סיכום של ווליום ת"א

ווליום ת"א

טוב הייתי בווליום והיה ממש פאן.. אז ככה: סינרגיה היו נחמדים מאוד :] בגיים בוי הייתי רק כי ידיד שלי שם, למרות שהם גרועים, הוא ביקש שאבוא :/. בוטן היו ממש סבבה.. והציעו לי טרמפ חזרה הביתה כי הם גרים בקיבוץ לידי... :] ב"ה.. היו מעולים, מלכים :] רררר אורגזמות :].. ממש ממש נהנתי. כוכב נולד... ישנתי על הדשא.. וטוב שכך. מטרופולין היו ממש טובים, טיפה קצר אבל נחמד :] נהג חדש... היו מעולים.. מקפיצים נורא. עברי... היה ממש פאן למרות שהיית יעייפה כבר. בקיצור.. היה ממש נחמד חוץ מהחזרה הביתה ברכבת.. זה היה נוראי. מממ זהו. זרדו את היום הראשון ללימודים בגבורה.. ותמיד תזכרו שיש רק יומאחד ואז ישר סופ"ש.. (לרובנו, אלה שלא לומדים ביום שישי) המשך שבוע טוב, אוהבת... אופיר

SponT

New member
חבל על הזמן איזה טור היה ברכבת

35 דקות נדחסתי בפנים שם, ועד שסוף סוף הגעתי לקופה , המוכרת הטיפשה הזאת החליטה להחליף שקלים או משהו... קיצר כאב ראש... אבל בכללי היה מהנה!

נצל"ש

פעם ראשונה שלי אצלכם בפורום... הכל בעקבות ווליום ת"א... עד עכשיו הכרתי 2 שירים של בית הבובות... והיום כבר קניתי את הדיסק... דיסק מעולה!! רציתי לדעת אם חברי הלהקה נכנסים לפעמים לפורום... אם כן אפשר קישור או רת שם המשתמש.. תודה רבה... קארין...

eladi88

New member
ברוכה הבאהההההההה

איתי שיף...נמצא פה לפעמים... המשתמש שלו מודגש באדום...דפדפי דף אחד או שתיים אחורה ותמצאי אותו... :p

pishkashit

New member
היה לי ממש ממש כיף ../images/Emo9.gif

והופתעתי לגמרי שממש ממש ידעו את המילים.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| היה טוב ../images/Emo9.gif

כמו תמיד P: אבל התבאסתי שלא היה מדפים

matanbru

New member
אז יאללה

בוא נארגן מפגש בהופעה בבארבי בת"א בהופעה שלהם אני מוכן לבוא מירושלים :)

Aragollum

New member
בית הבובות היו מעולים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נשארתי צרוד לגמרי אחרי ההופעה
זה היה פשוט מצוין =] והיחס האישי שחברי הלהקה נותנים לכל אחד ואחד מהמעריצים אחרי ההופעה, זה פשוט מדהים... באים ומדברים עם כל אחד, וכותבים לכל מי שרוצה, וזה פשוט כיף שהם כאלה אנשים נחמדים
והיה להם גם המון קהל
כל ההופעות שלפני היו איזה 15 שורות מקסימום - בבית הבובות זה כל הדשא היה מלא אנשים
הם שרו את סיגפו פעם נוספת בסוף, והיה פשוט מצוין.. אגב, בלי קשר, קראתי באיזה שרשור ישן טענה שבית הבובות מתמסחרים. לא יאמן כמה שזה שטויות. הם מעולים, אותנטיים ופשוט נפלאים למעריצים. תודה על הופעה מצוינת ומהנה

למעלה