סיכום שבועי.

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי
שמחה שלא נעלמת לנו

../images/Emo210.gif שבוע עמוססססס כ"כ אבל שבוע מעולה!

השבוע במילה אחת: מדהים דבר טוב שקרה השבוע: - ההצגת סוף שנה של התיאטרון - שרק ביום שלישי הייתי בבצפר
- היה סופ"ש מדהים - הייתה יומולדת לידיד שלי וגם חברות שלי באו אליי והיה ממש כיף דבר רע שקרה השבוע: - העומסססססס - הכלבה שלי מתה
דבר מצחיק שקרה השבוע: - שהייתי במסיבה של ידיד שלי ביום שישי, והיו שם מלא אנשים שממש דומים לילדים מהשכבה הקודמת שלי XD פאדיחת השבוע: - לא זוכרת :O דבר מוזר שקרה השבוע: - היום שלישי ההזוי שהיה לי בעין גב שיר השבוע בכללי: - Hello - glee cast שיר השבוע של טוקיו הוטל: - Humanoid להקת השבוע: - Red Hot Chili Peppers
דיסק השבוע: - של 30STM החדש ציטוטים: - ואוווו משמש לא זכור לי כלווווווום סרט/סדרת/תוכנית השבוע: מופע שנות השבעים
ספר/עיתון השבוע: - ליקוי חמה שהתחלתי לקרוא היום סוף סוף! התחדשות השבוע: - אממממממ... סוג של יש לי חבר
התמכרות השבוע: - מופע שנות השבעיייייים *~* - קולה
יאממממ~ אדם השבוע: - שיוש
טולש
נוויק
וההוא :)
תמונת השבוע: הכלבה שלי ז"ל
שושה שלי תכנונים לשבוע הבא: - להיפגש איתו, לסיים לקרוא את הספר, ולא יודעת נזרום כבר
שבוע טוב חבר'ס, היה אחלה של שבוע, נקווה שגם זה יהיה ככה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo210.gif אהה ושכחתי!

סוף סוף שחררו לי השבוע את הצו עיקוב יציאה מהארץ! והוווו אני יכולה לברוח מהארץ XDDD סתם, העיקר שאני אכול לטוס עכשיו בלי בעיות :)

e t a

New member
../images/Emo118.gifפספסתי משהו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

למה היה לך צו עיכוב יציאה מהארץ

../images/Emo210.gif חחחח ואווו זה סיפור ארוך

אני זוכרת שמזמן סיפרתי אותו בפורום... זה התחיל מזה שאמרתי שהכיתה שלי ניצחה בששטוס שהייתי בכיתה ו' אבל אני לא טסתי איתם כי התברר לי שהיה לי צו עיקוב יציאה מהארץ רק בבדיקת דרכונים... זה בגלל הגירושים של ההורים שלי, משהו שלא היה צריך להיות בכלל, אבל זה לא משנה כי העיקר שעכשיו אני יכולה לטוס לי בשקט XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בהצלחה דנדי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ואני כ"כ מצטערת בקשר לכלבה
שבוע מדהים

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifשבוע מעולה לכולם.../images/Emo23.gif

סורי שלא פתחתי את הפינה, מחר בערב אני אפתח אחרי שאני אחזור הביתה. והחודש אני בקושי יהיה פה כי יש לי עומס אדיר.

למעלה