../images/Emo232.gif סכמ"ש שלי
השבוע מ- 1 עד 10: - 9
השבוע במילה אחת: - מוזיקלי
דבר טוב שקרה השבוע: - יומולדת לחברה שלי והייתי העפולה והיה ממש כיף
- התחלתי את אקליפס - שמצאתי גיטרה חשמלית יד שנייה במחיר מעולה ובמצב מצוין D:
דבר רע שקרה השבוע: - לא זכור לי כרגע ...
דבר מצחיק שקרה השבוע: - ווווואי, ווואי יש לי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקיי, אז היומולדת של חברה שלי הייתה בבאולינג, וגם טליה הייתה שם כמובן ... ועשתה לי כל המשחק מזל נאחס בכוונה כי ידעה שאני טובה ואין לה סיכוי נגדי ~מתחנגל~ אקיצר, אחרי כמה תורות שיצא לי גרוע, אמרתי לה כזה - "זהו, עכשיו יהיה לך הכי נאחס בעולם ! לא תצליחי להפיל כלום ותעשי לכולנו פאדיחות !" ואזזזזז ... בדיוק אחרי שאמרתי לה את זה - כמה מפתיע ! היא הביאה את היד אחורה עם הכדור ובווווווווום, הכדור נפל אחורה מהיד XDDDDDDDDDDD והרעיד את כל האולם XD יואו, איך צחקתי שם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD והיא עם פרצוף כזה:
פאדיחת השבוע: - בטבריה, שניסיתי להסביר לבלונדינית מסופר-פארם מה אני רוצה
סתומה לגמרי זאתי ><"
דבר הזוי שקרה השבוע: - השיחות ההזויות עם מיש במסן ב-3 בלילה XD אתן צריכות לראות את זה, שתי מסטולות מעייפות, מתחילות לדבר שטויות במסן, זה אחד ההזויים
- ובבאולינג שכמעט נפל לי כדור על הרגל ... הייתי בשוק איזה חמש דקות ><"
ציטוטיישן: חהחה, מיש ! הקדמתי אותךךךךךךךךךך - אני:"טומי בד בוי כזה, ואני אוהבת בד בויז ~גבותגבות~" מיש:"ואני אוהבת גייז בויז עם זיין ענק ושחי חלק !" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וואי, אני נשפכתי באותו רגע והערתי את כל הבית
- אני לאחותי:" הלוואי ולעולם יותר לא תוכלי לאכול נקניקיות !" - אחותי לי:"דנה, אם הייתי שניצל ? היית אוכלת אותי ?" אין לי מושג מאיפה היא הביאה את זה XD היו עוד כמה, אם אזכר אוסיף אח"כ ...
שיר השבוע של טוקיו הוטל: - כולם
שיר השבוע בכללי: אווה, המון: - Red Hot Chilli Peppers - Snow, Under the bridge, Road Trippin', Other Side, Dani california, Cant stop - Simple Plan - The end, Crazy, Addicted, Perfect, Save you, your love is a lie - Oasis - Wonderwall - 30STM - The fantasy, The story, Stronger, From yesterday, Revolution - Paramore - Decode - Black eyed peas - I gotta feeling - Michael Jackson - Beat it, You Are not alone - Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
להקת השבוע: - RHCP
- 30STM
ספר השבוע: - Eclipse
סרט/סדרת השבוע: - סדרה: ניפ\טאק 4 - סרט: סרט כלשהו עם ג'סיקה אלבה ששחכתי את שמו :O אז אם מישהי יודעת מה שמו של הסרט עם ג'סיקה אלבה שעובדת עם פינגווינים ולחבר שלה יש איזו קללה או משהו כזה, יכול לעזור לי מאוד
הכרזת השבוע: - אני סוגדת לגיטריסט של רד הוט ~סוגד~
התחדשות השבוע: - אקליפס, וצבע לשיער שאני צובעת כנראה היום D:
התמכרות השבוע: - ארטיקים XD
מאכל השבוע: - הגלידת קסטה הביתית שעשיתי
משקה השבוע: - אייסקפה ארומה עם גלידה
איש השבוע: - מיש
מאמא
נופי
שירה
- וטווווווווווווווווווום
שהחיוך שלו עשה לי את השבוע לגמרי.
תמונת השבוע: - כמובן
תכנונים לשבוע הבא: - לאסוף כסף ואהמ אהמ לבוא למיש - אולי אולי אולי לקנות את הגיטרה - ולראות "אל תתעסקו עם הזוהן" - לחרוש על אקליפס - לעשות קניות בטבריה XD