שטיפת המוח לא פוסחת עליה
R RJlake New member 19/9/06 #123 אלון דה לוקו הזה משגע אותי! שיר אחד הוא ערס מוזר עם ס' מעצבנת ושיר אחר הוא כולו רגיש עם ריקודי היי פייב ברקע תהיה עקבי!
אלון דה לוקו הזה משגע אותי! שיר אחד הוא ערס מוזר עם ס' מעצבנת ושיר אחר הוא כולו רגיש עם ריקודי היי פייב ברקע תהיה עקבי!
S ShukyD New member 19/9/06 #130 אף פעם לא עשו אותך בעמידה דחפת גזרים בתקווה שתוכלי יום אחד לצרוח <לגנוח?>
ה היחיד במינו New member 19/9/06 #132 שללוווום לכולם סיכום סינגלס: עדי אדיוס שיר מגניב שחבל"ז. כולנו קמנו לרקוד כשהיה את החידוש של בוב סינקלייר (גם אם אנחנו לא מודים בזה). חדשות התנועה: כביש 25 סגור שוב לתנועה בגלל שיפוצים שלא ייגמרו אף פעם. והדר חושבת שהולכים לפטר אותה. וזהווווו
שללוווום לכולם סיכום סינגלס: עדי אדיוס שיר מגניב שחבל"ז. כולנו קמנו לרקוד כשהיה את החידוש של בוב סינקלייר (גם אם אנחנו לא מודים בזה). חדשות התנועה: כביש 25 סגור שוב לתנועה בגלל שיפוצים שלא ייגמרו אף פעם. והדר חושבת שהולכים לפטר אותה. וזהווווו
ה היחיד במינו New member 19/9/06 #135 הדר אמרה את השם שלה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! סתם ורק לי עדיין מוזר שהוא ראפר דתי אבל לא שמענו שום תפילה בשירים שלו?
הדר אמרה את השם שלה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! סתם ורק לי עדיין מוזר שהוא ראפר דתי אבל לא שמענו שום תפילה בשירים שלו?
L limors2 Active member 19/9/06 #138 אני ממש אוהבת בשיר של מתיסיה תקטע אחרי slam your fist in the table ת"בוםםםםםםםם" ברקע למה אין כנראה שזה בהמשך
אני ממש אוהבת בשיר של מתיסיה תקטע אחרי slam your fist in the table ת"בוםםםםםםםם" ברקע למה אין כנראה שזה בהמשך