ספיישל לרגל 10 שנים ל-OK Computer

V e g

New member
../images/Emo124.gif ספיישל לרגל 10 שנים ל-OK Computer

הספיישל מתחיל בגלגל"צ (91.8) בחצות כמובן יהיה מעניין לשמוע עד כמה נדב רביד לקח בחשבון מה אנחנו מעדיפים שיהיה בספיישל. אתם מוזמנים לשרשר כאן בלייב את התרשמותכם מהספיישל או מה שזה לא יהיה

kittycatbone

New member
אפשר אגב,

אם בא לכם להפגש בצ'אט ולשוחח תוכדי, זה גם יכולהיות נחמד

פוֹלי

New member
בכיף

אין לי בעיה להיות בצ'אט. נראה לי שיהיה בעיה עם הניק הרגיל שלי, אז מקסימום אני אהיה שם כ polyethylene...

פוֹלי

New member
אני יוצאת מהבית, אז אני לא אהיה בצ'אט

אבל אני אקשיב מהאוטו בדרך...

kraz11

New member
אבל...

למההה השדרן מדבר לפני שהשיר נגמר??? שונא את זה

קטע של זכויות יוצרים כמדומני

יכול להיות שאני טועה ואצא טמבל, אבל זכור לי משהו על שהשמעה של שירים ברדיו מחייבת להשמיע את השיר בצורה שבה לא ניתן יהיה להקליט אותו והוא יהיה זהה למקור. אז תמיד מערבבים בין שירים, מתערבים בשדרנות בתחילת/סוף השיר וכאלו.

Latisia

New member
נו כן..

זה למה למשל בגלגלצ יש את ה"אתם מקשירים לרדיוהד גלגלצ" או משו כזה תמיד בתחילת השירים שהם משדרים או לקראת הסוף.

eorion

New member
אימרו לי

האם זה הוא התאריך המדוייק של יציאת האלבום? תודה

FunkyMonk

New member
קצת מציק

שיש גרסאות אולפן בעיקר... מה קרה לכל מאות הגרסאות הלא רשמיות/כן רשמיות אבל שונות של רדיוהד לכל השירים שלהם?? לא כל כך מסובך להשיג את כל הקטעים שלהם.. בtowering יש הרבה מהם.. חבל... אבל אני מניח שזה בשביל אלו שלא מכירים את כל הקטעים של רדיוהד בעל פה..

FunkyMonk

New member
תכלס הופתעתי עכשיו

רגע אחרי שכתבתי תהודעה הזו הוא התחיל להשמיע ביסיידס, ואפילו הפציץ בקאבר של רדיוהד לWYWH עם קוריוז קטן על ג'וני. אחלה!

FunkyMonk

New member
קיבלנו קרדיט!

לא יפה שאתם הולכים לצ'אט ומנדים את משתמשי פיירפוקס...

V e g

New member
סיכום ../images/Emo13.gif

ופולי קיבלה קרדיט אישי :) אני חושב שבסה"כ היה ספיישל לא רע, למרות אי דיוקים בחלק מהאינפורמציה, אבל זה זניח. קצת עיצבנו אותי כמה אנשים שדיברו שם, למעשה רובם, אבל כנראה שאי אפשר להסכים עם כל האנשים. הוא די לקח את הרעיון של לנגן את How am i driving, ושם כמעט את כל החומר מהתקופה הזאת, ביסיידים מהתקופה. נתראה בספיישל 25 שנה...

FunkyMonk

New member
אז

לא יפה שאתם מנדים משתמשי לינוקס שאינם בעלי גישה לאיכספלורר. :X

FunkyMonk

New member
רשמים כללים P: (כן אני כותב הרבה בת'רד הזה)

לא התלהבתי יותר מדי (בכל זאת אני אשמח אם מישהו הקליט את זה)... אני מודע למגבלת הזמן, ולאור העובדה שרק לOKC יש כל כך הרבה ביסיידס לא ציפיתי ליותר מדי. אבל: 1. חבל שלא היה יותר גם מתקופות אחרות. הכל התרכז מאד בOKC, והשיר האחרון היה יציאה נחמדה לסיים איתה. אבל אם היו יותר שירים מHTTT או KID A מלווים בהסברים איך הם קשורים לOKC, זה היה יכול להיות הרבה יותר נחמד. 2. מעט מדי בי-סיידס וגרסאות לא אולפניות.. בהתחשב בעובדה שרק לOKC היו איזה 20 בי סיידס ועוד לפחות גרסא אחת שונה לכל שיר מתוכו, חבל שנכנסו כל כך מעט. השעה השניה בהחלט הפתיעה אותי בעניין הזה, שכן נכנסו יחסית הרבה ביסיידס, ואפילו נכנס הקאבר של WYWH! 3. אהבתי מאד מאד מאד את הרעיון של לשלב כל מיני סיפורים אישיים של אנשים שונים לגבי האלבום - רעיון מצויין. ביחד עם שילוב הסיפורים האישיים של הלהקה לדעתי יצא אחלה של דבר. אבל חבל שלא הובא לארח לך חברה איזה מישהו שהיה מלווה את כל השידור עם אנקדוטות לגבי רדיוהד, זה היה יכול להיות מאד נחמד. 4. חבל שהספיישל לא ערך יותר משעתיים.. שעתיים בשביל להציג להקה שיש לה חומר שנמנה במאות יצירות, זה לא מספק. אבל אני מבין שהיה רצון להתמקד בעיקר בOKC... סה"כ היה נחמד מאד, אבל לא נפלתי מהרגליים. לעומת הספיישל על הביטלס (ששמעתי רק חציו), שהיה לדעתי הרבה יותר מלא, או למשל לעומת הספייל שנה שעברה על פינק פלויד - שהכניסו בו -המון- הופעות וגרסאות לא משוחררות, הספיישל הזה היה קצת מעפן. בכל מקרה, נהנתי לשמוע. ושוב - אני מבקש ממש ממש, אם מישהו הקליט שיעלה לאינטרנט. P:

למעלה