סיכום של ווליום ת"א

hadarisan

New member
../images/Emo124.gifסיכום של ווליום ת"א

טוב אז אני אומנם לא הייתי אבל מי שהיה בבקשה שיספר ויתן את דעתו על האירוע...מה בדיוק ראיתם? נהנתם? פגשתם חבר'ה מהפורום? ספרו ....

הייתי בווליום.. אז ככה:

לפני שבית הבובות עלו, עלתה איריס פרחי וביצעה כמה שירים נחמדים.. אחרכך היא ירדה והכניסה של בית הבובות מתחילה עם קולי על התופים ואז זיו נכנס ברקע... ככה איזה כמה שניות ואז הם עולים... ומתחיל : למעני.... ביצוע מדהיםםםם.. כלכך מעצבן אחרכך לשמוע את זה בדיסק.. זה נשמע כלכך שונה.. פשוט מדהים למעני הפצצתם אתמול.. אחרכך סיגפו וכולם קופצים.. אגב, לא ראיתי כמה אנשים היו בקהל כי הייתי מקדימה ממש אבל ראיתי הרבה מאוד ואפילו איזה כמה ערסים לידי שרו וזה ...הזוי.. קיצר.. סיגפו - בית הבובות (כניסה יוצאת דופן עם קולות של נתן, איתי וזיו ואז ביצוע מדהים לבית הבובות... אחרי בית הבובות - מי אם לא אני ומגבירים את הקצב (במבולה במבולאווו) הציורים של יובל - מדהיםםםם שמש ונתן מדהים על הגיטרה אשה כנענית שיר בעיפרון - מושלם.. אין מילים ואז שוב, סיגפו.. לא היה את אמן, מדפים והשירים החדשים אבל בקטנה פשוט לא היה זמן.. בכל מקרה, הופעה מדהימההההה !!! כל הכבודדדד.. !!!

hadarisan

New member
וואי נשמע פיצוץ לגמרי!!!!

מה עם שאר ההופעות שהיו נהנת?

תאמת

הגעתי רק בשביל בית הבובות... כי גיים בויז ובוטן ממש לא עניינו וסינרגיה היה מוקדם מדי ולא הספקתי את הגמר לא רציתי לראות ואחרי זה לא היה לי כוח להישאר כי אין כוח לחזור לחיפה ב5 בבוקר כי קמתי היום מוקדם אז בעיקרון ישר אחרי ההופעה נסעתי הבייתה והלכתי לטכניון לקומדי קלאב אז זה מפצה על ההופעות שפיספסתי :)

Mosh28

New member
חח גמאני באתי

רק בשביל בית הבובות ונהנתיייי רצח בהופעה שלהם שם:) הייתה הופעה חזקה..הצחיק אותי שאמיר שם באנגלית
חמוד הייתי שורה שנייה שם בדיוק באמצע עם גופיה כחולה וג'ינס..לא היה ממש הרבה קהל אולי ראיתם אותי?:)

Hadardur

New member
כיין נשמע מעולה... כמו שאר ההופעות

לפחות דבר טוב יצא מווליום ת"א ;)

SponT

New member
הייתה הופעה כל כך טובה!!!!!!!

מלא קהל הגיע, והביצועים של השירים, מעולים אחד אחד!!!!! פשוט שלמות! יש לי בערך 20 תמונות, אני צריך לשלוח לפיתוח + העברה למחשב ואז אני אעלה אותם, הייתי בשורה הראשונה אז יצאו לי תמונות סבבה.

יוסדוס

New member
כן!

היה ממש ממש טוב!! הכי מצחיק שהיו קבוצות נכבדות של ערסים שידעו את המילים והכל.....חחחחחחחח ואיריס פרחי הזו טובה!

shan kinky

New member
ווליום סלקום

מה קורה אנשים?? אני חדשה דנדשה כאן והייתי בווליום ואני חייבת לציין שהייתה הופעה מדהימהההה לא ממש שמתי לב מה היה מאחורה כי הייתי מקדימה אבל הם היו מדהימים ואחרי ההופעה דיברנו איתם חתימות בלאגנים קיצר הם מה שעשה לי את ווליום!! היה שווה ביותר! ודרך אגב שי הביא לי סיגריההה ויש לי אותה בבית!

eladi88

New member
ברוכה הבאהההההה

עוד הוכחה חיה לכך שאין על בית הבובות!! איזה עוד להקה נותנת יחס כזה למעריצים היפים, החמודים, המוכשרים, הנבונים....והרשימה עוד ארוכה

למעלה