הוווו כיף לך! ואולי הגיע הזמן כבר! תרגישי טוב
L limors2 Active member 16/1/07 #283 אני אוהבת אותו כבר שנים ואני לא מתביישת בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M meshugait New member 16/1/07 #276 אוי, והנה זה שוב זוועה!! אני מתגעגעת למקורי וההתחלה הזאת לפני שסאאאב מתחיל לרפרפ נדמה לי כל פעם שהוא הולך לרפרפ את פרחים בקנה
אוי, והנה זה שוב זוועה!! אני מתגעגעת למקורי וההתחלה הזאת לפני שסאאאב מתחיל לרפרפ נדמה לי כל פעם שהוא הולך לרפרפ את פרחים בקנה
I Inbar789 New member 16/1/07 #284 סגרתי את הרדיו../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif כי אחותי הלכה לישון
L limors2 Active member 16/1/07 #291 שמעי באוזניות!../images/Emo10.gif לפחות כמעט נגמר נעדכן אותך במה יש! פרגילישס!
M meshugait New member 16/1/07 #287 וואי הדר דיברה בסגנון המורה (הצעירה ) שלי לתפירה! פרגיתלישס סוווו דלישס! הא הא הא הא
L limors2 Active member 16/1/07 #294 יש לפרגי בדיסק שיר שקט שנשמע כמו משהו מפסקול של סרט דיסני כלשהו וזה מדהים
R redgirl2 New member 16/1/07 #298 אני פורשת כמה דקות לפני הסוף.. אני כ"כ עייפהההה..שזה מדהים גם ככה לא הייתי כ"כ מועילה היום בשרשור..תבלו! אז שיהיה לכם לילה טוב וחלומות מתוקים! נשתמע מחר
אני פורשת כמה דקות לפני הסוף.. אני כ"כ עייפהההה..שזה מדהים גם ככה לא הייתי כ"כ מועילה היום בשרשור..תבלו! אז שיהיה לכם לילה טוב וחלומות מתוקים! נשתמע מחר