אחחח איזו תקופה! עידן התמימות!
C chen010189 New member 4/9/06 #99 אותו הדבר בריטני ספירס../images/Emo3.gif למרות שיש איזה כמה שירים שלה מהתקופה הזו ששמים את האלבום הראשון שלה בכיס הקטן אבל אני עדיין בנוסטלגיות מתקופת התמימות שלה, של כריסטינה(הסינגל החדש שולט, אז כלפיה אין לי טענות) ונלי
אותו הדבר בריטני ספירס../images/Emo3.gif למרות שיש איזה כמה שירים שלה מהתקופה הזו ששמים את האלבום הראשון שלה בכיס הקטן אבל אני עדיין בנוסטלגיות מתקופת התמימות שלה, של כריסטינה(הסינגל החדש שולט, אז כלפיה אין לי טענות) ונלי
C chen010189 New member 4/9/06 #95 לא אבל זה רק בגלל שאין לי רשיון כי אסור לי לנהוג כי יש לי בעיית קואורדינציה בגלל המוטוריקה אז אני במילא לא על הכביש
לא אבל זה רק בגלל שאין לי רשיון כי אסור לי לנהוג כי יש לי בעיית קואורדינציה בגלל המוטוריקה אז אני במילא לא על הכביש
S ShukyD New member 4/9/06 #144 אני לא הקשבתי לה נסעתי עכשיו כמו מטורף אבל אם תהיה זהיר בקרית שמונה רוב הסיכויים שתמצא מישהו תקוע לך במכסה מנוע ועוד אחד מאחורה
אני לא הקשבתי לה נסעתי עכשיו כמו מטורף אבל אם תהיה זהיר בקרית שמונה רוב הסיכויים שתמצא מישהו תקוע לך במכסה מנוע ועוד אחד מאחורה
C chen010189 New member 4/9/06 #97 ../images/Emo45.gif בשביל מה הוא מביא את כל האמנים האלה מחו"ל, הוא לא אמור לעשות היפ הופ כחול לבן או משהו? פעם עוד אהבתי את השירים שלו, האלבום החדש על הפנים
../images/Emo45.gif בשביל מה הוא מביא את כל האמנים האלה מחו"ל, הוא לא אמור לעשות היפ הופ כחול לבן או משהו? פעם עוד אהבתי את השירים שלו, האלבום החדש על הפנים
C chen010189 New member 4/9/06 #105 אני פה עם מיץ תפוחים-קיווי וזה טעים גם אם זה נשמע לכם כמו מתכון להקאות אינסופיות
R RJlake New member 4/9/06 #108 ../images/Emo6.gifקלעת בול לאיך שזה נראה לי אבל רציני – לא חבל להרוס מיץ תפוזים?
C chen010189 New member 4/9/06 #120 למה להרוס מיץ תפוזים? זה תפוחים וקיווי ואני מתה על כל הפירות המעורבים האלה של פריגת אפרקסים משמשים, ענבים אננס חחחחחח לא יודעת.
למה להרוס מיץ תפוזים? זה תפוחים וקיווי ואני מתה על כל הפירות המעורבים האלה של פריגת אפרקסים משמשים, ענבים אננס חחחחחח לא יודעת.
ג גינגימניה New member 4/9/06 #142 ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif אני חשבתי כמוך שזה תפוזים וקייוי
R RJlake New member 4/9/06 #106 גם את השיר של מיוז התחלתי ממש לאהוב! מה שהחרישה הגלגלצ"ית עושה ורק לי הם מזכירים טיפה אבל ממש טיפה את קין? בשיר הזה לפחות
גם את השיר של מיוז התחלתי ממש לאהוב! מה שהחרישה הגלגלצ"ית עושה ורק לי הם מזכירים טיפה אבל ממש טיפה את קין? בשיר הזה לפחות
C chen010189 New member 4/9/06 #110 אשכרה החרישה גורמת להתמכרות חוץ מטורו שהיא רק גרמה לי לשנוא אותו יותר ויותר ואיפה ליאורה כשיש איוונסנס?
אשכרה החרישה גורמת להתמכרות חוץ מטורו שהיא רק גרמה לי לשנוא אותו יותר ויותר ואיפה ליאורה כשיש איוונסנס?