכל זה ] והמורה התעללה בנו XD כל הילדים הלכו ושפכו על עצמם מים והלכו ואז אני ועוד איזה 15 ילדים נשארנו [ כי סגרו את המים XD ] ועלינו לקומה 4 וישבנו שם באיזה כיתה וזה היה ב2 וחצי ורצינו כבר ללכת ושמענו עדיין צעקות מלמטה והיא לא עשתה איתנו כלום אז אחרי איזה חצי שעה פתאום היא ברחה XD ורצינו ללכת איתה כדי שלא יזרקו עלינו כלום [ כי הם מנסים לא לפגוע במורים XD ] ואז התחלנו לרוץ מכיתה לכיתה עד שהגענו למטה XD הם גם מביאים פצצות צבע כאלה וזה לא רעש נחמד והריח דוחה . קיצר מפחיד . אבל אין דברים מצחיקים מאלה XD אנחנו הופכים את כל השולחנות ומעמידים אותם כמו חומה ומסתתרים מאחורי זה XD שנה שעברה היב' שמו מלא שולחנות במרכז הביה"ס ועשו ממהם ער למעלה שמו בלון XD ואני הייתי בקומה 4 כי למדתי שם XD וישבתי עם חברות שלי מאחורי החומה וכל שנייה ילד אחר היה נכנס וצורח לנו בכיתה ואנחנו מתנו מפחד חחחח ואז שמענו בחוץ את המורה הסקסי שהיה לי להיסטוריה שנה שעברה והוא כזה "אם אחד יבוא אליי אני מפרק אותו ! " ואז יצאנו אליו והוא כזה " בואו אני אשמור עליכן " XDDD קיצר היינו איתו כל ההפסקה והוא בא לאנשים מאחורי הגב וצרח להם " בההה !" וכולם התחילו לרעוד חחחחחח XD [הוא צעיר אז זה לא גובל בהטרדה פדופילית XD כפרה עליו XD ]

e t a

New member
../images/Emo118.gifOMG.. רק התיכון שלי היה נורמלי../images/Emo35.gif

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif XDD תגדיר נורמלי XD

דווקא הביה"ס שלי נורמלי XD [ רוב הזמן XD] עם כל זה שאני לא חושבת שהמורים מצוינים והכל [ במיוחד לא במת' ] אני דווקא דיי אוהבת את הביה"ס שלי XD יש אחלה אנשים והכל והרווחתי שם כמה שעות נוספות לחיים עם כל הצחוקים שיש שם XD [אחד הדברים שאני לא אשכח זה שבכיתה ט' שמו אותנו בכיתה ליד הספריה וזה כיתות בלי חלונות [ יש חלונות אבל זה למזדרון חחח XD ] והמזגן היה מאוור של מעלית :| אז החלטנו לשבות וישבנו מול המדרגות של ההנהלה ואז איימו להעיף אותנו מביה"ס אם לא נקום XDDDD

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחחחחחחחחחחחחחחח

מה ההגדרה שלך לנורמלי? XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifאממ.. ההגדרה שלי לנורמלי...

שאנשים תמימים חסרי כל ישע לא צריכים לפחד ולחשוש ממוצרי מזון שיושלכו עליהם

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחחח גדול!!!!

אחח.. איזה כיף שכל זה מאחוריי

למעלה