סיכום שבועי.

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif מהההההההההה?????

או מיי פאקינג גאד!!!!! שלחי לי קישור! בבקשהההה!!!!!

Tommy89

New member
../images/Emo205.gif על מגש של כסף, הא? ../images/Emo8.gif

קודם כל בגלל שאני שומעת אותו בזה הרגע- זה השיר; http://www.youtube.com/watch?v=HG1rWJ229s4 מדהים, אני מתה לשמוע את שאר השירים שהוא שומר לעצמו הקמצן הזה
עכשיו לפייס של סטיבי [הוא אישר אותייייייי DD:]; http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=660363203&ref=ts B all mighty; http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Brandon-Boyd-Official-Page/107352252625770?ref=ts ומשם נראה לי כבר תצליחי להגיע לשאר הדפים :) כבר אמרתי שאני מאושרת? אני מאושרתתתת

Tommy89

New member
../images/Emo205.gif oh you talkin' t'me?

לא משוגעות, רק אוהבות מוזיקה טובה

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אנייי D:

טוב עשיתי העתק הדבק מהקומונה של all time low [זה אותו סכמ"ש רק עם שיר השבוע של אול טיים לואו XD] השבוע במילה אחת: סבבות דבר טוב שקרה השבוע:או אממממממממממממממממממממממממ XDDDDDDD אה אוקי XD קיבלתי 81.5 במגן בערבית !!!!!!!!! D: דבר רע שקרה השבוע:מגן במחשבת ישראל !! דבר מצחיק שקרה השבוע:הייתי אצל חברה [AKA שני - כן חנה אני יודעת מה את חושבת XD ]ודיברנו עם המורה שלנו למחשבת שתגלה לנו איזה מושגים יהיו במגן XD פאדיחת השבוע:ואי אמממממממ XD דבר מוזר שקרה השבוע:מממממממ שיר השבוע בכללי: disco curtis -Hard Times And Pick Up Lines 30STM- this is war 30STM-attack the red jumpsuit apparatus -face down you me at six - underdog boys like girls - love drunk
לשירים מהחלק השני של העונה הראשונה בglee glee- hello glee- gives you hell glee- 4 minutes שיר השבוע של אטל:walls להקת השבוע:disco curtis ! :D דיסק השבוע: EP - disco curtis - play with fire get burned ציטוטים: "מה זה , נעלם לנו ילד ! " XDDDDDD "דיי דניאלה תגלי לנו ! " "לא כרמל ! ככה את מכירה אותי ?! " "אממממממממ " "היא לא תתן לנו בחיים " "ואם נשחד אותה ? " "כרמל , שמעתי את זה , לא יעבוד לך " "טוב אני רושמת ' חלו שגיאות במושגים [בעיקר של שני ] ... " XDDDDD "טוב ... אוקי ... אממממממממממממ יאללה .... אין לי מושג " XDDDDDDDDDDDD DCtannerHO@ cramelxp@ *hugs* אעאעאע חמווד *-* בשיעור נהיגה : " היא שלך בתוך הכיסא ! אני אתלה לך את היד עד שתתרגלי ! "XD סרט השבוע:אקליפס ! XD רק בגלל הטרילר החדש XD ספר השבוע:- טוב טכנית הוא יוצא בעברית רק ביום ראשון אבל ! בריקינג דאון [ אחרי שקראתי את כל הספוילרים האפשריים בעולם XD] התחדשות השבוע: בינתיים כלום XD התמכרות השבוע:קלפים XDDDDDDDDDD מאכל השבוע:שניצל תירס D: משקה השבוע:קולה ! אדם השבוע:אמממממממממ חנה XD עדי שני איתמר D: תמונת השבוע:|ריר| טוב יש 2 תמונות XD תתגברו XD תכנונים לשבוע הבא:ללמוד למגן בתנ"ך לעבור את המגן בתנ"ך XD ושיעורי נהיגה D:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif הסולן של דיסקו קארטיס D:

AKA טאנר -אהוב ליבי הניצחי XD [הוא גם בתמונה השנייה מצד שמאל XD ]

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אוו XD

Tanner Howe [קוראים את זה כמו how ] והוא זונה קווקזית D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחXD

תודה על שיתוף הפעולה! עם יש לך עוד כאלה, אל תתבישיי!! תחליקי!!XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifאוווווו את רואה את האוף למעלה?

תגיבי שם ותתחילי להעריץ את השמות שלהם! אללה!! D: שיהיה לי על מישהו לדמיין הלילה ליפני העבודה בבוקר.XDDDDD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifאת יודעת מה גליתי?

לא כותבים וואל אלה וול!XD ו-וולקאם! ולא וואלקם!XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif כן אני יודעת אבל !

אני מכורה קשות למבטא בריטי ~סגידה~והם מדגישים כל אות אז גם אני XD :D

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif אוו בריטי../images/Emo23.gif.

XDDDD כע בעקרון גמאני כתבתי וואל. עד שתיקנתי את עצמי כמו שצריך שהבנתי איך כותבים ועזרו לי לקלוט.XDDDDDDD בקטנה. עכשיו וואל נשמע כמו וואלה.XDDDDDD כזה וואל במקום וול והאע, אי אפשר להסביר בכתב!XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif נכון !??!?!

הוא נסגד! [והוא יודע את זה XD בפעם הראשונה שראיתי אותם בלייב בצ'אט בסטיקום רשמתי אחר כך בטויטר הוא סקסי |ריר| ואז הוא הגיב לי ואמר "you're sweat ! tnx " ]

למעלה