../images/Emo15.gif סיכמו"ש ראשון אחרי הרבה זמן
השבוע במילה אחת: מעולה! דבר טוב שקרה השבוע: הכרתי מלא אנשים חדשים, דיגמנתי, הייתי עם חברים, הלכתי להופעה, חזרות, ים
דבר רע שקרה השבוע: חזרות ><" דבר מצחיק שקרה השבוע: חזרות, ההופעה ביום שני, כל השבוע בעיקרון. פאדיחת השבוע: אני מניחה שאין P: דבר מוזר שקרה השבוע: אחרי שיחה של חצי שעה עם מישהו מסתבר שגדלתי איתו XDD ציטוטים: חברה שלי - "אז רגע, דודו הגיע היום?" ילד - "כן, הוא ברגילה מהצבא" חברה - "אהה, מגניב." אני - "רגע רגע רגע, אתה אח של דודו!?" ~חברה שלי בועטת ברגל של ידיד שלי~ חברה - "רגל, רגל, רגל, רגל, רגל, רגל. זאת הרגל שלי! מעכשיו אני אקרא לך אורז" אני לחברה שלי - "למופאסה יש חולצה ממש מגניבה" חברה שלי - "איפה מופאסה?" אני - "זה שיושב לידך עם החולצה של איירון מיידן" חברה - "ווואו!!!! אתה מופאסה?" מופאסה - "כן" חברה - "רציני? אתה המתופף של ספיטפייר?" מופאסה - "כן" ~מסמיק~ חברה - "אני מתהההההה עליכם!!" אני - "שניר! מדוזה!" ~שניר צורחת~ ארבל - "אפשר ברד" מלצרית - "בטח, אם אתה מעל 18 ושותה מרגריטה" ~ארבל מסמיק~ שיר השבוע בכללי: הקרקס של דולי - שינקין + Spitfire o7 - הכי טוב שאפשר + AC/DC - Back In Black שיר השבוע של טוקיו הוטל: אין להקת השבוע: הקרקס של דולי + AC/DC + איירון מיידן + לד זפלין דיסק השבוע: AC/DC -Black Ice סרט/סדרת/תוכנית השבוע: סרט - אקליפס, סדרה - טרה ספר/עיתון השבוע: אין, אני צריכה להחזיר את הספר שלי לספרייה ><" התחדשות השבוע: כרטיס להופעת ההשקה של ספיטפייר, מכנסיים... התמכרות השבוע: AC/DC מאכל השבוע: שפרדס פאי משקה השבוע: קולה אדם השבוע: תהל
, יעל
, תמונת השבוע: מהדוגמנות ---> תכנונים לשבוע הבא: הופעת השקה של ספיטפייר, המון חזרות, מופע סיום שנה, המון שינה, וכיף