סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כי הכחול הרבה יותר חשוב מהאדומה ><

חוץ מזה, אני הייתי בכל המפגשי פורום ואתה לא הייתה אפילו באחד. אתה חייב ללכת למפגש הזה, במיוחד כשזה המפגש הראשון שלך ובגלל שאתה מנהל עכשיו. אוי דני, אתה מדבר שטויות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אעאע...אני חייבת ללכת לראות ת'סרט !

aclotm
שבוע טוב תומי

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמה זה חייבת? אני דורשת ממך!

אין מצב שמישהו מהפורום הזה לא הולך לראות את הסרט! ולא אכפת לי שזה לא טוקיו הוטל, זה הסרט הכי טוב שראיתי מאז אממ.. דמדומים XD שבוע מעולה וחג שמח מיי לאב

../images/Emo137.gif סכמ"ש חנוכה D: ../images/Emo138.gif

איך היה השבוע: מעולהההה
משהו טוב שהיה השבוע: - שעבר מהר וכיף - המסיבת חנוכה בבצפר - התיאטרון והמועדונית ביום שלישי
משהו רע שהיה השבוע: - מחזור $#@%#$^%$*&^$1
משהו מצחיק שהיה השבוע: - הכול
- השיחת אייסי אתמול בלילה עם ג'קו, עשינו אמת או חובה באייסי XD
משהו הזוי שהיה השבוע: - הטקס של שכבה ט' לחנוכה
ריקודים של כיתה א' יותר יצירתיים, בחיי XD
פאדיחת השבוע: - לא זכור לי ...
שיר השבוע בכללי: - Lady GaGa - Bad Romance - Beyonce - Broken Hearted Girl - Gary Juels - Mad World - 30STM - Kings & Queens
ועואואעא ~אלבום חדש~
שיר השבוע של טוקיו הוטל: - Humanoid (G) - Alien
- Lass Uns laufen
להקת\\זמר\\ת השבוע: - Beyonce - 30STM
ספר השבוע: - "יצורי הפרא" המבוסס על ספר הילדים "ארץ יצורי הפרא"
סדרת טלוויזיה\\סרט השבוע: - צחוק מהעבודה
- האח הגדול
בנאדם שעשה לי את השבוע: - אמא, הוא
, מיש האהובה, ג'קו, שויש, טולש
ציטוטי השבוע: - אני:"מה הקטע בסופגניה בלי ריבה ?! הריבה היא כל הפואנטה של הסופגניה !" נצר:"בדיוק, זה כמו דג בלי זימים !" כול מי שהיה מסביב:"WTF ?!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDD נצר ההזויה הזאת ... אליענה שרה מעוז צור:"מעוז צור ישועתי, לך תודה נפלח" מיה:"זה נזבח >_>" אליענה:"אותו דבר נו XD" XDDDDDDDDDDDDDDDDDD קטיה:"דנה את יודעת שאת נועזת ?" אני:"מה אני בנאדם נועז OO" ?" שון:"לאלא, את בת אדם נועזת" ~קטיה נותנת לו כאפת שטות XD~ אני וקטיה מדברות אחת עם השנייה שעה ומתעלמות מנצר לגמרי XD קטיה:"את יודעת שאני יכולה לסוב את הלשון שלי 360 מעלות ?!" אני:"באמת ?! :O" קטיה:"כןכן ! תראי, ~מראה לי~" נצר ~צועקת בקולי קולות כדי שנשמע~:"אתן יודעות שאני יכולה לסובב את היד 360 מעלות ?!" אני&קטיה:"באמת ?!
" נצר:"לא, סתם ניסיתי למשוך תשומת לב כי אני כבר שעה מנסה להגיד משהו" אני:"מה רצית להגיד ?" נצר:"שהרוכסן שלך פתוח" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוא לא באמת היה פתוח
מאכל השבוע: סופגניות אשל
משקה השבוע: שוקווווו
התמכרות השבוע: אהבתי ...
הכרזת השבוע: I
HANUKA !
התחדשות השבוע: 2 לקים, 3 ספרים חדשים, כמה שרשראות, טבעות ועגילים שעשיתי מפימו, שרשרת קוביות מאגניבה כזאתי *.*, העונה השניה של האוס !!!!
תוכניות לשבוע הבא: - ראשון-שלישי - גן-נר ומולדת - רביעי אולי מסתפרת - חמישי מפגשוס ות"א !!! - סופ"ש אצל אבא
תמונת השבוע: אני פשוט מתה על התמונה הזאת XDDDDDDDDD סוטול, ב-1:30 בלילה במושב מולדת
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אהבתי ת'תמונה ../images/Emo3.gif

זה אפשרי לשחק אמת או חובה באייסי ?
חחחחחחחח... הציטוטים XD שבוע טוב דנדי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ח נ ו כ ה ../images/Emo138.gif

איך היה השבוע: * פצצות לגבות.
משהו טוב שהיה השבוע: * הייתי עד יום חמישי בבית
* באר שבע עם אחותי. * אוניברסיטה
* יום הולדת לאחי & אימא
* חנוכה
משהו רע שהיה השבוע: * הייתי חולה במשך כל השבוע
* המזג אוויר הזה משגע אותי - פעם חם ופעם קר ><
משהו מצחיק שהיה השבוע: * חברות שלי ובת דודה שלי ראו מישהו באוניברסיטה שהיה לדעתן חתיך הורס [הוא היה מכוער XDDD] והן התחילו לרדוף אחריו, כאילו, לעקוב אחריו כל היום. בסוף היום חברה שלי באה אלי כשהיא כולה מאושרת ובפלאפון יש תמונה שלו XD רק ה' יודע איך היא הצליחה לצלם אותו
משהו הזוי שהיה השבוע: * תמיד בסיום היום כשאנחנו באוניברסיטה אנחנו מגיעים לאיזור של האוטובוסים ומחכים שיאספו אותנו (כל הילדים), אז אני וחברה שלי הלכנו ונעמדנו בצד, מחכות לכל הכיתה פתאום בא אלינו איזה ילד ונעמד לידי והתחיל לשיר משהו O.O הסתכל עלינו איזה 5 דקות והלך. ואח"כ הוא עוד רדף אחרינו אז ברחנו
פאדיחת השבוע: * אני וחברה שלי הלכנו לכיוון השיעור שלנו באוניברסיטה ושמענו שיר מוכר מפלאפון של אחד הילדים שעברו לידנו, אז התחלנו לשיר [זה היה ממש דורש XD] והילד התחיל לצחוק עלינו |:
שיר השבוע בכללי: * 30STM - Kings and Queens
* Lostprophets - It's Not The End Of The World * Incubus - Anna Molly
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * Gegen Meinen Willen * In Your Shadow
* Alien * Love Is Dead
להקת\זמר\ת השבוע: * טוקיו הוטל הסקסיים
סדרת טלוויזיה\סרט השבוע: * חברים.
בנאדם שעשה לי את השבוע: * חברות שלי
* המשפחה שלי
ציטוטי השבוע: * חברות שלי מתלהבות ממנו כמו איזה מפגרות XD חברה 1: "יו, קוראים לו רועי" חברה 2: "יו, הוא לומד בכיתה לידי" חברה 3: "יו, הוא הלך לשירותים"
מאכל השבוע: * סופגי הסופגניה
משקה השבוע: * מים, מים, מים
תוכניות לשבוע הבא: * ללכת עם חברות לראות את ניו מון
* באר שבע עם אחיות שלי. * לנסות להגיע למפגש פורום.
תמונת השבוע: *
- - - שבוע טוב וחג שמח.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gifוואי כמה שנים לא סכמשתי :O

איך היה השבוע:סבב משהו טוב שהיה השבוע: ניוווווו מווווווון !!!!!! |ריר| משהו רע שהיה השבוע:~צרצרים~ משהו מצחיק שהיה השבוע:ניו מון XD משהו הזוי שהיה השבוע:ניו מון והסמינר של מודעין באופק [ לא של העיר מודעין כן ? XD ] פאדיחת השבוע:מממממממממ שיר השבוע בכללי:וואי הרבה רגע boys like girls- two is better than one all time low - poppin' champagne [או איך שלא רושמים את זה XD אני תמיד מסתבכת XD ] all time low - walls all time low - hello broklin boys like girls- real thing all time low six feet under the stars ואמממ זהו נראה לי :O שיר השבוע של טוקיו הוטל:---- להקת\זמר\ת השבוע: בויז לייק גירלס אול טיים לואו ג'סטין ביבר ספר השבוע: אקליפס סדרת טלוויזיה\סרט השבוע:סרט - ניו מון !!!!!!!!!! בנאדם שעשה לי את השבוע:עדי ציטוטי השבוע: ~המורה שלנו חופרת לנו על זה שאנחנו עוברים מקומות בלי שהיא תרשה ~ היא : " שחר זה מובן ? " שחר : " כן " היא :" מה כן ? " הוא :" כן המורה ? " ~לי ולחברות שלי לא היה מה לעשות בשעה אחת ביום שלישי אז רצינו ללכת למורה שלנו למחשבת כי היא המורה הכי נחמדה אבר ! ~ אנחנו :" דניאלה אפשר לבוא איתך ? " היא :" לא " אנחנו :" :O :O אנחנו בכל זאת באות" היא :" טוב יודעות מה , רוצות ללכת לקנות לי אוכל במכללה ? D: " ~היא נכנסת לכיתה שהיא אמורה ללמד ~ אנחנו :" סבב " היא :" טוב אני רוצה אורז עם ירקות מוקפצים ובשר עדיף לא בקר ! " אני :" אוי לי , תרשמי לנו ! " היא :" נוו מה הבעיה?! "XD אני :" אנחנו לא נזכור ! " היא :" טוב יאללה לכו ! " אנחנו :" טוב טוב ! " היא [לכיתה] :" מה שהיה פה עכשיו זה ... " [ואז חברה שלי המפגרת סגרה את הדלת ולא שמענו מה היא אמרה XD ] והיו עוד כמה אבל אין לי כוח XD מאכל השבוע:שניצל תירס ! ומרק XD משקה השבוע:קולה ! התמכרות השבוע: מרק ! הכרזת השבוע: HIGH FIVE ! , ג'יימי [AKA קאיוס בניו מון ] הדבר הכי מושלם שקיים ! התחדשות השבוע:מממממ כלום :O תוכניות לשבוע הבא:מפגש בלג [ בויז לייק גירלז ] D: !!!!! תמונת השבוע : לא איכפת לכם שיהיו כמה נכון ? D:

למעלה