אצלי כן!
I Inbar789 New member 16/1/07 #7 איזו פתיחה חזקה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif עכשיו גיליתי שאני אשם!!!
L limors2 Active member 16/1/07 #8 שמעתי את אשם רק פעם אחת היום בגלגלצ עד עכשיו אבל כל היום בעבודה כשהסתובבתי בחדרי מדרגות של בניינים שרתי את זה
שמעתי את אשם רק פעם אחת היום בגלגלצ עד עכשיו אבל כל היום בעבודה כשהסתובבתי בחדרי מדרגות של בניינים שרתי את זה
M meshugait New member 16/1/07 #10 שאאאאאאלום../images/Emo13.gif סינגלס שמח!!! היום אני פה עד הסוף!!בלי כאב בטן!
I Inbar789 New member 16/1/07 #13 האאאאאאאאאאלו../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif שמחה שאת מרגישה טוב ^_^
L limors2 Active member 16/1/07 #29 שכחתי מזה../images/Emo10.gif *להקשיב לשירים מעכשיו* *למרות שיש את גלגלצ לשאול אותם* *אבל לא יפה להטריד כל הזמן*
שכחתי מזה../images/Emo10.gif *להקשיב לשירים מעכשיו* *למרות שיש את גלגלצ לשאול אותם* *אבל לא יפה להטריד כל הזמן*
Y yhaa hi New member 16/1/07 #44 לפני הינגי כל הזמן הקשבתי לשמות של שירים לפני ואחרי השיר ועכשיו אני אצטרך לחזור לזה ואני ביישנית מדי להתקשר ולשאול
לפני הינגי כל הזמן הקשבתי לשמות של שירים לפני ואחרי השיר ועכשיו אני אצטרך לחזור לזה ואני ביישנית מדי להתקשר ולשאול
L limors2 Active member 16/1/07 #52 גם אני הייתי אבל התרגלתי../images/Emo2.gif ואז את שומעת תשדרנים אומרים להם תשם של השיר ברקע וזה נחמד! רק לפעמים הם יודעים לבד
גם אני הייתי אבל התרגלתי../images/Emo2.gif ואז את שומעת תשדרנים אומרים להם תשם של השיר ברקע וזה נחמד! רק לפעמים הם יודעים לבד
L limors2 Active member 16/1/07 #69 ולכן שואלים אם לא יודעים! או משלמים שקל לסלקום/אורנג'. מה עדיף? להתפדח ולשאול בחינם או לשלם?