סקר!! ביטול דמי אבטלה למשוחררים

jhhopkd1

New member
זה קשור לפיתוגרס ההוא

תגיד לי משהו מה זה השם הזה שלך ? זה נשמע כמו beni suck ??

BenisaaC

New member
בור ועם הארץ

תלמד לקרוא אנגלית isaac קוראים אייזק וזה השם משפחה שלי בן יצחק

BenisaaC

New member
תראה

למרות שגם אני ניצלתי את זה לחודש אני חושב שזה חרטה אנשים שרק השתחררו לא צריכים לחתום אבטלה אם יכולים להתחיל לעבוד מיד מה גם שזה רק איזה 2500 ש"ח בחודש אין באמת מה לעשות עם זה

flitzer

New member
אין מה לעשות עם 2500 שקל בחודש ?!?!?!

גם כן העשירים האלה...

BenisaaC

New member
לא הבנת את הנקודה שלי

כל חייל משוחרר צריך המון כסף בשביל טיול לימודים וזה עכשיו קיבלת 2500 בחודש קנית סיגריות יצאת לפאבים ומסיבות (אתה יוצא כשאתה לא עובד) ואז כמה חסכת כבר? 1000 ש"ח במקרה הטוב? לך תעבוד תעשה 5K בחודש גם תחסוך יותר וגם פחות הוצאות אוקצור האבטלה הזאת זה שטות אף אחד לא באמת צריך את זה וכולם יכולים ללכת לעבוד

ranzz

New member
הדאגה זה כאילו ל"זמן שבין לבין"

כאילו, בין השחרור למתי שמוצאים עבודה. תאכלס ג'ובניקים יכולים למצוא עבודה ולהתחיל לעבוד יום אחרי השחרור. קרביים שרואים בית באמצע שבוע פעם ראשונה שבועיים לפני השחרור לא תמיד יכולים או רוצים...

BenisaaC

New member
מה אתה אומר...

אני חצי שירות עשיתי 17-4 וסגרתי 56 לפני החפשש והתחלתי לעבוד ביום השלישי של החפשש (כי יצאנו לחפשש ביום חמישי אז התחלתי את העבודה בראשון)

BenisaaC

New member
גם אבל לא רק

אני נורא היפראקטיבי וממש משתעמם מלא לעשות כלום אהה וגם צריך כסף לטיסה אתה יודע...

ranzz

New member
זה בסדר, השתחררתי ביום שני,

אני נכנס למקום עבודה ביום ראשון. וזה אפילו לא קטע של כסף... סתם מעפן לא לעשות כלום.

get well

New member
לדעתי לא לבטל..

מה זה 70 יום דמי אבטלה אחרי 2-3 שנים של לחיות מ100 ש"ח לחודש. לדעתי מגיע סוג של חופש אחרי הצבא ודמי האבטלה מאפשרים זאת.. לא להתנפל עליי אבל אני חתמתי ולא מצטערת על זה..

get well

New member
ורק להבהרה...

אני עבדתי כבר בחפש"ש וחתמתי אבטלה חצי שנה אחרי שפשוט נשברלי לעבוד ב 2 עבודות רצוף..

jnus1

New member
נגד-זו אחת ההטבות לחיילים משוחררים!

ואסור לבטל אותה,לצערי כבר עבר החוק ולמזלי-זה לא תקף לגביי כבר

למעלה