סקררררר

../images/Emo124.gifסקררררר

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? כיתה מעל 30 או מתחת? דמי כיס או רק הכסף של ההורים? בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? המורדים או קטנטנות? קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קניון או רחוב עם חנויות? מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? שומר מסורת או לא? yes או דיגיתלי? חופש גדול או לימודים
? גבוה או נמוך? פרח או עץ? ביקיני או שלם? לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? שירה או ריקוד? כדורגל או כדורסל? אדום או כחול? מלוח או מתוק? שוקולד לבן או חלב?

אניייייייייי

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? צי'קן נאגץץץץ
כיתה מעל 30 או מתחת?מעלללללללל דמי כיס או רק הכסף של ההורים? אממ...שדמי כיס ומדי פעם לקחת מההורים בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? בעל אופי כובש אבל גם מראה! המורדים או קטנטנות? שנייהםםםם
קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קסטרו
קניון או רחוב עם חנויות? אמממ...תלוי איפה, בארץ קניון בחו'ל בדרך כלל חוב אבל גם קניון יכול להיות סופני!!!!!!! מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? חיבוק אוהב כי זה יותר בא מהלב אבל נשיקה זה מאוד רומנטי, אני אומרת ששנייהם!
קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? אייסיקיו! אבל פורום אין אאוט שולט!! ויש עוד שולטים!!! שומר מסורת או לא? לא.... yes או דיגיתלי? yes!!!!!!!!!!! חופש גדול או לימודים ?חופשששששששששש דהההה גבוה או נמוך? באמצע פרח או עץ? עץ ביקיני או שלם? ביקיניייייייייייייייי לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? מכנסייםםםםםםםםםם שירה או ריקוד?שירה זה החיים שלי אבל ב-ר-ו-ר שגם אין כמו ריקוד!!! כדורגל או כדורסל? כדורסך
אדום או כחול? אני אוהבת את כל הצבעים מלוח או מתוק? מלוח שוקולד לבן או חלב? חלב

אניייייי../images/Emo95.gif

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ?
כיתה מעל 30 או מתחת? מעל! הכי הכי הכי כיף, כמו הכיתה המעפנה שלי - ט'6 שולטים דמי כיס או רק הכסף של ההורים? כסף של סבא וסבתא, ואני עובדת ב-3 עבודות אז אני לא ממש צריכה... בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? יופי כובש
המורדים או קטנטנות? המורדיםםםםם שולטים בשירותים קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קסטרו
קניון או רחוב עם חנויות? קניון, בגלל המזגן מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? חיבוקי, אני בן אדם שאוהב לחבק, חיבוקי חיבוקי, שמישהו יחבק אותי! אייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? אייסי שולטטט שומר מסורת או לא? לא לא לא yes או דיגיתלי? יס יס יס! אוווווו יס! חופש גדול או לימודים ? חחח איזה שאלה מעפנה! ברור שלימודים (סתאאם) גבוה או נמוך? בינוני פרח או עץ? אין כמו קובי העץ! ביקיני או שלם? ביקיני לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? בוקסר שירה או ריקוד? ריקוד!
כדורגל או כדורסל? כדורסל בגלל *** המהמם אדום או כחול? תכלת מלוח או מתוק? מתוק שוקולד לבן או חלב? לבן לנצח

תשובותי הלא כ"כ החלטיות

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? "בורגראנץ" כיתה מעל 30 או מתחת? ? דמי כיס או רק הכסף של ההורים? כסף של בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? יופי קודם המורדים או קטנטנות? משתנה עם הגיל, קודם היה קטנטנות עכשיו המורדים קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קסטרו קניון או רחוב עם חנויות? קניון מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? חיבוק קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? פורום שומר מסורת או לא? ככה ככה, רפורמטיבית yes או דיגיתלי? דיגיטלי חופש גדול או לימודים ? חופש גבוה או נמוך? גבוה פרח או עץ? עץ ביקיני או שלם? הגזמתם! גם וגם, כל פעם משהו אחר לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? מכנסיים שירה או ריקוד? ריקוד כדורגל או כדורסל? כדורסל אדום או כחול? שניהם מלוח או מתוק? שניהם שוקולד לבן או חלב? שניהם

O Boy

New member
לידע כללי: שרשור - מהו?

אני חושב שיש הודעה שמסבירה בפירוטרוט מה זה שרשור אך אני אסביר בקצרה... שרשור זה כל הודעה בפורום לה מצורפות תגובות. כשאתם רואים הודעה שאתם רוצים להגיב עליה, לא לוחצים על "הודעה חדשה" במעלה הפורום, אלא לוחצים בהודעה לה אתם מגיבים "הוספת תגובה"... קאפיש? אם לא, אסביר שוב... רק תגידו!

מאיה1983

New member
בבקשה...

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? המבורגר כיתה מעל 30 או מתחת? פלוגה אולי.... לא רלוונטי עבורי דמי כיס או רק הכסף של ההורים? משכורת צבאית. שלא תגעו מצרות... בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? גם יפה וגם אופה המורדים או קטנטנות?
בעעע שום דבר! קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? מעדיפה בגדים מיוחדים ולא בגדים שכל העולם הולך איתו כמו בקסטרו ורנואר קניון או רחוב עם חנויות? שניהם.... מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? חיבוק... ואז נשיקה.. ואז... קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? פורום.. שומר מסורת או לא? מה זה משנה? yes או דיגיתלי? יס יס יס! חופש גדול או לימודים ? לימודים? מי החננה שיגיד את זה? גבוה או נמוך? בן גבוה בת נמוכה קצת. .. פרח או עץ? עץ ביקיני או שלם? ביקיני- אז בואי במיני, נוריד תחוטיני לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? מכנס, רצוי גלישה שירה או ריקוד? ריקוד בסיגנון חופשי, בזמנך החופשי... כדורגל או כדורסל? בעע כלום אדום או כחול? סגול. אה, איך אני איתכם? מלוח או מתוק? תלוי המצב רוח שוקולד לבן או חלב? לבן בתיאבון!

moi../images/Emo70.gif

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? צ'יקן נאגטאס כיתה מעל 30 או מתחת? מעל... דמי כיס או רק הכסף של ההורים? הורים... וקצת ממני בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? אופי המורדים או קטנטנות? שניהם לא משהו... אבל חביבים... רואה מדי פעם קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קסטרו קניון או רחוב עם חנויות? קניון מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? נשיקה
אייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? הכל חוץ מצ'ט שומר מסורת או לא? בינונית... yes או דיגיתלי? yesssss
חופש גדול או לימודים ? חופש
גבוה או נמוך? נוטה לגבוה פרח או עץ? פרח ביקיני או שלם? ביקיני לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? מכנסיים שירה או ריקוד? שירה כדורגל או כדורסל? כדורסל אדום או כחול? כחול מלוח או מתוק? תלוי במצב רוח שוקולד לבן או חלב? כנ"ל

fireblue1

New member
שלי...

במקדונלדס:המבורגר.. כיתה מעל 30 או מתחת?אנחנו בכיתה 24 אבל אני הייתי מעדיך שיהיו יותר... דמי כיס או כסף של ההורים?כסף של ההורים{ברור} ככה אפשר לקבל כמה שרוצים... בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש?יופי כובש... המורדים או קטנטנות?המורדים{בהופעה נגעתי בלואיסנה מתי נגמר..} קסטרו מן או רנואר?קסטרו מן... קניון או רחוב עם חנויות?קניון... חיבוק חזק ואוהב או נשיקה סופנית?אמממ קשה אני יילך על נשיקה סופנית.. אייסיקיו ופורום לדעתי{וגם יש מקום לצט מצלמות... שומר מסורת או לא?באמצע... yes או דיגיטלי?דיגיטלי{כי זה מה שיש לי} חופש גדול או לימודים?חופש גדול ברור... גבוה או נמוך?גבוה... פרח או עץ?מה זה השאלה הזאת?שיהיה פרח... ביקיני או שלם?ביקיני{רק לכאלה עם תחת יפה ולא כאלה עם שומנים או תחת רקוב כזה} לבנים:בגד ים מכנסיים או תחתון?שתיהם תלויי מה מתחשק לי באותו יום{בדרך כלל את הבגד ים מכנסיים} שירה או ריקוד?ריקוד אבל גם שירה זה כיף כדורגל או כדורסל?כדורסל וכדורגל באותה מידה... אדום או כחול?כחול מלוח מתוק?מתוק שוקולד לבן או חלב?לבן...

albeldas

New member
לך ישקרן הייתי איתך בהופעה ולא נגעת

נגעת במאפרת אני חושב חחחחחח

=/

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ?לא ולא כיתה מעל 30 או מתחת?מתחת דמי כיס או רק הכסף של ההורים?לא ולא בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש?משולב המורדים או קטנטנות?לא ולא קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)?לא ולא קניון או רחוב עם חנויות?רחוב מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית?משולב קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום?אייסי שומר מסורת או לא?לא!!! yes או דיגיתלי?דיגיטלי חופש גדול או לימודים ?לימודים גבוה או נמוך?גבוה פרח או עץ?פרח ביקיני או שלם?שלם לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון?מכנס שירה או ריקוד?ריקוד כדורגל או כדורסל?כדורסל אדום או כחול?סגול מלוח או מתוק?חמוץ שוקולד לבן או חלב?מריר

DKTLV

New member
תשובות שלי:

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? המבורגרררר כיתה מעל 30 או מתחת? מתחת דמי כיס או רק הכסף של ההורים? גם וגם, וכמה שיותר בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? יופי תמיד כובש המורדים או קטנטנות? אם כבר אז המורדים קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קצת מזה וקצת מזה קניון או רחוב עם חנויות? קניון מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? גם וגם, וכמה שיותר קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? אייסיקיו שומר מסורת או לא? לא yes או דיגיתלי? דיגיטלי, בגלל ביפ חופש גדול או לימודים ? חופש גבוה או נמוך? בינוני פרח או עץ? פרח ביקיני או שלם? ביקיני לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? מכנסיים שירה או ריקוד? לרקוד כדורגל או כדורסל? כדורגל אדום או כחול? כחול מלוח או מתוק? שניהם שוקולד לבן או חלב? לבן

O Boy

New member
כל סקר - ברוך הבא, ותשובותיי הן:

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? צ'יקן כיתה מעל 30 או מתחת? לא משנה דמי כיס או רק הכסף של ההורים? הכסף של ההורים בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? יופי כובש אך בנוסף אופי כובש! המורדים או קטנטנות? אם כבר, אז המורדים... אבל בתכל'ס - אף אחד מהם! קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? אתם יודעים מה תשובתי - קסטרו מן כמובן! קניון או רחוב עם חנויות? קניון מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? צרפתית סופנית... אחחחח קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? פורום אין ואאוט ואיי סי שומר מסורת או לא? לאאא yes או דיגיתלי? דיגיטלי (זה בט', לא בת' - דורש תיקון) חופש גדול או לימודים ? אה? חופשששששששששש גבוה או נמוך? גבוה פרח או עץ? פרח ביקיני או שלם? ביקיני תלוי למי לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? מכנסיים שירה או ריקוד? שירה וריקוד כדורגל או כדורסל? כדורגל אדום או כחול? כחול מלוח או מתוק? מתוק שוקולד לבן או חלב? לבן יופי על היוזמה! כל הכבוד!

למעלה