../images/Emo121.gif אנייי D:
טוב עשיתי העתק הדבק מהקומונה של all time low [זה אותו סכמ"ש רק עם שיר השבוע של אול טיים לואו XD] השבוע במילה אחת: סבבות דבר טוב שקרה השבוע:או אממממממממממממממממממממממממ XDDDDDDD אה אוקי XD קיבלתי 81.5 במגן בערבית !!!!!!!!! D: דבר רע שקרה השבוע:מגן במחשבת ישראל !! דבר מצחיק שקרה השבוע:הייתי אצל חברה [AKA שני - כן חנה אני יודעת מה את חושבת XD ]ודיברנו עם המורה שלנו למחשבת שתגלה לנו איזה מושגים יהיו במגן XD פאדיחת השבוע:ואי אמממממממ XD דבר מוזר שקרה השבוע:מממממממ שיר השבוע בכללי: disco curtis -Hard Times And Pick Up Lines 30STM- this is war 30STM-attack the red jumpsuit apparatus -face down you me at six - underdog boys like girls - love drunk
לשירים מהחלק השני של העונה הראשונה בglee glee- hello glee- gives you hell glee- 4 minutes שיר השבוע של אטל:walls להקת השבוע:disco curtis !
דיסק השבוע: EP - disco curtis - play with fire get burned ציטוטים: "מה זה , נעלם לנו ילד ! " XDDDDDD "דיי דניאלה תגלי לנו ! " "לא כרמל ! ככה את מכירה אותי ?! " "אממממממממ " "היא לא תתן לנו בחיים " "ואם נשחד אותה ? " "כרמל , שמעתי את זה , לא יעבוד לך " "טוב אני רושמת ' חלו שגיאות במושגים [בעיקר של שני ] ... " XDDDDD "טוב ... אוקי ... אממממממממממממ יאללה .... אין לי מושג " XDDDDDDDDDDDD DCtannerHO@ cramelxp@ *hugs* אעאעאע חמווד *-* בשיעור נהיגה : " היא שלך בתוך הכיסא ! אני אתלה לך את היד עד שתתרגלי ! "XD סרט השבוע:אקליפס ! XD רק בגלל הטרילר החדש XD ספר השבוע:- טוב טכנית הוא יוצא בעברית רק ביום ראשון אבל ! בריקינג דאון [ אחרי שקראתי את כל הספוילרים האפשריים בעולם XD] התחדשות השבוע: בינתיים כלום XD התמכרות השבוע:קלפים XDDDDDDDDDD מאכל השבוע:שניצל תירס D: משקה השבוע:קולה ! אדם השבוע:אמממממממממ חנה XD עדי שני איתמר D: תמונת השבוע:|ריר| טוב יש 2 תמונות XD תתגברו XD תכנונים לשבוע הבא:ללמוד למגן בתנ"ך לעבור את המגן בתנ"ך XD ושיעורי נהיגה D: