סיכום שבועי

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif סיכום שבועי ../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif

השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
ציטוטיישן:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
הכרזת השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
איש השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - שבוע טוב בנות .

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifמסכמ"שת

השבוע מ- 1 עד 10: 9
השבוע במילה אחת: חביב ביותר דבר טוב שקרה השבוע: מצאנו כלבים שיכול להיות שנאמץ D:, קנינו דברים לכלב, חגגנו לאחותי בת מצווה, ראיתי הארי פוטר 6 [סרט אדיר] דבר רע שקרה השבוע: נהרסה לי העוגה
דבר מצחיק שקרה השבוע: חחחח הסרט בבת מצווה של אחותי. אני וחברה שלי התעסקנו שם עם ילדים קטנים XD פאדיחת השבוע: בריכה |: דבר הזוי שקרה השבוע: אח של חברה שלי, שהוא עם אחותי בכיתה, החליט שלא כיף לו עם החברים שלו, אז הוא בא לשבת לנו על הוריד. העלוקה הזה לא סתם ת'פה וזאת הייתה נסיעה של פאקינג חצי שעה
ציטוטיישן: חחח לא זוכרת... אבל היו דברים מצחיקים
שיר השבוע של טוקיו הוטל: final day שיר השבוע בכללי: אהה... כל מיני שירים של מייקל, כמה של אינקובוס, עוד כמה אחרים.. להקת השבוע: מייקל נחשב להקה? O: ספר השבוע: ניו מון. קריאה שנייה והוא מרגש אותי אפילו יותר.
סרט/סדרת השבוע: חף מפשע, הארי פוטר, עידן הקרח3
הכרזת השבוע: פררררררררדדד!! התחדשות השבוע: אוכל לכלבים ורצועה נגד קרציות. ועצמות בשביל הכלב..
התמכרות השבוע: בבקה שוקולד XDDDD מאכל השבוע: בבקה שוקולד D: משקה השבוע: מים.. [?] איש השבוע: פררררררד תמונת השבוע: אין לי כוח >< תכנונים לשבוע הבא: קונצרט ולצפון שבוע מעולה בננות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מזל טוב לאחותך ../images/Emo65.gif

חחחחחחחח ... תתחדשי על הכל
שבוע טוב תומי.

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifתודית תהילוש D:

אני אמסור לה.
שבוע נפלא

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif שבוע מעולה../images/Emo24.gif

פררררדד מזכיר לי את פרד מהארי פוטר XDD כאילו, השם. עידן הקרח 3 זה סרט חזק, לא הפסקתי לצחוק
אני שמחה שהיה לך שבוע טוב
, ובסוף העוגה לא הצליחה? ):

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifחחחחחח גם אני חשבתי על זה

שם החיבה שלו הולך להיות או וויזלי או פיגלהורן
[מיוטיוב, אם את מכירה חחחח] חחחחחח עידן הקרח סרט גדול. אני וחברה שלי נמרחנו על הספות שם XD והעוגה דווקא כן הצליחה D: אבל היא לא נאפתה מספיק, אז צריך להכניס אותה לתנור לעוד איזה חצי שעה. היא טעימה חבל על הזמן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ס כ מ ש ו ן. ../images/Emo192.gif

השבוע מ- 1 עד 10: * 90 +
השבוע במילה אחת: * סבביישן .
דבר טוב שקרה השבוע: * יום הולדת לבן דוד שלי
* יום הולדת לבת דודה שלי.
* דימונה. * באר שבע .
* כ"כ הרבה זמן שינה XD
דבר רע שקרה השבוע: * חם לי - כ"כ חם לי
* כאבי ראש. * לא הצלחתי להירדם כל השבוע
דבר מצחיק שקרה השבוע: * אתמול אני ואחותי נכנסנו לאחת החנויות בבאר שבע, והמוכרת התחילה לצעוק כמו איזה ברברית
וכל האנשים בחנות הסתכלו עליה - ורק אח"כ היא שמה לב שכולם מסתכלים והיא ברחה XD
ציטוטיישן: * אני ואחי מדברים על כל מיני דברים מרוב שעמום, ופתאום אני רואה נמלה על השידה. אני: "מזה ? כצה נמלים ?" ~ במקום כמה, זה קורה לי הרבה פעמים
~ אחי: "אה ? כצה ?" הוא עד עכשיו צוחק עלי
XD
שיר השבוע של טוקיו הוטל: עשיתי ספיישל של כל השירים שלהם, וואו - לא שמעתי אותם כ"כ הרבה זמן
* כל הדיסק של Zimmer 483 ... במיוחד, Spring Nicht
* Durch Den Monsun * Ich Bin Nich Ich * Break Away * Ready Set Go
שיר השבוע בכללי: * Simple Plan - End
* Simple Plan - I Can Wait Forever * TheRJA - Disconnected * Beyonce - Halo .
להקת השבוע: * Tokio Hotel .
סרט/סדרת השבוע: * E.R
* חצויה - הדבר הזה ממכר XDDDDDDD
הכרזת השבוע: * לביל יש את החיוך הכי מדהים על פני כדור הארץ
התחדשות השבוע: * חולצות. * בושם
התמכרות השבוע: * הריח של הבושם שקניתי
מאכל השבוע: * אמממ .. עוגה שאמא הכינה
XD
משקה השבוע: * מ י ם.
איש השבוע: * ההורים שלי.
* בן דוד שלי & בת דודה שלי.
תמונת השבוע: * נכון שהוא מדהים
תכנונים לשבוע הבא: * באר שבע עם חברה שלי. * חברה שלי באה לישון אצלי
- - - שבוע טוב בנות.

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif שבוע מעולה../images/Emo24.gif

הציטוט XDD אני שמחה שהיה לך שבוע טוב

לירונת

New member
סכמ"ש כבוי ועייף.

השבוע מ- 1 עד 10: ואו. 2. השבוע במילה אחת: חרא. דבר טוב שקרה השבוע: שהגעתי הביתה היום. דבר רע שקרה השבוע: הייתי קיימת. דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע: כל יום משהו אחר. דבר הזוי שקרה השבוע:
ציטוטיישן:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Don't Jump. אירוני משהו חחח שיר השבוע בכללי: Jay-Ho או איך שלא כותבים את זה. חפרו על זה בגלגל"צ להקת השבוע: אמ. ספר השבוע: "מועדון האקסיות" סרט/סדרת השבוע: "שירות חדרים" הכרזת השבוע: אני צריכה להתרחק. מעצמי. התחדשות השבוע: דירה בקיבוץ, נחשב
התמכרות השבוע: שינה. מאכל השבוע: חסה עם אלף האיים, השניצל שאכלתי בצהריים (של אמא) והבלינצ'ס המאד מאד טעים של אמא. משקה השבוע: מים. איש השבוע: אמא ואבא
תמונת השבוע: אני אפילו לא יודעת אם זו תמונה אמיתית או לא. אבל יש לי כיווצים בלב כשאני רואה אותה 3/> תכנונים לשבוע הבא: עבודה.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif שבוע טוב לירוני ../images/Emo24.gif

אוי, גם אחותי חופרת עם השיר הזה של ה- Jay Ho .. עשתה לי כבר חור במוח
ובקשר לתמונה, זה פוטושופ - אבל התמונה נורא יפה

לירונת

New member
שבוע מצויין ../images/Emo24.gif

ותביני, השיר הזה אפילו לא כזה טוב!!!!
פשוט קדחו לי בשכל איתו!!! אני מתה על התמונה הזאת
(טוב לדעת שזה פוטושופ
)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הוא באמת גרוע ../images/Emo6.gif

וכן, לא רק בגלגל"צ חפרו איתו ... גם ב- MTV. פשוט כאבי ראש

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif אניי בוווגגררת (:)

כל הסכמש הזה בנוי על דברים מהנוער העובד והלומד .. ----- השבוע מ- 1 עד 10: 10 + השבוע במילה אחת: מ-ו-ש-ל-ם !!! דבר טוב שקרה השבוע: - אני בווגררת !! אין יותר מתבגרת כאפות ^^ - חייצצת (:) - פלווגה (((:) דבר רע שקרה השבוע: נגמרה הפלווגה )= דבר מצחיק שקרה השבוע: בפלוגה אז הכנו עיסת גיפה אז דחפנו שם המוונמוון דברים מגעילים ופתאום זה ביעבע .. זה היה מאווד מצחיק XD כשחזרנו לקן מהחייצת שפכו עליי מלא מלא קמח ונצנציים :) פאדיחת השבוע: חברה שלי צעקה שהחזייה שלי אדומה עם נקודות לבנות XD וד"א ?! היא לא הייתה כזאת !! דבר הזוי שקרה השבוע: הדבר המצחייק (:) ציטוטיישן: טום : אני אוהב את אמא ואת אבא גם, ואת זה ששרף ת'בית,והרג אותם XD אני : אני בטיוול ורוצה להיות דורוון , אז מה אני עושה ? אני אוומר " אאעעע בילי גו כזה חתייך " XDD דורון : הסטייה שלי היא נגה XD שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי: A lonely September להקת השבוע: green day ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע:
הכרזת השבוע: פלוגת בלונדה שלייטה D= התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע: ספגטי תנועתי ** משקה השבוע: מים P: איש השבוע: כל הפלוגה D: תמונת השבוע: עדיין לא העלתי תמונות מהחייצת |: תכנונים לשבוע הבא: טיווול מיייים !! ^^ לשתות המווננמוון מרק תנועתי **** פעם ראשונה בכינרת (מהטיול מיים ) S: ---- שבווע טווב P:

../images/Emo232.gif סכמ"ש שלי :)

השבוע מ- 1 עד 10: - 9
השבוע במילה אחת: - מוזיקלי
דבר טוב שקרה השבוע: - יומולדת לחברה שלי והייתי העפולה והיה ממש כיף
- התחלתי את אקליפס - שמצאתי גיטרה חשמלית יד שנייה במחיר מעולה ובמצב מצוין D:
דבר רע שקרה השבוע: - לא זכור לי כרגע ...
דבר מצחיק שקרה השבוע: - ווווואי, ווואי יש לי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקיי, אז היומולדת של חברה שלי הייתה בבאולינג, וגם טליה הייתה שם כמובן ... ועשתה לי כל המשחק מזל נאחס בכוונה כי ידעה שאני טובה ואין לה סיכוי נגדי ~מתחנגל~ אקיצר, אחרי כמה תורות שיצא לי גרוע, אמרתי לה כזה - "זהו, עכשיו יהיה לך הכי נאחס בעולם ! לא תצליחי להפיל כלום ותעשי לכולנו פאדיחות !" ואזזזזז ... בדיוק אחרי שאמרתי לה את זה - כמה מפתיע ! היא הביאה את היד אחורה עם הכדור ובווווווווום, הכדור נפל אחורה מהיד XDDDDDDDDDDD והרעיד את כל האולם XD יואו, איך צחקתי שם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD והיא עם פרצוף כזה:
פאדיחת השבוע: - בטבריה, שניסיתי להסביר לבלונדינית מסופר-פארם מה אני רוצה
סתומה לגמרי זאתי ><"
דבר הזוי שקרה השבוע: - השיחות ההזויות עם מיש במסן ב-3 בלילה XD אתן צריכות לראות את זה, שתי מסטולות מעייפות, מתחילות לדבר שטויות במסן, זה אחד ההזויים
- ובבאולינג שכמעט נפל לי כדור על הרגל ... הייתי בשוק איזה חמש דקות ><"
ציטוטיישן: חהחה, מיש ! הקדמתי אותךךךךךךךךךך - אני:"טומי בד בוי כזה, ואני אוהבת בד בויז ~גבותגבות~" מיש:"ואני אוהבת גייז בויז עם זיין ענק ושחי חלק !" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD וואי, אני נשפכתי באותו רגע והערתי את כל הבית
- אני לאחותי:" הלוואי ולעולם יותר לא תוכלי לאכול נקניקיות !" - אחותי לי:"דנה, אם הייתי שניצל ? היית אוכלת אותי ?" אין לי מושג מאיפה היא הביאה את זה XD היו עוד כמה, אם אזכר אוסיף אח"כ ...
שיר השבוע של טוקיו הוטל: - כולם
שיר השבוע בכללי: אווה, המון: - Red Hot Chilli Peppers - Snow, Under the bridge, Road Trippin', Other Side, Dani california, Cant stop - Simple Plan - The end, Crazy, Addicted, Perfect, Save you, your love is a lie - Oasis - Wonderwall - 30STM - The fantasy, The story, Stronger, From yesterday, Revolution - Paramore - Decode - Black eyed peas - I gotta feeling - Michael Jackson - Beat it, You Are not alone - Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
להקת השבוע: - RHCP
- 30STM
ספר השבוע: - Eclipse
סרט/סדרת השבוע: - סדרה: ניפ\טאק 4 - סרט: סרט כלשהו עם ג'סיקה אלבה ששחכתי את שמו :O אז אם מישהי יודעת מה שמו של הסרט עם ג'סיקה אלבה שעובדת עם פינגווינים ולחבר שלה יש איזו קללה או משהו כזה, יכול לעזור לי מאוד
הכרזת השבוע: - אני סוגדת לגיטריסט של רד הוט ~סוגד~
התחדשות השבוע: - אקליפס, וצבע לשיער שאני צובעת כנראה היום D:
התמכרות השבוע: - ארטיקים XD
מאכל השבוע: - הגלידת קסטה הביתית שעשיתי
משקה השבוע: - אייסקפה ארומה עם גלידה
איש השבוע: - מיש
מאמא
נופי
שירה
- וטווווווווווווווווווום
שהחיוך שלו עשה לי את השבוע לגמרי.
תמונת השבוע: - כמובן
תכנונים לשבוע הבא: - לאסוף כסף ואהמ אהמ לבוא למיש - אולי אולי אולי לקנות את הגיטרה - ולראות "אל תתעסקו עם הזוהן" - לחרוש על אקליפס - לעשות קניות בטבריה XD

כריס טה

New member
../images/Emo115.gif מסכמת P:

השבוע מ- 1 עד 10: +10 השבוע במילה אחת: מושלם ! דבר טוב שקרה השבוע: - שבוע לי לחבר שלי - קיבלתי את ההזמנה שלי מחו''ל דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע: חחח ההתנחלות אצל ידיד שיר השבוע של טוקיו הוטל: לא שומעת אותם יותר שיר השבוע בכללי: וואי היו מלא אבל אני אבחר ב- HALO להקת השבוע: פאניק אט דה דיסקו ספר השבוע: התרסקות / ניק הורנבי סרט/סדרת השבוע: - מטבחים הגהנום - גזורים הכרזת השבוע: " אני אוהבת אותך " התחדשות השבוע: מלא מלא איפור , 2 חולצות ותחתונים חחחח מאכל השבוע: סלט משקה השבוע: מיץ תפוזים איש השבוע: תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - לצאת - מסיבה אצל ידיד - עבודה ואמ לא יודעת מה לא

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמונה יפה. ../images/Emo3.gif

תתחדשי על הכל.
מזל טוב לך ולחבר שלך .
שבוע טוב

למעלה