סיכום שבועי.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי. ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטים:
סרט/סדרת/תוכנית השבוע:
ספר/עיתון השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ראשונה ../images/Emo13.gif

בוקר אור
טוב אני אעשה את זה לא כזה מושקע, כי אני עדיין ישנה ואלוהים ישמור איזה חלומות היו לי. אני עדיין בשוק.
השבוע במילה אחת: ת/אמת שאני כבר לא יודעת... זה אפ ודאון כל הזמן.
דבר טוב שקרה השבוע: הסרט אתמול, שסוף סוף הלכתי לבצפר אתמול, לגמרי התגעגעתי. XD
דבר רע שקרה השבוע: אני מרגישה כאילו שפתאום שהעבודות רודפות אחריי, והדיוק שאני לא יכולה, אז כל העבודות שלא עושים בהם כלום מתפנות
vielleicht ist jetzt nur einen spekulation - vielleicht ich liebe ihn nicht mehr? es ist nicht wie vorher. es fuhlt sich so werde ich in einem augenblick explodieren bin...
דבר מצחיק שקרה השבוע: סקס אנד דה סיטי.
פאדיחת השבוע: לא הייתה כזאת חחח! למרות שנשברו לי הרגליים לפני כמה ימים על העקבים, והרגשתי כאילו אני עוד רגע כאילו אני עפה ואז... זה כמעט קרה, נתקע לי הרגל בין הרכבת לבין הרציף, ותלשתי את הרגל משם ונכנסתי במהירות אל תוך הרכבת, ואכן סבלתי בשקט, העיקר יצאתי מזה בשלום בלי שום פאדיחה אפשרית. :)
דבר מוזר שקרה השבוע: החלום שהיה לי היום. שיעזור לי אלוהים.
שיר השבוע בכללי: Silverstein - true romance
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אמממ... אוטומטיש, קום, ופור אימ יטצט.
להקת השבוע: מדונה!!! (
) ט"ה, 30STM, קווין, פאראמור ואבבא.
דיסק השבוע: סטיקי & סוויטי של מדונה המהממת שלי
ציטוטים: סמנת'ה: "כןןןןןןן יש לי קונדומים בתיק!!!!! כן אני מזדיינת!!!!!" ~עושה תנועות אגן סוטות~ XDDDDDDDDDDDDDD
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: סקס אנד דה סיטי!!!!!!!!!
ספר/עיתון השבוע: עיתון? ראש 1! XD
התחדשות השבוע: בגדים וערמות של בגדים.. אחח... בדר"כ אנשים אוהבים את זה, ואני כבר מתלוננת... :S
התמכרות השבוע: מולר. הייתי באיזה שלושה ימי 'דיאטה', (מישל קצת חשבה שמותר לה לאכול הכל ופתאום הג'ינסים לא נסגרו) אכלתי כל היום מולר. אך אל דאגה! מישל חזרה להיות מאוזנת! :)
אדם השבוע: בנות סקס אנד דה סיטי 333333333>
תמונת השבוע: חיייייייים שלי אומייגאדדדדד חחחחחחחחח
תכנונים לשבוע הבא: למות מהמתכונת בהיסטוריה + המתכונת בלשון. אני פשוט אתחיל להאמין בזה שתמיד יש מועד ב', ואל דאגה, מיש.

e t a

New member
../images/Emo118.gifשבוע טוב../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif התמונה ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחח... הציטוט
שבוע מדהים מיש

e t a

New member
../images/Emo118.gifבהצלחה במתכונת בהיסטוריה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חח ועשית לי חשק לראות סקס אנד דה סיטי 2

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון. ../images/Emo98.gif

השבוע במילה אחת: נחמד.
דבר טוב שקרה השבוע: סיימנו עם הבגרות במחשבים, והלך דווקא ממש טוב
חברה של אחותי ילדה, והיום הבת הראשונה שלה הייתה אצלנו רוב היום :) כל השבוע התחלתי ב- 10:00, שזה דיי חדש אצלנו
דבר רע שקרה השבוע: מרתון מחשבים ובגרות במחשבים
התחלנו ביום חמישי מרתון חדש - היסטוריה
>< כל השבוע לא ישנתי טוב בגלל השיפוצים שעושים לנו בחצר
שיר השבוע בכללי: Muse - Neutron Star Collision
Three Days Grace - The Good Life. 30STM - Vox Populi
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Hilf Mir Fliegen Wenn Nnichts Mehr Geht
Menschen Suchen Menschen.
להקת השבוע: טוקיו הוטל, ו- 30STM :)
דיסק השבוע: טוקיו הוטל - Humanoid
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: סרט - אחותי הרעה הזמינה אתמול ב- V.O.D את "מולד הירח" כשלא הייתי בבית, אז ראיתי היום
סדרה - חצויה. XD תוכנית - אלן, טופ מודל. :)
ספר/עיתון השבוע: שום דבר לא התחדש מאז השבוע שעבר, נשארנו עם אותו ספר - שחר מפציע
התחדשות השבוע: נעליים.
בגדים.
אדם השבוע: חברות שלי
אבא שלי
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: 3 ימים של חופש
טיול :) - - - שבוע מדהים לכולם.

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח איזו תמונה מתוקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

e t a

New member
../images/Emo118.gifהסתוכמ"שתי../images/Emo70.gif

לפני שאני מסכמ"ש אני חייב חייב לספר לכן על חלום שהיה לי בלילה.. קמתי ממש ממש מבוהל. חלמתי שאני, חברה שלי וביל משחקים בקלפי פוקימון (חח)... כל המשחק אני מקבל רמזים מביל ובשלב מסויים, חברה שלי מבינה שנדלקתי על ביל, והולכת לאנשהו כי היא נעלבה.. אחר כך אני וביל מסתובבים בקניון ואני שואל אותו מה לעשות.. שאני לא יודע אם לבחור בו או במיכל. הוא אמר לי לבחור במיכל.. אמרתי לו "אני ממש ממש אוהבת אותה אבל אני גם אוהב אותך", והוא אמר התגובה "כן אבל אני לא אוהב אותך, רק רציתי משהו מזדמן". קיצר.. חלום ממש ממש מלחיץ (ובהחלט מוזר) שנגמר בשברון לב. קמתי מבוהל, התקשרתי ישר למיכל חברה שלי כדי שתרגיע אותי.. אני כל כך אוהב אותה
חח למישהי יש רעיונות מה החלום הזה אמור להביע
ועכשיו...לסכמ"ש
השבוע במילה אחת: תספורת
דבר טוב שקרה השבוע: - החלום על ביל - הסתפרתי לשיער קצוץ - הסטטיסטיקות של הפורום היו ממש טובות - אירחנו משלחת אמריקאית בבית לארוחת ערב והיה ממש ממש מעניין - החלטתי מה אני רוצה ללמוד אחרי הפסיכומטרי (שפות בבי"ס לשפות) - מיכל
דבר רע שקרה השבוע: - החלום על ביל - חוסר מוטיבציה ללמוד לפסיכומטרי
דבר מצחיק שקרה השבוע: אממ.. לא משהו ספציפי, אבל מיכל קורעת אותי מצחוק
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע: חשבתי שהאנגלית שלי כבר לא כמו שהייתה פעם.. אבל פתאום כשהמשלחת הייתה אצלינו כל המשפחה שלי ממש החמיאה לי על המבטא ושאני מדבר שוטף.. חח
שיר השבוע בכללי: 30STM - Fantasy
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Reden
להקת השבוע: טוקיו הוטל
דיסק השבוע: Zimmer 483
ציטוטיישן: "חיים ללא עזרה לזולת הם לא חיים ששווה לחיותם"
סרט השבוע: "עיר רפאים" שהיה בYES
ספר השבוע:
התחדשות השבוע: שיער קצוץ
התמכרות השבוע: משחק המחשב Dragon Age
מאכל השבוע: אורזזזזזז
משקה השבוע:
מים
אדם השבוע: מיכלללל
תמונת השבוע: לוסי הכלבה הביונית שלי
תכנונים לשבוע הבא: פסיכומטרי, עבודה ולראות את הסרט הנסיך הפרסי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שבוע טוב ../images/Emo140.gif

בקשר לחלום, אני לא חושבת שיש לזה כ"כ משמעות או משהו - כי זה רק חלום, וכמו שאמרת - אתה אוהב את מיכל נורא
אז פשוט תתעלם ממנו

e t a

New member
../images/Emo118.gifכן..אבל חייבים להודות שזה חלום מלחיץ../images/Emo5.gif

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif BLOOP!

השבוע במילה אחת: מאאאאגניב D: דבר טוב שקרה השבוע: * הכרתי להקה חדשה וסופר מגניבה (הסולן שלהם מתכתב איתי! הוא כזה מאמייייי X3) [אבל ט"ה עדין במקום הראשון אצלי, שיהיה ברור!@$] * יום התלמיד * גיליתי שקולג' היומור (http://www.youtube.com/CollageHumor) עוקבים אחרי בטוויטר@#@!#@ אמג *-* * אוזניות חדשווווווות~! D: * פארודיות חדשות! * ההשראה שלי חוזרת! לאט, לאט, אבל היא חוזרת! D: * התחלתי להתיידד עם כמה יוטיוברים חשובים~! D: * הלכתי ל"אביב מתעורר" D: * קיבלתי חזרה מבחנים דבר רע שקרה השבוע: * יום התלמיד *קיבלתי חזרה מבחנים דבר מצחיק שקרה השבוע: * אמריקאי שלא יודע מה זה "abroad" חחח! זה הפתיע אותי! * אחת מהתלמידות בכיתה צחקה כמו גוסטי! D: פאדיחת השבוע: * התבלבלתי בין חברי להקה מסויימת X_X #Fail דבר מוזר שקרה השבוע: * יש לי מחזר אובססיבי. שיר השבוע בכללי: * Lady Gaga - Bad Romance יותר נכון, הפארודיה שלי עליו! D: ♥ שיר השבוע של טוקיו הוטל: האמת, ש...Monsoon! השיר שניגנתי הכי הרבה השבוע! להקת השבוע: * Circa Survive * Simple as Surgery * Creating Constellations * Tokio Hotel דיסק השבוע: Room 483 ציטוטים: - מורה מחליפה לפיזיקה: אם ניקח משהו מאוד קל...כמו הנייר הזה, ומשהו מאוד כבד... מארק (ידיד שלי מאז היסודי): מיכאל! (אחד מהתלמידים ה...כבדים בכיתה) - מורה מחליפה לפיזיקה: זאת קרקע! תומר (אחד מהתלמידים): לא, זה קקה! WTF? - [במהלך משחק קארה קופה. עומרי ואני היינו זוג] עומרי: בה! לה! גה... סה? אני: בה? בה! אה! קארה קופה!@#!@# (הקוד שלנו היה "בה") [ציטוט ישן מל"ג בעומר,אבל הייתי חייבת!] * "בין-בון!" - ציקי (המורה שלנו ללשון) * "אם לא תהיו אחד-אחד, אני אהיה שניים-שניים!" - נאירה (המורה לביולוגיה \ פיזיקה) * לא חד-קרן! חד סוכר!" - נאירה * "אתה עוד מעט תעוף מפה עם כנפיים...של יונה!" - נאירה * פז (תלמיד): כולם קיבלו 100, נכון? נאירה: כן, רק אתה 200...לחלק ל-5! * איתי (ידיד...סוג של): זה לא דולק! (המזגן) נאירה: כן, כי אתה עמדת לידו! הפרעת! * מיכאל: את רוצה שאני אקפוץ על הירח? יהיה יותר חם! תומר: מה הקשר? מיכאל: השומן שלי יישרף! D: * נאירה: עד היום האחרון, גם אם יש 2.5 ילדים - אני מלמדת! פז: איך 2.5 ילדים?! * פז: אני לא נסיך! אני מלך!#!@ נאירה: תלוי למי~! D: * (איילת, המחנכת \ מורה לאנגלית שלנו מספרת על בחור שיכור \ מסומם שהכריחו אותה לשמור עליו כשהיא הייתה בחופשה): "אני שרטתי אותו! משכתי לו בידיים, אבל לא! הוא צעק 'אני דולפין!'. אני לא רציתי לשחות עם כרישים! כמעט טבעתי בגללו! (הבחור ניסה לקפוץ למים!) * (איילת ממשיכה לספר): "מה? עכשיו נזכרתם לבוא?! הוא היה טובע, שוחה 40 פעם עם הכרישים, מאכיל אותם, נותן להם יד..." * איילת: למחרת, הוא לא זכר מי אני! תומר: כי הוא היה דולפין!$!@ * "הוא היה בשקיעה, הוא עצמו עם הגיטרה, ולוויתן אמר לו שלום!" - איילת * "איילת! אם אני אטפס על האוורסט - הוא ייפול!" - מיכאל סרט/סדרת/תוכנית השבוע: מסע הפלאים של דוקטור פרנסוס. ערב הקולנוע הכי שולט שהיה לי אי פעם!! ספר/עיתון השבוע: Vampire Diaries ♥ התחדשות השבוע: חברים חדשים! D: + התרגלתי קצת לצרחות וגראולים! D: התמכרות השבוע: סורי...סירקה. 3: אדם השבוע: זאק (הסולן של Creating Constellations), טריס (http://www.youtube.com/tristopiatv), שיין דוסון (שדובר עליו לא מעט בשרשור הבנים החתיכים ^^) ו...אמא! D: ♥ תמונת השבוע: ~ תכנונים לשבוע הבא: כנראה אני אצטרך להתמודד בלי מחשב. עונש מחורבן. - - - שבוע טוב לכולן!

KameaChan

New member
../images/Emo221.gifת../images/Emo221.gifמ../images/Emo221.gifו../images/Emo221.gifנ../images/Emo221.gifה

אני והאוזניות השקסיות שלי *-*

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

תמונה ממש חמודה - תתחדשי על האוזניות
שבוע טוב קמי

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif אנשים! זה חשוב ומצער! ../images/Emo10.gif

בשל עונש שקיבלתי, אני מורחקת מהמחשב עד ה-12 ביולי. אני מנסה לשנות את זה. ><" אני מצטערת! להתראות לכולם! אני אתגעגע!

e t a

New member
../images/Emo118.gifיולי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לאאא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נתגעגע

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif תודה לכולם, אבל...

דיברתי עם אמא, והצלחתי לבטל את העונש!
אבל, בתנאי אחד.. :-\ מכסה של 4 שעות מחשב ליום
נסתדר ^^ אוהבת את כולכם ואני נוראנורא שמחה לחזור

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח גדול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחח.. מזל שיש לנו את האופציה לעשות עיניים לאמא

למעלה