../images/Emo153.gif|חמוס| הדעה שלי
המצעד שהיה לפני התוכנית הזכיר לי בדיוק למה אני לא שומעת רדיו בכלל ובמיוחד לא גלגל"צ [למרות שאת השיר החדש של מארון 5 אני דווקא אוהבת
]. אז בהחלט היה נפלא לזכות לשעתיים [מינוס כמה דקות] של טוטאל רדיוהד, ועוד כזה אלבום... Street Spirit פתיחה נפלאה [טוב אני קצת משוחדת]! אבל אחרי הכל זה האלבום שמסיים את The Bends
אהבתי את המעברונים ונורא אהבתי לשמוע את אד אובראיין מדבר על השירים. זה היה כל כל אמיתי. בתור אחת ששומעת רדיוהד אממ פחות משנה, היה נפלא לגלות דברים על השירים שלא ידעתי לפני זה. הסיפור על זה שהם שחררו את Paranoid Android בגלל שרשת BBC פנתה אליהם ואמרה שהם התעלמו מהם עד אז והם מוכנים לשדר מה שהם יוציאו עכשיו, אז הם החליטו לשחרר שיר של 6 דקות כמו פרנויד אנדרויד XD הרעיון של Karma Police שהגיע כשהם היו שיכורים ואיך נוצר The tourist. הסיפור של איך הם הקליטו את השירים וכל התהליך. טוב, לא ממש הכל, אבל לפחות הסיפור רקע P: היה כייף לשמוע אנשים אומרים דברים טובים כל כך על האלבום הזה [איך אפשר להגיד בכלל דברים רעים?]. במיוחד אהבתי את שגיא צורף מדבר על Fitter Happier. כמה B-sides וגירסא קצת מוזרה ל Climbing up the walls. ו- Everything in it's right place פשוט סיום מדהים. היה ממש ממש מעולה. כמובן שיש עוד דברים להוסיף אבל אחרי הכל מדובר על תוכנית של שעתיים בגלגל"צ, אז אפשר להגיד שהם הוציאו את המיטב ממה שהיה אפשר לעשות. נהנתי מכל רגע
ואימא שלי שמחה שקיפלתי את הכביסה בזמן שהקשבתי לתוכנית XD