סקררררר

flowers girl

New member
אם מישהו קורא את זה בכלל..../images/Emo26.gif

אז הנה ה
תשובות שלי
במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ?
המבורגרררררררררררררררררררררררר
כיתה מעל 30 או מתחת?
מעלללללללללללללללללללללללל
דמי כיס או רק הכסף של ההורים?
כסף של הוריםםםםםםםםםםםםםםםםם
בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש?
שניהם ביחד, אבל אם האופי קצת יותר טוב מהאופי, אז כמובן שהאופי. אני לא רוצה בעל כוסון אבל מכה. המורדים או קטנטנות?
המורדים
קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)?
קסטרו. יותר אופנתי ויותר זול. קניון או רחוב עם חנויות?
קניון. ממוזג. מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית?
נשיקה צרפתית סופנית
קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום?
אייסיקיו/מסנג'ר. למרות שיש אנשים שעדיף לדבר איתם בצ'ט/פורום. שומר מסורת או לא?
ממש לא
yes או דיגיתלי?
יס יותר שווה, אבל יש לי ממיר דיגיטלי חופש גדול או לימודים ?
דהה.. כמו כולם- חופש
גבוה או נמוך?
בינוני. לא גמד ולא טאוויל פרח או עץ?
פרח. ביקיני או שלם?
ביקיני
לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון?
מכנסיים.. תנו לו לנשום
שירה או ריקוד?
שניהם כדורגל או כדורסל?
כדורגל אדום או כחול?
אדום מלוח או מתוק?
מלוח שוקולד לבן או חלב?
חלב וזהווווווווווווווווווווו
אוהבת, נעה

../images/Emo41.gifתשובותי-אני מקווה שמישהו יקרא../images/Emo13.gif

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? - צי'קן כיתה מעל 30 או מתחת? - לא יותר ולא פחות מ-30
דמי כיס או רק הכסף של ההורים? - גם וגם חחחח
בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? - דילמה מוסרית.. ברור שלא הייתי יוצא עם אחת כונפה משהו מפחיד וברור שגם לא הייתי יוצא עם אחת כוסית סוף הדרך אבל עם אופי פלצני. המורדים או קטנטנות? - לא זה ולא זה
קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? - קסטרו מן כאילו ברור
קניון או רחוב עם חנויות? - קניון
מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? - נשיקה צרפתית סופנית
קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? - איי סי קיו שומר מסורת או לא? - לא yes או דיגיטלי? - דיגיטלי
זה מה שיש לי חופש גדול או לימודים? - זו שאלה
גבוה או נמוך? - אני
מי
פרח או עץ? - פרח חחחח ביקיני או שלם? - ביקיני לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? - מכנסיים או מכנסיים צמודות כאלו אבל רק למי שיכול להרשות לעצמו
שירה או ריקוד? - בטח שריקודדדדדדד סלסה
כדורגל או כדורסל? - כדורסל
אדום או כחול? - כחול מלוח או מתוק? - מתוק שוקולד לבן או חלב? - שוקולד לבן וזהווווווו
מקווה שקראתם

נועוש 18

New member
תושובות שלי.

אני לא אוהבת מקדונלדס, כיתה מתחת, כסף רק של ההורים, בן זוג בעל אופי אופי כובש. המורדים, קסטרו, קניון, מהבן זוג חיבוק חזק ואוהב, צ'אט, לא, יס,חופש גדול, גבוה, פרח, שלם, תחתון, רחקוד, כדורגל וגם כדורסל, אדום, מתוק, חלב וגם שוקולד.

i l0ve u

New member
אני../images/Emo70.gif

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ?אמממממממ לא יודעתתתת כל פעם מגוונת עם משו אחר חח כיתה מעל 30 או מתחת? אה? דמי כיס או רק הכסף של ההורים?כסף של ההורים...:( בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש?גם וגם!<סורי אבל אני הולכת על כל הקופה חחחח
המורדים או קטנטנות? מורדים קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? קסטרו מן קניון או רחוב עם חנויות? אמממ לגוון -אי אפשר כל החיים לקנות רק בשנקין או רק בפוקס.....וזה גם כיף שיש בגדים מכל מיני מקומות וסגנונות...וגם כיף פעם להסתובב ברחוב פעם בקניון...לא להינעל על משו אחד בלבד.... מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? שניהם!
קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? איציק שומר מסורת או לא? לא yes או דיגיתלי? YES חופש גדול או לימודים ? זה שאלה בכלל?!-בטח שלימודים!
גבוה או נמוך? אממ הכל במידה אבל גבוה! פרח או עץ?
לא ודעת... ביקיני או שלם? ביקיני לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? בתור בת -מכנסיים!! שירה או ריקוד? כל אחד והכישרון שלו... כדורגל או כדורסל? כנ"ל... אדום או כחול? כתום מלוח או מתוק? מתוק ואז מלוח ואז מתוק ואז מלוח...ואז מרזי מורית! שוקולד לבן או חלב? אממ חלב..

Finix7

New member
תשובות.

במקדונלדס: המבורגר או צ'יקן נאגץ? המבורגר. כיתה מעל 30 או מתחת? מתחת.. 25 דמי כיס או רק הכסף של ההורים? דמי כיס בן זוג בעל אופי כובש או יופי כובש? גם וגם.. המורדים או קטנטנות? בלעעע אף אחד מהם. קסטרו (מן לבנים) או רנואר (מן לבנים)? מאיפה לי.??? קניון או רחוב עם חנויות? רחוב עם חנויות מהבן זוג, חיבוק חזק ואוהב או נשיקה צרפתית סופנית? חיבוק. או נשיקה. תלוי במצב רוח קייסיקיו\מסנג'ר או צ'אט\פורום? אייסיקיו או פורום שומר מסורת או לא? הכי לא שבעולם. אתאיסטית yes או דיגיתלי? תבל דיגיטל חופש גדול או לימודים ? לימודים. עד שמגיע החופש. גבוה או נמוך? מה?? בינוני. פרח או עץ?עץ- אפשר לתלות עליו ערסל. ביקיני או שלם? ביקיני לבנים: בגד ים מכנסיים או תחתון? מכנסיים. שירה או ריקוד? ריקוד כדורגל או כדורסל? כדורסל אדום או כחול? קשה.. קשה... כחול מלוח או מתוק? מתוק, אבל לא מתוק מבחיל שוקולד לבן או חלב? חלב.

../images/Emo108.gifתשובות.......

אתם לא מכירים אותי אבל אני מכירה אתכם........ובכל זאת הנה התשובות: מקדונלדס - שום דבר זה משמין!!! כיתה - מעל 30 יותר בלאגן יותר כיף גם דמי כיס וגם מההורים וגם מסבא וסבתא
בן זוג עם אופי......אבל גם יופי לא חייב להיות כוסון אבל שיהיה נסבל!
המורדים או קטנטנות? קצת מזה וקצת מזה....... קסטרו מן.........אה תדעו שברנואר המראות מרזות
קניון או רחוב עם חנויות? קניון זה נחמד אבל שינקין שולט! חיבוק כמובן אני מטורפת על חיבוקים....... אייסיקיו נראה לי...........דרך אגב 212588860 שומר מסורת או לא? לא.....!!! שומרי מסורת זה הכי דבילי בעולם עדיף כבר דוס לפחות יש לו איזו אג'נדה.... דיגטלי לפחות זה מה שיש לי חופש גדול או לימודים? לימודים אני מתגעגעת - אני עולה לתיכון השנה ונפרדת מכולם!!!
גבוה או נמוך? בנים גבוה בנות בינוני פרח או עץ? פרח ליד עץ ביקיניייי כמובן מכנסיים לבנים איכס תחתון זה מגעיל שירה או ריקוד? ריקוד כדורגללללללללל אדום או כחול? תלוי במצב רוח! מלוח או מתוק? כנ"ל..... שוקולד לבן או חלב? מריר! בייייי כולם......

Adi15

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"שומר מסורת או לא? לא.....!!! שומרי מסורת זה הכי דבילי בעולם עדיף כבר דוס לפחות יש לו איזו אג'נדה...." הסבירי,נמקי ופרטי. שלפחות אני אדע על מה אני הולכת להתעצבן עכשיו.

פירוט.....

זאת אותה אחת מלמעלה.........שיניתי שם. הנה אני מפרטת בכיף: תראי,אני בן אדם חילוני לגמרי לגמרי, אני מאמינה באלוהים אבל לא מבחינה דתית......זה ארוך עכשיו להסביר הכל, גם אני לא פיענחתי את זה עד הסוף ובגלל שזה לא הטופיק נעזוב את זה כרגע. שומרי מסורת הם בדר"כ אנשים ששומרים על מספר מצומצם של מצוות, אבל הבעיה היא שהם בגם בדר"כ לא יודעים למה הם שומרים אותם...... אני אתן לך דוגמא: כמה אנשים יודעים למה אסור לאכול בשר & חלב? או למה זה זה פשוט מטומטם שלא לאכול עוף עם חלב למשל....? הם פועלים, בדר"כ, עפ"י מה שאמרו להם, בדר"כ המשפחה שלהם.......למעשה הם פועלים יותר על פרשנויות של חכמים ולא עפ"י התורה..... לפי דעתי ליהדות יש רעיונות מאד מאד יפים אבל, כמו ברוב הדתות, קצת הרסו אותם...... רוב המצוות הם יותר כאמצעי על מנת לקרב אותנו לה', לעשיית הטוב, שזו המטרה, אבל רוב האנשים הופכים את האמצעי למטרה.... הם לא פועלים מתוך אידאולוגיה אלא מתוך מסורת , מתוך פחד מה'. אני אתן לך עוד דוגמא - את מכירה את האמונה שלנשים במחזור אסור לגעת בספרי תנ"ך? מה זה השטויות האלה? הרי כל זה בא מתוך האמונה פעם, שנשים במחזור הן נשים טמאות כיוון שדם התקשר לחולי, אבל זה דבילי לחשוב ככה עכשיו. בכל אופן, מה שאני מנסה לומר, זה שבדר"כ אנשים שומרי מסורת לא מתעמקים ברעיונות שמאחורי המצוות, כמו למשל יום - כיפור : כמה מכם באמת עושים חשבון נפש ביום כיפור? הרי הצום לבד הוא כלום, הוא בא כאמצעי לקרב אותנו למטרה של חשבון הנפש. אני מנסה לקחת את הרעיונות ולא להתעמק במצוות, כלומר להתרכז במטרה ולא באמצעי. אנשים דתיים באמת (גם לא כולם, כמובן יש את כל המושחתים שממש מביישים את היהדות כמו כל האלה מש"ס) לפחות מתעמקים ברעיונות שמאחורי המצוות, אבל שומרי מסורת זה לא לפה ולא לפה....... טוב, זהו בערך, ממש לא קשור לפורום אבל שאלו אז אני לא אענה? לסיכום, רציתי רק לומר שבאמת "איש באמונתו יחיה" - אני מכבדת אמונה של כל אדם ולא חושבת שהאמונה שלי יותר טובה משל אף אחד, ובכלל רוב החברים שלי הם שומרי מסורת, אין לי שום בעיה עם זה, אבל באופן כללי זו הדעה שלי, אני אשמח אם תתני לי את שלך, אולי גם אני אלמד משהו חדש..... ומותק, באמת שאין צורך להתעצבן.

כל אחד מאמין במה שהוא רוצה.....

יש משהו שמצחיק אותי זה אלה ששומרים על המצוות שמתאימות להם......אשכרה עושים סלקציה........הם לא מבשלים בשבת....אבל הם נוסעים בשבת.......כל מיני כאלה...... אם יש דבר שמעצבן אותי זה כל אלה שעשו פשע ועכשיו חזרו בתשובה.....בתי הסוהר מלאים באנשים כאלה

תום 15 I

New member
תשובות....../images/Emo176.gif../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif

אף אחד מהם מעל לא זה ולא זה אופי כובש !!!! שיהיה מצחיק לאאללה המורדים... קטנטנות מכיתה ד כבר לא רואה... קסטרו קניון עדיף שניהם!!! צאט/פורום לא דיגיתלי חופש גדולללל גבוה עץ ביקיני אני מעדיפה מכנסיים ריקוד אף אחד... (אם כן אז כדורדל) כחול מתוק לא יודעת שניהם טעימים נורא...

מאיה1983

New member
תדה שהשקעת בהודעה...

ופעם הבאה... כדיי שיהיה לנו יותר נוח לקרוא.. (אם את רוצה שנקרא) בבקשה תעשי קופי על ההודעה המקורית ועליה תכתבי את התשובות... באסה לנחש מה היו השאלות.. (ובאמת רציתי לקרוא את התשובות שלך..)

למעלה