ספיישל לרגל 10 שנים ל-OK Computer

kittycatbone

New member
הקלטתי!

הבעיה היא שהמחשב שלי מטומטם אז יש המון "גליצ'ים" באמצע, שזה פתאום הפסיק לחלקיק שנייה. לאיודעת עד כמה זה מפריע
בכל מקרה, אני אערוך קצת את החלקים המיותרים ואבדוק אם אני מצליחה להעלות לאינטרנט

ok computer

New member
בא לך במקרה..

.. להעלות את זה לכאן למעריצים שלא האמינו בגלגל"צ יכולים אשכרה לפנות שעה מהפלייליסט המסריח שלהם לטובת okc? תודה!

kittycatbone

New member
חח אני אעלה!

סורי, פשוט לא הייתי במחשב מיום שני, ועד יום שלישי חרשתי, או לפחות ניסיתי לספרות... עכשיו יש לי איזה חלון של יום עד לבגרות בלשון
אז אני אשמע ואבדוק אם יש טעם בכלל להעלות.. ואנסה לחתוך ככה שיהיה בגודל סביר שאפשר להעלות לאינטנרט X: שוב, אבל יש מן "חורים" קטנים כאלה מעצבנים
אז אל תצפו לאיכות טובה או משהו

ok computer

New member
יהיה מגניב אם תעלי

זה ישמח פה המון אנשים :) ולא צריך לעמול על לחתוך דברים, אפילו תעלי את זה כמו שזה..

kittycatbone

New member
הקטע הוא,

שכמו שזה עושה איזה 100 מגהבייט :| האם יש מקום שאני יכולה להעלות אליו משהו בסדר גודל כזה?

ok computer

New member
עד 100 מגה בייט

את מעלה את הקטע, זה ייקח איזה חצי שעה עד שהוא ייסיים לעלות ואז תקבלי כתובת אינטרנט ישירה להוריד את הקובץ.

FunkyMonk

New member
megaupload הכי טובים

עד 500 מגה, הרבה יותר מהיר, הרבה יותר קל להורדה. אני לא סובל להוריד מיוסנדאיט, כי האתר שלהם בנוי בצורה גרועה, והשרתים שלהם איטיים. מהשרתים של megaupload אני מוריד ב-180-200 KBS.

InnocenceLost

New member
היה פשוט מעולה..

עברתי לילה של מוזיקה טובה :))) אחרי השידור עם מישהו ראה 24 שמו שם קליפים מעווולליים, רונה קינן אביב גפן ואפילו כשניקו תתחיל לדבר :) בכל מקרה תודה לכל מי שאירגן ועזר עד לפעם הבאה

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הדעה שלי :)

המצעד שהיה לפני התוכנית הזכיר לי בדיוק למה אני לא שומעת רדיו בכלל ובמיוחד לא גלגל"צ [למרות שאת השיר החדש של מארון 5 אני דווקא אוהבת :)]. אז בהחלט היה נפלא לזכות לשעתיים [מינוס כמה דקות] של טוטאל רדיוהד, ועוד כזה אלבום... Street Spirit פתיחה נפלאה [טוב אני קצת משוחדת]! אבל אחרי הכל זה האלבום שמסיים את The Bends :) אהבתי את המעברונים ונורא אהבתי לשמוע את אד אובראיין מדבר על השירים. זה היה כל כל אמיתי. בתור אחת ששומעת רדיוהד אממ פחות משנה, היה נפלא לגלות דברים על השירים שלא ידעתי לפני זה. הסיפור על זה שהם שחררו את Paranoid Android בגלל שרשת BBC פנתה אליהם ואמרה שהם התעלמו מהם עד אז והם מוכנים לשדר מה שהם יוציאו עכשיו, אז הם החליטו לשחרר שיר של 6 דקות כמו פרנויד אנדרויד XD הרעיון של Karma Police שהגיע כשהם היו שיכורים ואיך נוצר The tourist. הסיפור של איך הם הקליטו את השירים וכל התהליך. טוב, לא ממש הכל, אבל לפחות הסיפור רקע P: היה כייף לשמוע אנשים אומרים דברים טובים כל כך על האלבום הזה [איך אפשר להגיד בכלל דברים רעים?]. במיוחד אהבתי את שגיא צורף מדבר על Fitter Happier. כמה B-sides וגירסא קצת מוזרה ל Climbing up the walls. ו- Everything in it's right place פשוט סיום מדהים. היה ממש ממש מעולה. כמובן שיש עוד דברים להוסיף אבל אחרי הכל מדובר על תוכנית של שעתיים בגלגל"צ, אז אפשר להגיד שהם הוציאו את המיטב ממה שהיה אפשר לעשות. נהנתי מכל רגע :) ואימא שלי שמחה שקיפלתי את הכביסה בזמן שהקשבתי לתוכנית XD

Pygmy puff

New member
אני אהבתי ../images/Emo13.gif

כמובן שלמעריץ הממוצע הספיישל לא חידש הרבה, אבל עדיין היה נחמד מאוד. (וגם עזר לא לחשוב על הבגרות בלשון היום
) בכל זאת...לא כל יום שומעים מוזיקה כ"כ טובה בגלגלצ! אהבתי את הרעיון להתחיל ב-Street Spirit ולסיים בEverythin in Its Right Place...מעין סגירת מעגל שכזו. עשו בחוכמה ולא דיברו יות מדי על קריפ ("השיר שמתחרז עם טריפ"
) דברים שלא אהבתי: הגרסה המוזרה של Climbing Up the Walls. למה להרוס את השיר?!
(ומאיפה הגרסה הזו לקוחה?), והעובדה שנגמר כ"כ מהר...

e-shfiyut

New member
מצטרפת למבקשים...

יצא לי לשמוע קטע קטן מאוד. אם מישהו יכול להעלות לאנשהו... זה יהיה נחמד+.

V e g

New member
זה בבדיקה

אנחנו כנראה נשיג את ההקלטה, פולי מטפלת בזה

מצטרפת למבקשים

בשל הפרשי השעות (אצלי היה 5 אחה"צ), הייתי בזמן השידור בארוחת ערב לכבוד יום ההולדת, במסעדה אורגנית מעולה - אחת הארוחות הטובות שאכלתי בחיים. אבל אני מאוד אשמח לשמוע את השידור.

למעלה