סיכום שבועי

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif מסכמ"שת עם מאומץ חדש D:

השבוע מ- 1 עד 10: 10 השבוע במילה אחת: מעולה דבר טוב שקרה השבוע: * הלכתי לסרט עם חברים *עשיתי אתמול לילה לבן *הסתלבטתי *קניתי מצלמה חדשה *קניתי דברים לבצפר. דבר רע שקרה השבוע: *חברות עיצבנו אותי בלילה הלבן >< דבר מצחיק שקרה השבוע: כל הלילה הלבן XDD פאדיחת השבוע: אממ... לא נראה לי שהייתה. דבר הזוי שקרה השבוע: כל הלילה הלבן. ציטוטיישן: צילמתי את החברה שלי בוידאו אתמול: רננה: "במבזק חדשות מיוחד, ידיעה מרעישה שהגיעה זה עתה: ארבל הסתרק! לאחר שנים של חוסר סירוק, הוא הסתרק!" אבא שלי הסתכל בתמונות במצלמה שלי: אבא שלי: "מעניין... מעניין... ~עובר בין התמונות~ טוב, משעמם לי." בקניון: אופק: "אוף, אין לי כוח עכשיו לחזור הביתה." ארבל: "נכון" אני: "נכון" נועה: "נכון" מאיה: "בא לי לישון" חברים עשו לנו מערכון מטומטם ברמות בלילה הלבן: רותם: "OMG!!!" רננה: "OMG!!!" מאיה: "OMG!!!" שחר: "OMG!!!" ארבל: "WTF!?" כל השאר: "אתה בהריון!" ארבל: "כאילו שאתן אף פעם לא הייתן" שיר השבוע של טוקיו הוטל: reden שיר השבוע בכללי: כל אלבום Sience להקת השבוע: incubus
, תומי, תודה שהכרת לי את הלהקה המדהימה הזאת.
ספר השבוע: סנדל וכל השאר. (כן, אני מודעת לשם המטומטם ברמות XDD ) סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם הכרזת השבוע: "כנסו כנסו! מרכז גמילה רק פה!" "אני מכורה לשיער O: " התחדשות השבוע: *מצלמה *דברים לבצפר: קלסרים, דפדפות וכל אלה. התמכרות השבוע: שיער O: מאכל השבוע: אוריאו
משקה השבוע: נסטי
איש השבוע: כל החברים D:
, תומיק
, תהילונת
תמונת השבוע: הנה D: תמונה חדשה דנדשה! תכנונים לשבוע הבא: לא יודעת... נחיה ונראה...

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

תתחדשי על הכל .
אמרתי לך שהתמונה יפה, לא
שבוע טוב .

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifאיזה תלתליםםםםם גרררר ../images/Emo99.gif

חחח למה ככה? אני אהבתי את המערכון. יש לך חברים הזויים
תתחברי שאני אוכל לחקור אותך על הלילה לבן D: מתה עלייך.

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif גם אני מתה עלייך../images/Emo24.gif

אכן יש לי חברים הזויים XDD כשאני אעלה את הסרטונים שצילמתי לפייסבוק את תראי עד כמה XDD ו- התלתלים האלה זה עוד ביום לא טוב במיוחד שלהם. את צריכה לראות את השיער שלי ביום טוב D:

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif עוד דבר הזוי...

הרגע נזכרתי שבערך ב-7 בבוקר לפני שהלכתי לישון, הייתי כל כך מסטולה שהתפקעתי מצחוק ברמות מהמשפט הבא: "העין שלי נמרחה כמו של סיני" כל פעם שאמרתי את זה, התפוצצתי מצחוק כמו איזה לא יודעת מה XDDD

../images/Emo232.gif שראיתי את המאומץ חשבתי לרגע

שאגנסושה חזרה אלינו
שבוע טוב שיוש

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif שבוע מעולה גם לך../images/Emo24.gif

עוד לא התרגלתי למאומץ, חצי מהזמן אני כותבת דובי בלי לשים לב ואז קולטת את זה XDD

HeelsOverHead

New member
remember me ? i'm back and now i'm older

cause i'm sixteen bitch!' השבוע מ- 1 עד 10: 1000000000000000000000 השבוע במילה אחת: מושלם דבר טוב שקרה השבוע:לונדון אהבת חייD: אני הולכת לעבור לגור שם ASAP אחרי שאני מסימת צבא D: דבר רע שקרה השבוע:שום דבר לא יכל להרוס לי את השבוע הזה *-* דבר מצחיק שקרה השבוע:אני ואמא שלי אכלנו במקדונלד בלונדון והאחים שלי ואבא שלי רצו ללכת ל KFC ואז אני ואמא שלי שסימנו לאכול הלכנו אליהם וראינו אותם מפוצצים גלידה באמצע השולחן [חבילת גלידה ! ] בקבוק קולה ענק [של פפסי :S ] צ'יפסים מפוזרים על כל השולחן ופלחי תירס ודלי ענק של KFC הם לא ידעו שהמנה כל כך גדולה XD והם לא הצליחו לאכול כלום XD ואני ואמא שלי נקרענו שם מצחוק על איך שזה נראה XD הארחונה הייתה ל6 אנשים אבל הם לא ידעו [כי אף אחד לא אמר XD ] פאדיחת השבוע:בהיתי באנשים יפים בלונדון האמת לא כל כך פדיחה XD הם שיתפו פעולה XD דבר הזוי שקרה השבוע:כלום XD ציטוטיישן:היו הרבה אז רק כמה XD אבא שלי בKFC:"אמרתי לירדן [אח שלי ] רוץ מהר למעלה שהי לא תשים לנו עוד איזה משהו שם " XDDD אח שלי בKFC : " אנחנו עולים ורואים 6 בנים על אותה ארוחה כמו שלנו ואז הבנתי למה למוכרת היה פרצוץ מוזר שאבא אמרלה שהוא רוצה רק 3 כוסות " XDDDDD האחים שלי : " ראינו את בראד פיט :> " [באמת ראינו אותו הייתה את ההקרנת בכורה של הסרט שלו בלונדון והוא היה שם וגם אנחנו במקרה XD ] במדאם טוסו[מי שהייתה אולי תבין ולמי שלא יש שם בחירה בין מסלול לילדים לבין מסלול מגיל 13 שקוראים לו סקרים XD ]: אני :" וואי זה היה מפחיד ! מי היה יודע שהוא יקפוץ עלינו ! " אמא שלי " צרחת לי באוזן ! וגם אתה נדב [אח שלי ] " נדב :" לא נכון ! אני צעקתי רק כי כרמל צרחה כמו מטורפת והפחידה אותי ! " אני [על מדאם טוסו] : "פאק זה היה מפחיד ! הקטע הכי מפחיד היה שפתאום כולכם נעלמתם לי והיה חושך והייתה אישה תלויה על כלוב והייתי בטוחה שהיא משעווה ולא היה אף אחד בחדר ועמדתי שעה והסתכלתי עליה ופתאום היא קופצת עליי צחתי שם והתחלתי לרוץ נראה לי כל האנשים המחופשים האלה מזה צחקו עליי אחר כך" XDD בהצגה שראינו [ווי ווייל רוק יו -עם השירים של קווין ] היה איזה שחקן אחד והקטע היה כל כך מצחיק שאני בחיים לא אשכח XD [הכל באנגלית כמובן פשוט אין לי כוח לשנות לאנגלית XD : " אלו היו קווין שאר הקלטת זה חלקים מהאח הגדול- חבורה של טיפשים סגורים בבית " XDDDDD [באנגלית זה יותר מצחיק XD ] אין לי כוח יותר XD שיר השבוע של טוקיו הוטל:----- שיר השבוע בכללי:כל השירים של קווין XD [אלה שהיו בהצגה לפחות XD ] להקת השבוע:פוראבר דה סיקסט קידס וקווין ספר השבוע:ניו מון בעברית למרות שזה חרא במיוחד אחרי שקראתי כבר את האנגלית XD סרט/סדרת השבוע:האח הגדול בריטניה זה כזה קורע XD היו שם 2 אנשים שניסו לברוח והם עלו על הגג וזה היה ב4 בבוקר והאח הגדול כולו רדום אומר להם לרדת מיד מהג ויתנו הם לצאת משםואז אחד חזר הביתה והשני קפץ מעבר לחומה והביאו לו שוטרים וכל מיני רופאים XD והשני שחזרהביתה נכנס לחדר של האח הגדול והאח הגדול רדום עוד שנייה מת והוא צריך לדבר איתו XD הכרזת השבוע: i'm sixteen babe! ! התחדשות השבוע:הרבה דברים ממה להתחיל !? 3 זוגות נעלים [מה לעשות שבפרימרק למי שמכירה יש נעלים ב2 פאונד ובקלארקס למי שמקירה יש סייל מטורף של 70 אחוז הנחה וכל הנעלים ב20 פאונד !? ] גרביצים [גרביון טייץ XD ]בצבע וורוד זורח [יפה כזה ] ובכחול מטריה של איי לאב לונדון =D עט של חייל בריטי =D לק כחול ולק סגול 2 סריגים מH&M 4 סריגים מפרימרק משקפי שמש בצבע וורוד סגול [אני לא יודעת איך להסביר את הצורה אבל כל העולם לובש כאלה משקפים -בדימדומים יש קטע שרוברט וקריסטין יוצאים מהאוטו ורוברט עם משקפי שמש אז אלו המשקפים רק בצבעים אחרים XD ] גופיה מH&M גרבים מפרימרק ואממממ לא זוכרת מה עוד O: XD אבל יש עוד XD התמכרות השבוע:בנים בריטים
ולונדון מאכל השבוע: נודלס מקדולד KFC והסנדוויצ'ים שמוכרים בסופר בלונדון XD משקה השבוע:קולה איש השבוע:המשפחה שליXD תמונת השבוע:אממ יש הרבה תמונות אבל לא הספקתי העביר מהמצלמה XD אז שבוע הבא XD ובנתיים תמונה של בעלי [הוא לא יודע עדיין אבל זה לא משנה XD ] תכנונים לשבוע הבא:אין עדין XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif איזה כיף לך, היית בלונדון ../images/Emo99.gif

וואו, זה פשוט חלום שלי ללכת לבקר שם
חחחחחח ... הציטוטים
תתחדשי על הכל - שבוע טוב לך.

tokio girl

New member
../images/Emo110.gif שבוע מעולה ../images/Emo24.gif

לונדון
*ריירר* אני כבר מחכה להיות שם, עוד חודש בדיוק אני על מטוס בדרך לאנגליה D: שמחה שנהנית

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifהווהוו, לונדון מיי לאב :)

אני שמחה שנהנית
לונדון אכן מדהימה
חחחח ומדאם טוסו זה אחד המקומות הכי מגניבים בכל לונדון XD שבוע טוב

למעלה