סיכום שבועי.

DeathK

New member
../images/Emo59.gif גם לבנים יש סכמ"ש(דני, אל תעלב ../images/Emo3.gif)

השבוע במילה אחת:
סימפסון!
דבר טוב שקרה השבוע:
מעבר לזה שהתמנתי למנהל הפורום חח פגשתי את בת דודתי האבודה - פשוט התחברתי עם ילדה שהכרתי מאוד ונהיינו ידידים טובים
דבר רע שקרה השבוע:
הייתי צריך לעשות שישי בצבא
דבר מצחיק שקרה השבוע:
גליתי שסטנדאפיסט אחד הוא קרוב משפחה רחוק שלי והוא באמצע העבודה שלי פשוט העביר לי חצי מופע סטנדאפ והסתלבט על כל בנאדם שהיה שם פשוט חחח הוא פשוט ענק Yaron Kaiser - מומלץ במיוחד (יש לו הופעות בקאמל קומדי קלאב)
פאדיחת השבוע:
אנשים ראו אותי עם יובל קייזר ובטעות שפכתי עליו על הכף רגל אז ניגבתי (בגלל שהוא לא ממש יכול להתכופף כי הוא בחור גדול) הוא הסתלבט גם עליי כן כן
דבר מוזר שקרה השבוע:
טוב לא צריך להוסיף הפאדיחה והמצחיק מספיק מוזרים
שיר השבוע:
Sean Kingston - Fire Burning Rise Against - Behind Closed Doors אין קשר בכלל בין השירים אבל פשוט התלהבתי משניהם חח
להקת השבוע:
Chris Daughtry - אין על הלהקה הזאת
דיסק השבוע:
Leave This Town - Daughtry
ציטוטים:
קייזר: "תומר תגיד לבתאל להרגיש בבית" אני: "בתאל תרגישי בבית" בתאל:"אני מרגישה בבית
" קייזר: "אם את מרגישה בבית למה את לא מכינה לנו קפה??"
יצא לך לראות סימפסונס השבוע?:
יוצא לי לראות אפילו בזמן שאני מכין את הפינה הזאת
תוכנית טלוויזיה של השבוע:
Futurama - חזרה לעונה שישית ניתן לה קרדיט
סרט השבוע:
לא ראיתי אפילו אחד
אולי נשלים משהו בהמשך..
ספר השבוע:
מבוא למקרו כלכלה - האוניברסיטה הפתוחה - יחידה 1 לא קראתי משהו מעבר חח ^^
התחדשות השבוע:
הפורום הזה מן הסתם!
התמכרות השבוע:
שירים עם באס מטורף ופול ווליום! זה יעבור לי עוד כמה ימים כשיסתמו לי האוזניים
מאכל השבוע:
המבורגר - כרגיל
משקה השבוע:
שוק מוקה!
המשקה שאני אמור לשווק כן בטח
אדם השבוע:
חשבתי לכתוב דני.. אבל בגלל שהוא לא כתב אותי דווקא לא
קיצר בתאל.. אין עליה בתדודה שלי
תמונת השבוע:
--->
תכנונים לשבוע הבא:
מ-ו-נ-ד-י-א-ל אללה שמינית ורבע גמר!
שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם!
מת עליכן (שוב דני, אל תעלב
) תומר

e t a

New member
../images/Emo118.gifאל תדאג ../images/Emo3.gif

אני יודע שעמוק בלב אני איש השבוע שלך

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gifסכמ"ש ראשון שלי ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: מוזיקה
דבר טוב שקרה השבוע: יצא לי להיות קצת עם אח שלי שהיה בארה"ב
דבר רע שקרה השבוע: צבא
דבר מצחיק שקרה השבוע: |x|
פאדיחת השבוע: אני חובשת בתל השומר, ואמרתי משהו מאוד לא נחמד על אחד הרופאים אצלנו במרפאה והוא בדיוק עבר מאחורי :)
דבר מוזר שקרה השבוע: מוזר שלא ראיתי את דני יום וחצי :(
ציטוטיישן: i'm so tired and i can't sleep!!
שיר השבוע בכללי: שר הפתיחה של שנות השבעים
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Spring nicht
להקת השבוע: alie in chains - jar of flies
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: סימפסונס
ספר/עיתון השבוע: דמדומים
התחדשות השבוע: יש לי קליפס חדש לשיער :) אין תקציב ליותר מזה
אדם השבוע: איזי אח שלי
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: להינות בעיקר

e t a

New member
../images/Emo118.gifאחלה תמונה ../images/Emo99.gif

ותתחדשי על הקליפס
אחח, הדברים שמשמחים אותך.. חח

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif טוב אז...

ברוכה הבאה לפורום הכי הכי בתפוז
אני תהילה, בת 16 מירוחם. השתלבות מהירה ונעימה
הוווו... גם את קוראת דמדומים
שבוע מעולה

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאת חובשת!!!!!!!!!!

הוווווווווווווווו יש עם מי לדבר! הללויה! אז את החברה של דני D: בואנה אני שנה שלמה חופרת להם על מד"א והוא לא אמר לי שחברה שלו חובשת. מותר לי לבקש ממך לתת לו כאפה בשמי? אגב, איך זה להיות חובשת צבאית? אה, ונעים מאוד, אני תומי. :) סורי אם הבהלתי אותך... חחחח....

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif איזה חמודה ../images/Emo13.gif

חובשת צבאית... התפקיד הוא ממש מטורף לדעתי אבל הבסיס שלי די מעפן... קורס חובשים זה קורס מטורף!!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאת קרבית?

וגם אם לא, אם לא שולפים אותי למודיעין אני ממש מקווה לעשות קורס חובשים.. ממליצה? D:

Michal PRS

New member
קורס חובשים ../images/Emo13.gif

אני לא קרבית אבל הקורס הוא אותו קורס בדיוק כמו של קרביים. זה באמת הקורס הכי טוב שאפשר לקבל מהצבא... בקורס חובשים של הצבא מתעסקים יותר במקרים של טראומה... במקרים של פציעות איבוד דם, הכרה ונשימה. אמרו לי שזה שונה מהקורס של מד"א. גם במרפאה בבסיס ג'ובניקים באופן מפתיע יש דברים מגניבים, כל מיני הקפצות ועירויים, ויש גם תרגולים מגניבים מדי פעם

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אממ תורי ? XD

הדגש|דבר טוב שקרה השבוע: אממממ סיימתי עם היסטוריה לכל החייייייייייייים !!!! זהווווו [דווקא היה נחמד אבל היה יכול להיות יותר נחמד XD ] דבר רע שקרה השבוע:בלופ בלופ דבר מצחיק שקרה השבוע:הבגרות בהיסטוריה XD והרופאת משפחה [ שהייתה צריכה להביא לי 3 טפסים - למלא צו ראשון , למלא טופס ירוק , ולהביא לי אישור יציאה לפולין פאדיחת השבוע:היום שחזרתי משיעור נהיגה באתי למעלית והיא בדיוק נפתחה וממנה יצא שכן חדש חתיך כזה *-* והוא כולו " היי :> " ואני " אממממממממ היי" XDDD דבר מוזר שקרה השבוע:אוקי אני שוכבת לי לתומי במיטה ומנסה להירדם [כי יום אחרי הייתה לי בגרות בהיסטוריה ] ופתאום התחלתי לשמוע אנשים מדברים למטה באנגלית ולרגע חשבתי שאני הוזה אז איזה 5 ד' הייתי בטוחה שאני סתם הוזה ואז נזכרתי שיש לי שכנים אמריקאים שבאים לפה בחופשות שלהם - הרגשתי טיפשה XD הלכתי לרופאת משפחה זה היה מוזר ציטוטים: ביום של החלוקת תעודות [ יום לפני בגרות שנשאר לי חצי מהחומר ללמוד XD ] עמדנו בתור לקבל את התעודות [מחוץ לכיתה] ואז מורה אחת שמלמדת מחשבת ישראל בכיתות י' [חמודה כזאת אחות של זה שמשחק את אספי בטלנובלה בע"מ XD ] : היא [ לי ולחברות שלי ] : " למה אתם עומדים כאן ? :O " אנחנו :" כי היא אמרה לנו לעמוד בחוץ לחכות לתעודות " היא :" וואי איזה הזויים אתם אבל למה אתם עומדים כמו בקופת חולים ?! " XDDD בתור לתעודות : אני :" איך קורה שאנחנו שוב אחרונות !??!!?!? " ואחר כך הינו צריכים ללכת לתור אחר לקבל את הציוני הגשה והמגנים להיסטוריה XD סידי [השם שלו זה ירדן , השם משפחה סידי ] : " את לחוצה !? " חברה שלי :" אממ כן " הוא :" את לחוצה ? " חברה אחרת שלי :" כן " הוא :" את לחוצה ? " אני : " כן .." הוא : " את לחוצה ? " אני :" נוו עניתי לך " הוא " נכון " בתור לציוני הגשה : אני :" נוו למה עכשיו היא נתקעה שם ?!?! " ידיד שלי :" נוו שתצא כבר ! " ואז היא פתחה עלינו את הדלת XD אתמול ניסיתי להסביר לחברה שלי באיזה צבא היה איזה משהו ושכחתי את כל הצבעים XD אני :" אוקי שומעת ? זה ירוק !! לא לא רגע ! זה ורוד .. אוקי קבלי ביטול זה בכלל כחול " היא :" באמת ? " אני :" כן כן עכשיו זה רציני ! " היא : " :O :| " במסן : חברה שלי : " כרמלללללללללללללללללללללללל ! " אני :" מה קרה ? יש לך דייט ? " היא : " כן :O איך ידעת ? :O " אני :" אני יודעת הכל " [זה היה כזה הזוי XD ] כל הסרטון הזה ומה שהוא אומר בו http://www.youtube.com/watch?v=SKjXNxFpwZg&feature=related בדיוידי שלאול טיים לואו באווטטיקס alex :" That what she said !!!!!! ha ha ha hahahahh " [הוא נראה שם כמו מטורף והוא מדבר כמו אוטיסט XD ] סרטון שיצא בסופ"ש שעבר בהקלטות לאלבום החדש של אול טיים לואו [ יש קטעים שלא שומעים בהם בכוונה ] http://www.youtube.com/watch?v=zShrCREM0QU&feature=related במאחורי הקלעים של סיילנט לייברי עם אול טיים לואו מראיין :" וואט צ'אלג'ס דו יו גייס נוט וואנאא דו ? " אלכס :" ג'אק איז טארפיידינג אוף איטינג צ'אלנג'ס " ג'אק :" יא " אלכס :" היא האז בין דה ביגגסט דיווה " בעזריאלי היו תיירים חתיכים ואני וחברה שלי החזקנו בלונים של מקדונלדס אני :" תורידי תורידי !!! " אני וחברה שלי חיכנו לצ'יפס שלנו במקדונלדס [ צ'יפס כזה מגעיל כבר עדיף לאכול משהו אחר - היה מלא מלח ואיו ]איזה מוכרת אחת במקדונלדס שנראת כמו הצרות שלי : "למה אתן עומדות פה ?!? " אני :" ככה " חברה שלי :" אנחנו מחכות לאוטובוס " XDDDDDDDDDDDDD במקדונלדס חברה שלי :" אבל תביאי לנו הרבה קטשופ ומיונז לא 2 לא להתקמצן עלינו , תביאי 10 " XDDDD המוכרת : " מה אתן כאילו אוכלות אחד אחד ככה ? " אנחנו :" כן ! מה לא ? " היא :" טוב " בסוף היא מביאה לנו 3 קטשופ ו3 מיונז אנחנו :" תביאי עוד " היא שמה אנחנו : " עוד עוד " היא שמה אנחנו " עוד " היא שמה וזהו הלכנו משםXDDDDDD בעזריאלי אני :" למה תמיד שאני באה לקניון תמיד המדרגות הנעות ללמעלהלא עובדות ?! " חברה שלי :" את שואלת אותי ? תשאלי אותן !" אני : " למה ?!?!?!?!?!~מסתכלת על המדרגות ~" שאני וחברה שלי חיפשנו את האוטובוס חזרה : אני :" תראי אם יש שם קו 40 " חברה שלי " זה הכל 500 :O " שתינו ביחד :" OMGG הנה 40 ו 42!! לאן נלך ? " אני :" ל40 ! " היא :" בואי " אני :" לא ! בואי ל42 " XDDDD ~התחלנו לרוץ ~ באוטובוס : ~ הנהג התחיל לנסוע ואנחנו עדיין לא שילמנו וכמעט עפנו ~ אני : " אמאלה!! " הוא :" אמא לא פה " XDDDD ~ישבתי עם אמא שלי וראינו סרטים שהעברנו לדיוידי מפעם שאני ואחים שלי הינו קטנים ~ אני :" למה ירדן [ אח לי הגדול ] ג'ינג'י ?!?! איככככ " אמא שלי :" יוו אם יצא לך ילד ג'ינג'י מה תעשי ? " אני :" אזרוק אותו או אתן אותו לך " אמא שלי: "תבדקי לפני שאת עושה ילדים שאין לבעל שלך שורשים ג'ינג'ים איזה 5 דורות אחורה " XDDDDDDDDDDDDD אוו אמא XDDD ~המשך השיחה ~ אמא שלי :" ואם הוא כן יהיה ג'ינג'י בסוף ? " אני :" נו אמרתי לך " היא : " את יכולה לצבוע לו את הישעער לבלונד או שחור פשוט " XDDDD שיר השבוע בכללי: the downtown fiction - when you're around the downtown fiction- i just wanna run the downtown fiction-is anybody out there the downtown fiction- best i never had disco curtis - crush disco curtis - puncline disco curtis - this gravity disco curtis - the things i would tell her disco curtis- ashley disco curtis - breaking hearts disco curtis - suprise me disco curtis - summer blush glee [
לפרק האחרון ] : vocal adrenaline - bohemian rhapsody all time low -כלהשירים boys like girls - heart heart heartbreak you me at 6 -liquid confidence justin bieber ft usher - somebody to love lady gaga - alejandro להקת השבוע:disco curtis the downtown fiction all time low דיסק השבוע: הEP של דיסקו קארטיס 2 הEP של דה דאון טאון פיקשין וכל האלבומים של אול טיים לואו סרט/סדרת/תוכנית השבוע: סדרה - 90210 וגוסיפ גירל ספר/עיתון השבוע: התחדשות השבוע:בגד-ים אדם השבוע:ממממממ חברות D: החולות האלה XD תמונת השבוע: *-* [טאנר ] תכנונים לשבוע הבא ללמוד לתאוריה , לעבור תאוריה , מיסבת סיום כיתתית בברכה , שיעורי נהיגה , לישון :>

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

הפאדיחה והדבר המצחיק XD שבוע טוב

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifעוונה. D:

העתקתי מסימסון, לא לכעוס עליי.
D:
השבוע במילה אחת:
כיף.
דבר טוב שקרה השבוע:
חח, אמ להרשם לאונברסיטה זה דבר טוב?
דבר רע שקרה השבוע:
לא הצלחה בתאוריה. S: לחץ, נראלי יתנו לי רטלין לבא.
דבר מצחיק שקרה השבוע:
חח, מה לא?
פאדיחת השבוע:
חח לא הייתה ולא תיהיה!XD
דבר מוזר שקרה השבוע:
חח ללכת ב4 וחצי\ 5 בבוקר לים. עם חברים של אחי ושתי חברות שלי.XD טוב, הם גם חברים שלנו. אבל אני אחות של חבר שלהם, אחד מהם אכל סרטים שמה! לא! אסור שאחי ידע.
ועוד הוא קנה לנו לשתות חחחחחח, אבל הרגענו אותו ואפילו אחי יודע, הוא היה סתם אהבל, אז מה אם הם חברים של אחי.XD כולה היינו עם 2 חברים, כאילו אחד מהם ממש אח שלי והוא גר איתנו איזה חצי שנה אם לא שנה! חח.
שיר השבוע:
ללא ספק - Stromae - Alors on danse
להקת השבוע:
אממ זאת של השיר למעלה ויש עוד אבל שחכתי.
דיסק השבוע:
ציטוטים:
מי זוכר? יותר מידי.
יצא לך לראות סימפסונס השבוע?:
אכן.
תוכנית טלוויזיה של השבוע:
על טבעי פרק אחרון לעונה.
סרט השבוע:
הנסיך הפרסי.
סרט טואוב!
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
נאדה.
התמכרות השבוע:
אני לא מתמכרת לדברים.
מאכל השבוע:
וואלה? לא יודעת, עדיף שיהיה כלום חח.
משקה השבוע:
קולה\מנגו.
אדם השבוע:
התאומות שלי.
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
שוב ללכת לסרט.
אולי תאוריה ולהמשיך לכתוב את הספר שלי ו.. מי יודע. שיהיה לכולם שבוע מדהים.

e t a

New member
../images/Emo118.gifנסיך פרס באמת אחלה סרט ../images/Emo202.gif../images/Emo13.gif

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאין לי חשק לסכמ"ש,

אני קרועה מעייפות ומחר אין לי זמן
אז רק רציתי להגיד שהיה לי שבוע נחמד ביותר.. הרבה בטלה, מעט לימודים וימים שלמים עם מים. [די תלוי על איזה יום מדברים, כי יש כאלה שבהם הייתי בבריכה ויש כאלה שפשוט עשו לי אמבוש עם בקבוקי מים מאחורי פינות של... מקומות. החיים קשים, תאמינו לי.] שבוע טוב לכולנו ובהצלחה למי שעוד יש לו בגרויות

e t a

New member
../images/Emo118.gifהוו..מקווה שתצליחי לנוח קצת בשבת../images/Emo24.gif

למעלה