../images/Emo137.gif סכמ"ש חנוכה D: ../images/Emo138.gif
איך היה השבוע: מעולהההה
משהו טוב שהיה השבוע: - שעבר מהר וכיף - המסיבת חנוכה בבצפר - התיאטרון והמועדונית ביום שלישי
משהו רע שהיה השבוע: - מחזור $#@%#$^%$*&^$1
משהו מצחיק שהיה השבוע: - הכול
- השיחת אייסי אתמול בלילה עם ג'קו, עשינו אמת או חובה באייסי XD
משהו הזוי שהיה השבוע: - הטקס של שכבה ט' לחנוכה
ריקודים של כיתה א' יותר יצירתיים, בחיי XD
פאדיחת השבוע: - לא זכור לי ...
שיר השבוע בכללי: - Lady GaGa - Bad Romance - Beyonce - Broken Hearted Girl - Gary Juels - Mad World - 30STM - Kings & Queens
ועואואעא ~אלבום חדש~
שיר השבוע של טוקיו הוטל: - Humanoid (G) - Alien
- Lass Uns laufen
להקת\\זמר\\ת השבוע: - Beyonce - 30STM
ספר השבוע: - "יצורי הפרא" המבוסס על ספר הילדים "ארץ יצורי הפרא"
סדרת טלוויזיה\\סרט השבוע: - צחוק מהעבודה
- האח הגדול
בנאדם שעשה לי את השבוע: - אמא, הוא
, מיש האהובה, ג'קו, שויש, טולש
ציטוטי השבוע: - אני:"מה הקטע בסופגניה בלי ריבה ?! הריבה היא כל הפואנטה של הסופגניה !" נצר:"בדיוק, זה כמו דג בלי זימים !" כול מי שהיה מסביב:"WTF ?!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDD נצר ההזויה הזאת ... אליענה שרה מעוז צור:"מעוז צור ישועתי, לך תודה נפלח" מיה:"זה נזבח >_>" אליענה:"אותו דבר נו XD" XDDDDDDDDDDDDDDDDDD קטיה:"דנה את יודעת שאת נועזת ?" אני:"מה אני בנאדם נועז OO" ?" שון:"לאלא, את בת אדם נועזת" ~קטיה נותנת לו כאפת שטות XD~ אני וקטיה מדברות אחת עם השנייה שעה ומתעלמות מנצר לגמרי XD קטיה:"את יודעת שאני יכולה לסוב את הלשון שלי 360 מעלות ?!" אני:"באמת ?! :O" קטיה:"כןכן ! תראי, ~מראה לי~" נצר ~צועקת בקולי קולות כדי שנשמע~:"אתן יודעות שאני יכולה לסובב את היד 360 מעלות ?!" אני&קטיה:"באמת ?!
" נצר:"לא, סתם ניסיתי למשוך תשומת לב כי אני כבר שעה מנסה להגיד משהו" אני:"מה רצית להגיד ?" נצר:"שהרוכסן שלך פתוח" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הוא לא באמת היה פתוח
מאכל השבוע: סופגניות אשל
משקה השבוע: שוקווווו
התמכרות השבוע: אהבתי ...
הכרזת השבוע: I
HANUKA !
התחדשות השבוע: 2 לקים, 3 ספרים חדשים, כמה שרשראות, טבעות ועגילים שעשיתי מפימו, שרשרת קוביות מאגניבה כזאתי *.*, העונה השניה של האוס !!!!
תוכניות לשבוע הבא: - ראשון-שלישי - גן-נר ומולדת - רביעי אולי מסתפרת - חמישי מפגשוס ות"א !!! - סופ"ש אצל אבא
תמונת השבוע: אני פשוט מתה על התמונה הזאת XDDDDDDDDD סוטול, ב-1:30 בלילה במושב מולדת
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0