סיכום שבועי .

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

תתחדשי על הפלאפון :) שבוע טוב.

../images/Emo232.gif שבוע טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הציטוטים XDDD זאת רוניצ'קה שנעלמה לנו מהפורום בצד ימין למטה ? :O מיסרי לה שאנו מתגעגעים מאוד ! ~ מסתבר שחברה שלי מכירה אותך ואת רוני ! XD כי בת דודה שלה ממזכרת בתיה ...

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif כן .. זאת היא :)

והיא מסרת בחזרה ^^ מי זאת החברה שלך ? איזה מגניב עם בסוף אני באמת מכירה אותה ^^

Pardon Me

New member
../images/Emo110.gif אין לי כוח לסכמ"ש ):

אני ממש לא במצב-רוח לזה, אז אני רק מאחלת שבוע טוב לכולם, והלוואי לא תגיעו למצב שלי

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifפלוץ

תתחברי. או תתקשרי. תעשי משהו. אנחנו צריכות לדבר.

Pardon Me

New member
../images/Emo110.gif שבוע טוב גם לך../images/Emo24.gif

זה לא כל כך מצב גרוע כמו שזה מצב מבלבל... ^^

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif עכשיו אני. משקיעה כמה שאפשר. ../images/Emo13.gif

השבוע מ- 1 עד 10: 4 :-O
השבוע במילה אחת: גאייל XD
דבר טוב שקרה השבוע: המ, אני צריכה לחשוב על זה. אחזור עם תשובה שבוע הבא.
דבר רע שקרה השבוע: זה לא פורום :-\
דבר מצחיק שקרה השבוע: ניקס ודנה משעשעות האמת חיחי
פאדיחת השבוע: חחחחחח גם לא לפורום |:
דבר הזוי שקרה השבוע: וגם זה לא לפורום S:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: נשאר אוטומטיש ווון נישצט מר גיט
שיר השבוע בכללי: חחחחחחחח Domino - Little black lies שבקרוב יצא וכולן יוכלו לשמוע אותו
וכי בא לי, Offer Nissim ft. Maya - In Your Eyes 2007. שלפני שנתיים היה עושה לי לבכות כל פעם.
להקת השבוע: אואזיז והפו פייטרס.
דיסק השבוע: תודה תודה תודה XDDD אני הולכת על Heathen Chemistry - Oasis כפרות. אחד האלבומים
ציטוטי השבוע: "אתה יודע איך קוראים לנס קפה בתל אביב?" - "קפוצ'ינו." - "אתה יודע איך קוראים לקפה חזק בתל אביב." - "קפוצ'ינו חזק?" - "אה, אז היית בתל אביב.." חחחחחחחחחחחחחחח שבוע סוף רצחו אותי היום.
סרט/סדרת השבוע: שבוע סוף!!!
ספר השבוע: דיי. לא קוראת ספרים. מההתחלה צריך לכתוב בסוגריים - מישל נא לא לענות על סעיף זה. -_-"
הכרזת השבוע: אני מאוהבת בבילית הזאת מיום ליום. והיא לא נהיית הומואית בכלל. אנשים חייבים להפסיק עם זה.
התחדשות השבוע: מממ, דיסק של אהוביי הפו פייטרס המדהימים.
התמכרות השבוע: סיגיייז
מאכל השבוע: פסטה במתכן מזעזע שלי ושל דנה P:
משקה השבוע: אייס וניל.
אדם השבוע: ניקי ודנה הנשמות שעשו לי את השבוע.
תמונת השבוע: אני אוהבת אותו יותר מידי. ואני מתגעגעת לקלן עוד יותר מידי
תכנונים לשבוע הבא: בנתיים יש לי תכנונים לשבת. טרקטורונים בגליל וטבילה בירדן. כן, דנה. בירדן שלך XD.
עלה לי רעיון. כי ממש בא לי חיחי לעשות פינה של דיסק השבוע וכל אחת תמליץ על דיסק פעם בשבוע. לפי דעתי, בשישי בצהריים ככה. אני בעד. אני פריקית של דיסקים *-* וככה כולנו נוכל להכיר להקות חדשות. מתנדבת לפינה, ותגידו לי מה אתן חושבות.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בייייייייייייילון ../images/Emo99.gif

תתחדשי על הדיסק - ורעיון ממש נחמד לפינה. :) שבוע טוב מיש.

../images/Emo232.gif ביצ' :O

אני לא פה בשבתתתתתתתתתתתתתת אוח ביצ', דווקא שבת בחרת ? :( (שבת הבאה נכון ? :O) אופר ניסים, אינפקטד משרום - מה קורה איתך מיש ? XD הקריות משפיעות עלייך יותר מידי. XD מתה עלייך י'סרוחית שלי מדהימה אחת

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif מסתבר שלא ../images/Emo10.gif

ושבת הבאה יש מצב רק שלא בטוח כי אני אמורה להיות באילת. לא רוצהההההההההההההה אוף -_-" טוב, בכל מקרה, עופר* דנדי. קוראים לו עופר! הקריות אינן משפיעות עליייייייייייייי זה שיר יפה
אוהבת אותךךךךךךך ובואי כבר למסן -_-

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifהה אני בעד הפינה :)

חחחח יהיה לי הרבה על מה להמליץ בה
תתחדשי, שבוע טוב מישלס

לירונת

New member
מסכמ"שת בסבבה =)

השבוע מ- 1 עד 10: 9.9999 השבוע במילה אחת: פנאןןןןןןןןן דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע: השבוע לא קרו דברים רעים
דבר מצחיק שקרה השבוע: איך כל פעם צייצתי בהתרגשות כשהשמיעו את טוקיו בגלגל"צ וסימסתי לחברה שלי
פאדיחת השבוע: לא שלי, של חברה שלי- עשו מסיבת פרידה ל-2 בנות שעוזבות, ואחותו של המנהל הכינה מלא דברים טעימים, אז חברה שלי צועקת כזה "תגיד, אחותך אוהבת בנות במקרה
" (כאילו, בקטע טוב, כן?) ואז היא ראתה שאחותו נמצא 2 מטר ממנה
דבר הזוי שקרה השבוע: השיחות שלי עם עדי זה דבר הזוי מאד XD שיר השבוע של טוקיו הוטל: אוטומטיק וכל רום 483 שיר השבוע בכללי: אמממממממממ דונט קיל מי- פאפרצי של ליידי גאגא. זה ממכר נו -.-" להקת השבוע: טוקיו. ללא כל ספק
דיסק השבוע: אמממ רום 483? ציטוטי השבוע: "אני אוהבת את יום כיפור! איזה כיף שהוא תכף מגיע!" סרט/סדרת השבוע:
ספר השבוע: סיימתי את "מכתב בבקבוק"- ממליצה למי שאוהבת רומנים סוחטי דמעות. אה, ומי שעברה את גיל 16 XD הכרזת השבוע: יש אנשים שפשוט לא משתנים. התחדשות השבוע: פיג'מה ומכנס חמוד כזה בשביל הספורט
התמכרות השבוע: לבן עם ביופלקס
מאכל השבוע: סלטטטטטטט משקה השבוע: קפהקפהקפה אדם השבוע: עדי
, אבאמא
, נתי
תמונת השבוע: היה לי השבוע ויכוח עם אחד הבנים על מתי היה כל הסיפור של הילדה רוז, וזה העלה בי צמרמורת... תכנונים לשבוע הבא: וורק וורק וורק!

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ילדה יפה. איך אפשר?

אני כל הזמן חושבת עליה ונהיית מצומררת. כאילו היא הייתה הבת שלי. אם הם כל כך שנאו אותה. למה לא שלחו אותה לאימוץ? למה לא נתנו למישהו אחר לקחת אותה, לגדל אותה ולאהוב אותה כמו שמגיע לה? אוח. פשוט רוע. יש לי הרבה לומר בנושא. ואם אני אתחיל, יהיה כאן סתם דיכי. המליצי על הספר!@!!! :O נכנסתי מאתמול בלילה לשוונג של ספרים. אני רוצה לקרוא את התפסן בשדה השיפון. נראה לי מה זה מעניין. טוב נו, נדפקתי. אל תתייחסי -_-" יקירתי, שבוע מדהים שיהיה לך
ואיזה כיף לנו שאת קופצת מידי פעם 333>

למעלה