סכמ"ש חודש יוליייייי

orLeto

New member
:)

שם: גיל: 17.3 תאריך לידה: 06.05.2010 מקום מגורים: ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדת ולומדת מה אתם שומעים עכשיו? - חח...30STM שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: תצחקו עליי - gives you hell איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב - היה מדהיים!!! התחלתי לעבוד ותאמת היה ממש כיף...:) מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חוץ מההופעה של 30 - ההופעה ונראלי שזהו!!! ואולי לפגוש אתכן..אני בעד לארגן עוד מפגש לפני ההופעה...:) וכמובן תמונה שלכם אממ...יצאתי ממש מוזר פה..אבל אין משו נורמלי כל כך...

tool2

New member
../images/Emo41.gif על מה לצחוק?!

על אחד השירים הטובים של אחת הלהקות הטובות שיש?? חחחח שיר מדהים!

NASTIAtheSAVIOR

New member
אזז ככה

שם:נסטיה :) גיל:אני יחשיב אתזה בתור 15 כבר XD תאריך לידה:18/12 מקום מגורים:ערסססססקלון :D מה אתם עושים בחיים כרגע:עולה לכיתה ט'?... מנסה להצטיין בכל דבר שאני עושה,לא הולך :D מה אתם שומעים עכשיו?Dash Berlin feat. Jaren - Man On The Run שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:אני חושבת שזה היה אלחנדרו של ליידי גאגא. :) איך עבר עליכם יולי? די משעמם האמת,יציאות,בנים,מסיבות פה ושם,אבל לא הוצאתי ממנו את הכל... מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חוץ מההופעה של 30,עוד מסיבות,עוד בנים,עוד יציאות,ולהנות :D

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif"She's easier than love......."

מתפקדת i guess :]
שם: מיכל
תאריך לידה: 9.8.90
מקום מגורים: קרית ביאליק
מה אתם עושים בחיים כרגע: משרתץ בצה"ל בתור סמבצ"ית חי"ר ברמת הגולןןן (כבוד :] )
מה אתם שומעים עכשיו? Switchfoot - Red Eyes
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: Funeral For A Friend - Rookie Of The Year ממש נדבקתי אליו!
איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב כל שבוע שהייתי בבית הייתי בבריכה עם חברה טובה שליי והיה הכי כיף בעולםםםםם וגם הכניסו אותנו בחינם כי הכרנו ת'מצילים.. ויצאנו להרבה פאבים וכאלה... היה ליגה חודש שעבר..
מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חוץ מההופעה של 30 אמ אמ יומולדת... ולעוד משהו בתלאביב חוץ מההופעה..
וכמובן תמונה שלכם היי היי :]

TyrAnnyA

New member
למה יש שאלה של גיל? ../images/Emo4.gif

שם: אנני גיל: 27 תאריך לידה: 08.06.83 מקום מגורים: ת''א מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדת... אל תזכירו לי... מה אתם שומעים עכשיו? Nirvana unplugged שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: NIN- Closer איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מפגש, אישרו לי חופש של שבוע באוגוסט, כלבה שלי לא הרסה כלום בבית!!! מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חוץ מההופעה של 30: לנה אהובתי באה!!! חופש של שבוע, מקווה שאסיים את השיפוצים הקטנים בבית שאף פעם אין לי זמן לזה. ואתחתן עם שאנון. אולי. וכמובן תמונה שלכם: אמשיך במסורת לשים תמונה ממפגש )))

just me48

New member
ועכשיו תורי

שם: דנה (2) גיל: החודש מלאו לי 31 (אנני יש לך עוד לאן לשאוף...
) תאריך לידה:7.7 מקום מגורים: כרגע באשקלון, ובסוף אוגוסט חזרה לב"ש (אם כבר מדברים על חורים נדחים...) מה אתם עושים בחיים כרגע: עובדים מה אתם שומעים עכשיו? גלגלצ שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: לא היה משהו מיוחד איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: המפגש, היה כ"כ כיף להכיר את הבנות המגניבות: אופקיטה, שני, דנה, סתיו ואנני. מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חוץ מההופעה של 30: לא מאמינה שחודש יולי הסתיים כבר! מחכה לעוף מאשקלון!!! וכמובן תמונה שלכם: אחרי חתונה של חברה טובה - ככה אני נראת בסטלה של אלכולהול (מבקשת לצחקק בשקט...תודה.)

Why So Serious

New member
אהבתי את הלבוש../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

ושלחי לי גם במסר שאוכל להוסיף אותך גם:)

just me48

New member
אחותי לשניהם צריך לפנות שמאלה כדי להגיע ../images/Emo3.gif

sashkaalex

New member
me..../images/Emo23.gif

שם:סשה גיל:17 תאריך לידה:30 ביוני 1993 מקום מגורים:פתח תיקווה מה אתם עושים בחיים כרגע:את החופש הגדול lml מה אתם שומעים עכשיו?bullet for my valentine beggini for mercy שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:היו הרב אבל בעיקר של 30 שניות איך עבר עליכם יולי?מהר מאוד XD ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב מה אתם מתכננים לאוגוסט?את חגיגות היום הולדת שלי ביתחילת החופש אני מתכננת הרבה דברים לאוגוסט XD יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?לתחילת הלימודים שעצלי מתחילים ב 29 באוגוסט (כן אני בן אדם מוזר שאוהב לילמוד) תמונה שלי..(1.אני הבלונדינית 2.לא פוטוגנית בשיט)

Ariels attack

New member
אני..XP

שם: אריאל גולן גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 14/1/1994 מקום מגורים: קרית אונו מה אתם עושים בחיים כרגע: חופשים..XP מה אתם שומעים עכשיו? 30 ועוד... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: waka waka בגלל הקייטנה הארורה... איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב עבר מעולה... אפילו הייתי באילת עם חברות שזו הייתה חוויה של פעם בחיים...! מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חוץ מההופעה של 30 אהה.. אולי סוף סוף להוציא תיאוריה.... אני מורחת את זה כבר מלא זמן.... וכמובן תמונה שלכם

Pooola

New member
התפקדות P: חדשה!

שם: נטע גיל: 20 תאריך לידה: 16.12 מקום מגורים: ממ ישוב ליד נתיבות מה אתם עושים בחיים כרגע: מסיימת אוטוטו שירות לאומי בצער בעלי חיים מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום... שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: סליפווקר של אדם למברט איך עבר עליכם יולי? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב- הכרתי קבוצת אוסטרלים, והתאהבתי באחד מהם קשות XD מה אתם מתכננים לאוגוסט? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? חוץ מההופעה של 30 - מממ... אין תיכנונים. אני עדיין עובדת וכמובן תמונה שלכם

TyrAnnyA

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

צב''ח זה החלום שלי!
אוסטרלים זה לא החלום שלי )))

למעלה