סקר בן או בת

Hadar p

New member
../images/Emo124.gif סקר בן או בת../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif

לא שזה תלוי בנו....
אבל מה הייתן רוצות שיוולד לכן ראשון בן או בת
והאם משגעים אותכן בשאלה נו....מתי הריון?

אתי@

New member
בת ../images/Emo68.gif

אני לא חושבת שאני אוכל לעמוד ב"חוויה" של הברית
וחוץ מזה - מה יהיה כשהוא יגדל? על מה אני אדבר איתו? מה אני אעשה בחברתו?
עם בת זה יותר פשוט: יושבים בבתי קפה, הולכים לשופינג, מדברים על חתיכים
אם יהיה לי בן - אני אדבר איתו על בנות? על כדורגל? על גיבוש לסיירת מטכ"ל?
מפחיד אותי הקטע הזה... אני רוצה להיות חברה של הילדים שלי. ואם לא יצליח לי...? יצא לי מבולבל כי זה נושא שמטריד אותי
אני מקווה שהבנתן...

Hadar p

New member
את יודעת אתי שאנחנו 3 ילדים בבית

אחותי הגדולה
שתמיד אבל תמיד היו לה מריבות עם אמא שלי! מאז שאני זוכרת את עצמי! אבל היום הן הרבה יותר קרובות (אולי בגלל שאחותי עכשיו בעצמה אמא 5 חודשים! ואחרי הלידה המפרכת שאמא שלי היתה איתה! היא אמרה שהיא ממש מצטערת על כל השנים של המריבות!) אני
שמאד אוהבת את אמא שלי אבל יותר קרובה לאבא שלי! ואחי הקטן (18)
שהוא ילד של אמא! נכון אבא שלי מת עליו! והוא הגואה שלו וכו.... (ככה זה טריפוליאטי
) אבל אמא שלי ואחי זה מערכת יחסים שבחיים לא ראיתי כזו קרבה! ועל מה הם מדברים! בכל מקרה אפשר להגיד שכולנו משפחה אוהבת וקרובה כולם מדברים עם כולם על הכל! אב בגלל שרשמת שלא יהיה לך מה לדבר איתו....אם יהיה לך בן....סיפרתי את הסיפור הקצת ארוך הזה!

אתי@

New member
תודה ../images/Emo24.gif הלוואי ויצליח לנו ככה

ותהיה גם לנו משפחה חמה ואוהבת וקרובה

rinutza

New member
לי זה ממש לא היה חשוב. זה נשמע

בנלי אבל הכי חשוב לי שיהיה בריא והכל יעבור חלק וקל. אילן בעלי מאש רצה בת אבל כשהיינו בסקירה והוא ראה את הבן לעתיד שלו - הואר מיד הפך להיות מאוהב.

מיכלכהן

New member
בת, בת, ועוד בת..

אבל בעלי לא מרשה לי להגיד את זה כי "העיקר שיהיה בריא" והדגש על לשון זכר
. וכן, כבר נשמעים רמזים באויר, אבל האמת היא שכבר ממש בא לי, אלא שזה פשוט לא מתאים עכשיו..

Ronnie*

New member
בת, כמובן... ../images/Emo68.gif

בעיקר מהסיבות שאתי ציינה - שלא תהיה ברית, ונראה לי שהרבה יותר קל לגדל בת שתהיה "נורמלית" מאשר בן... בנות זה כיף
(למרות שאם יהיה בן והוא יהיה כמו אבא שלו, אין לי בעיה. או כמו האחיין המקסים שלנו...) אבל האמת, בילד הראשון פחות איכפת לי - העיקר שתהיה גם בת, מתישהו. והעיקר, כמובן, שיהיה בריא - זה לא קלישאה, זה כל כך נכון...

Hadar p

New member
ואני ורצה בת../images/Emo68.gif אבל כולם אומרים

שממש נראה להם טבעי שקודם יהיה לנו בן! והאמת שזה באמת לא משנה מה שיהיה יהיה ויתקבל בברכה! וכן.....אפילו אחרי חודש וחצי נישואין! כבר שואלים אותי...נו.....ובראש השנה אנשים בירכו אותנו ששנה הבא יהיה ילד! ואנחנו בכלל רוצים איזה שנה וחצי שנתיים של רק לעצמנו וקצת לחסוך ורק אז שניהיה בשלים לזה אז נעשה את הצעד הזה! לאן אני ממהרת אני רק בת 24!

ש ו ב י

New member
../images/Emo66.gifאני מסכימה איתך!

שאת צריכה בקצב שלך...... את בסך הכל בת 24!

גלי ב

New member
לנו זה לא משנה...בן או בת ../images/Emo95.gif

כל מה שיבוא...יהיה מבורך...נשמח ונהיה מאושרים עד הגג בכל מצב

Hadar p

New member
גם אני לא מבינה את המשמעות אבל

התגובות אומרות כך! יווו כשמסתכלים עליכם נראה שהכי מתאים לכם קודם כל בן! נו אז אומרים! זה לא מה שיקבע!

בת!!! בת!!! בת!!! ../images/Emo68.gif

אני נורא רוצה בת!!! אולי כי גדלתי רק עם אחים בנים ותמיד היתה לי חסרה קצת חברה נשית בבית... נראה לי נורא כיף בת! אבל בעלולי (כנראה כמו הרבה בעלולים) אומר "העיקר שיהיה בריא" (ואז אני אומרת: "נכון, העיקר שתהיה בריאה...")

אמיקה

New member
אפשר גם וגם? (תאומים - נניח?)

ההתלבטות היא כזאת: הבעלוש נוטה לבת. אמיקה נוטה לבן - רק הבכור, אח"כ מצידי מה שבא בא . למה? כי מישהו צריך לשמור על הבת שלי (שתבוא אח"כ), להגן עליה מפני זאבים וכל מיני "צורעס"
אבאשלי מתחנן לבת - שיהיו לו נינים כמה שיותר מהר (!) (ההגיון - נכד יתחתן יותר מאוחר וכו´..) שאר המשפחה - משני הצדדים הביאו עד כה רק בנים (!). לכן כולם "מבקשים" בת. חשבתי לעצמי שהפתרון הכי "נכון" יהיה להביא תאומים - אחד בן ואחת בת. ככה כולם יהיו מרוצים ...
ואגב - למי שרוצה "לשלוט" על האופרציה ולקבוע מה להביא - יש שיטות לזה, אפילו מנומקות בצורה בילוגית הגיונית, מצוי בפירוט בספר של אודטה, הראשון ומקס´ - אם לא יעזור לפחות נעשה חיים בעודנו מנסים את "השיטה"...

אתי@

New member
חברה שלי אומרת שגם בספר

של ד"ר בר (???) יש "שיטות". שיטה אחת לבנות, היא לקיים יחסי מין יום-יומיים לפני הביוץ. בעיקרון, לפי מה שהיא הסבירה לי (לא קראתי בעצמי), הזרע הנקבי יותר חזק מהזרע הזכרי, ולכן הוא שורד יותר זמן. הזרע הנקבי קיים לפני ביוץ ולכן הוא זה שיש לו יותר סיכוי להיות מופרה. משהו כזה - ההסבר לחלוטין לא מדויק ולא וודאי.

סמיילי22

New member
אני חושבת שזה קשור לPH

בן עתיד להווצר בסביבה יותר חומצית (יום הביוץ עצמו) ובת בסביבה יותר בסיסית (יום-יומיים לפני הביוץ), אם אני זוכרת נכון את מה שאימא הסבירה לי...

מיץ חמוציות...

אומרים שאם שותים אותו קבוע זה מוריד את החומציות באיזור ועוזר לעשות בנות
באנגלית זה cranberry juice ואומרים שבכלל טוב לשתות את זה קבוע לנשים למניעת דלקות בדרכי השתן... נו טוף....

למעלה