סיכום שנת 2010 בבלוגיה

kalligula

New member
אולי

אבל אני אשמיע את זעקתם של כל אלה שחושבים שמה שקורה כאן, הוא לא הוגן ונגוע בשיקולים זרים. ברגע שתביני את המהות של דבריי, תגיעי למסקנה שלא יתכן שבאתר בו לכל כותב וכותבת מהבכיר או הידוען או איך שתקראי לזה יש חלק ולו המזערי בהצלחתו של האתר,האתר ירשה לעצמו להתנהל בדרך הוא מתנהל ולבוז לכל אלה שהרימו אותו להיכן שהיגיע. אני לא דורש זכויות יוצרים ובעלות על האתר, אני כן דורש מידתיות ושיוויוניות בין כל כותביו. אגב את המדים מהסדיר כבר פשתטתי לפני מספר שנים, כרגע הם רק לטובת המילואים שאני מבצע אז את היש תשמרי לצעירים שבחבורה.

meital G

New member
הבחירות בBLOGDAY2010

את לא צריכה לפגוע בגורם אחר, כדי לחזק את הטיעון שלך. להגדיר "הזוי" זכייה של בלוגר אחר בבלוג דיי נראה לי דיי מעליב. למען ההבהרה, גם בבלוג דיי לא היה שום "משחק מכור" והזוכים נבחרו על בסיס ההמלצות והמסרים שקיבלנו. אל תהפכי תחושת בטן לטיעון חד משמעי. זה מכוער ובעיקר לא הוגן.

אני לא

וכל אדישות כזו רק תביא לכשלון של הפרויקט. (זה קצת כמו בבחירות, שצועקים שהמצב חרא אבל מסרבים לקום לקלפי ולשנות את המצב, כי בסופו של דבר, אלה שלא חושבים שהמצב חרא כן יעשו משהו ואז המצב לכאורה יישאר אותו דבר. אבל הוא לא, זה פשוט שאלה שרצו לשנות משהו, לא גיבו את זה עם שום מעשים, וזה כשלעצמו יכל לשנות את המצב בצורה דראסטית)

motior

Member
בבחירות מישהו עולה לשלטון בסוף

מה קורה כתוצאה מבחירת "בלוגר השנה"??? מה בדיוק משתנה? או במילים אחרות - מה המטרה של הפרויקט? נראה לי שאני מפספס משהו...

בוקר טוב נטע ושבוע טוב

עד מתי אפשר לשלוח הצעה שלי עד סוף החודש שיהיו יותר בלוגרים שיראו וישלחו גם פרסמתי את זה אצלי בבלוג, כי רבים לא נכנסים לכאן!! בוודאות מסיבות שונות ולצערי מוצדקות אז אולי גם תבקשי שיפרסמו בבלוגים מי שרוצה שבוע נפלא מוזהבת

עד ה31.12 בחצות

אני מנסה לדבר אל ליבם של בצלאל וטל ולגרום לכך שתשלח הודעה לכל הבלוגרים בדבר הפרויקט. אני חושבת שאת צודקת, חלקם לא יודעים מזה, אבל גם חלקם לא מרגיש את הצורך להשתתף. אני עדיין רק עם 3 הצבעות. חבל שזה המצב ושאנשים לא נותנים בי יותר אמון וישר פוסלים את הפרויקט, כי אז אנו בוחרים להישאר מפולגים.

shlomits

New member
אפשר להציע עוד קטגוריה?

"הבלוג הכי טוב שאתם לא קוראים" -- מיועד להביא לקדמת הבמה בלוגים פחות מוכרים. מה דעתכם?

../images/Emo45.gif אחלה רעיון

אם כי אני לא רואה איך זה שונה מבלוגר השנה, אחרי הכל, גם את ה"בלוגר שלא קוראים" קוראים בסופו של דבר, אחרי הכל, המליצו עליו.

למעלה