רשמים כללים P: (כן אני כותב הרבה בת'רד הזה)
לא התלהבתי יותר מדי (בכל זאת אני אשמח אם מישהו הקליט את זה)... אני מודע למגבלת הזמן, ולאור העובדה שרק לOKC יש כל כך הרבה ביסיידס לא ציפיתי ליותר מדי. אבל: 1. חבל שלא היה יותר גם מתקופות אחרות. הכל התרכז מאד בOKC, והשיר האחרון היה יציאה נחמדה לסיים איתה. אבל אם היו יותר שירים מHTTT או KID A מלווים בהסברים איך הם קשורים לOKC, זה היה יכול להיות הרבה יותר נחמד. 2. מעט מדי בי-סיידס וגרסאות לא אולפניות.. בהתחשב בעובדה שרק לOKC היו איזה 20 בי סיידס ועוד לפחות גרסא אחת שונה לכל שיר מתוכו, חבל שנכנסו כל כך מעט. השעה השניה בהחלט הפתיעה אותי בעניין הזה, שכן נכנסו יחסית הרבה ביסיידס, ואפילו נכנס הקאבר של WYWH! 3. אהבתי מאד מאד מאד את הרעיון של לשלב כל מיני סיפורים אישיים של אנשים שונים לגבי האלבום - רעיון מצויין. ביחד עם שילוב הסיפורים האישיים של הלהקה לדעתי יצא אחלה של דבר. אבל חבל שלא הובא לארח לך חברה איזה מישהו שהיה מלווה את כל השידור עם אנקדוטות לגבי רדיוהד, זה היה יכול להיות מאד נחמד. 4. חבל שהספיישל לא ערך יותר משעתיים.. שעתיים בשביל להציג להקה שיש לה חומר שנמנה במאות יצירות, זה לא מספק. אבל אני מבין שהיה רצון להתמקד בעיקר בOKC... סה"כ היה נחמד מאד, אבל לא נפלתי מהרגליים. לעומת הספיישל על הביטלס (ששמעתי רק חציו), שהיה לדעתי הרבה יותר מלא, או למשל לעומת הספייל שנה שעברה על פינק פלויד - שהכניסו בו -המון- הופעות וגרסאות לא משוחררות, הספיישל הזה היה קצת מעפן. בכל מקרה, נהנתי לשמוע. ושוב - אני מבקש ממש ממש, אם מישהו הקליט שיעלה לאינטרנט. P: