וואי..זה באמת היה נשמע עילג XD
B blacknwhite New member 19/5/07 #11 זה לא שאני כותבת פחות- זה שכל השאר כותבים יותר חוצמזה, שני ניתוחים בשלושה ימים זה יפה, לא? וכבר התחלתי אחד שלישי... סדנת גמילה? מישהו?
זה לא שאני כותבת פחות- זה שכל השאר כותבים יותר חוצמזה, שני ניתוחים בשלושה ימים זה יפה, לא? וכבר התחלתי אחד שלישי... סדנת גמילה? מישהו?
L lacrimosa girl New member 20/5/07 #36 וגם לי. כי יש לי איזה 20 ניתוחים מוכנים שאני שומרת לשיר השבועי
L lacrimosa girl New member 21/5/07 #57 ^__^ דווקא עליו עוד לא עשיתי, למרות שהוא היה בתוכנית של הלילות-ללא-שינה שלי השבוע. אז אני אעשה לTMD כמו שרציתי
^__^ דווקא עליו עוד לא עשיתי, למרות שהוא היה בתוכנית של הלילות-ללא-שינה שלי השבוע. אז אני אעשה לTMD כמו שרציתי
S Super Alonit New member 19/5/07 #12 וואי יצא לך ממש יפה:] באיזו תוכנה הכנת את זה? וענבר, אני הייתי ממליצה על מקלחת.
B Beyond The Veil New member 20/5/07 #16 חהחהחהחה איזה מגניב שמאז שהחלפתי ניק אני לא ברשימת המציפנים יותר כי הניק הקודם לא נחשב לי אבל גם ככה נעלמתיבזמן האחרון אז... ואלונה, May your words never end!
חהחהחהחה איזה מגניב שמאז שהחלפתי ניק אני לא ברשימת המציפנים יותר כי הניק הקודם לא נחשב לי אבל גם ככה נעלמתיבזמן האחרון אז... ואלונה, May your words never end!
D danduuu New member 20/5/07 #26 הודעה חשובה לאלונה-בצד../images/Emo26.gif סתם נו את יודעת שאני אוהבת אותך המון
ש ש נ י1 New member 20/5/07 #27 הצטמצמתי בהודעות../images/Emo3.gif ואלונה, דמייני מה היה קורה אם היית מקבלת כסף על כל הודעה