סקר בן או בת

אתי@

New member
חומציות ובסיסיות זו שיטה אחרת

שמתיחסת לסוג המאכלים שכדאי לאכול כדי להשיג את רמת ה-PH הרצויה. ובעצם 2 השיטות קשורות

kisses

New member
לא איכפת לי ../images/Emo98.gif או ../images/Emo68.gif

העיקר שזה יצא בריא ושלם

daldan

New member
../images/Emo95.gif קודם כל שיבוא/תבוא

אבל הנטייה הטבעית שלי לרצות בת, אבל... גם בן יתקבל בברכה.
אני בעקרון בעד הגישה של אמיקה. הכי טוב תאומים בן ובת לא?

סמיילי22

New member
דווקא אני חושבת שזה די תיק תאומים..

אחרי הכל זה הכל בכפול ואם אין עזרה מתמוטטים מהרגליים. אין לי העדפה, ואין לי שום בעיה שהבת תגיעה ראשונה. מה, היא צריכה אח גדול כדי ש"ישמור עליה"? אומנם אחי הגדול וחברים שלו החטיפו מכות לאיזה ילד בכיתה שלי שהציק לי כשהייתי בכיתה ב´ או ג´
אבל אני מקווה שאם תהיה לי בת בכורה אני אלמד אותה להחזיר בכוחות עצמה ולא שתרוץ להתבכיין כמו שחינכו את אימאל´ה שלה...

מיכל2000

New member
נו, ומה תגידי על שלישיה...

לאחותי נולדו עכשיו שלישיה (2 בנים ובת). לי זה נראה מה זה מפחיד לגדל 3 ביחד... אבל אני מקוה שהיא תסתדר... לפחות יש לה את 2 המינים.

הכי כיף בת ראשונה!!!

במשך כל נערותי חלמתי לבת ראשונה, ואכן זכיתי לכך, כיום היא כמעט בת 3 ואין לדעתי דבר יותר נפלא מזה... האמת היא שגם יש לי בן אחריה, אבל ממש אין להשוות. אל תטעו , שניהם חמודים אחד יותר מהשני.

הילית*

New member
מין הילוד זה הדבר הכי פחות חשוב

בכל הנושא הזה של ילדים, במיוחד כשמדובר על ילד ראשון. הכי חשוב ילד בריא.... מצטערת שאני מדברת קצת בחריפות אבל יש לי לא מעט מכרות שעוברות טיפולים ולהן ממש לא משנה מה המין. חשוב שיהיה הריון וילד בריא.

נופר 30

New member
בת

אבל משום מה כולם טוענים שיהיה לנו בן והיום העוברון שלנו סירב לשתף פעולה ועדיין לא יודעים מה הוא

fila

New member
לא ממש משנה לי, אני רק מקווה

שאדע להיות אמא טובה לילדים שלי, ושיהיו בריאים.... אבל אני מודה שיש לי נטייה לבת... כולם צוחקים שהיא בטח תהיה גברת מגונדרת כמוני וכמו אמא שלי עם נעליים ותיקים תואמים... אגב בר מהגן אמא שלי היתה שולחת אותי עם נעלים ותיקים תואמים לשמלה, והגננות לא ממש היו בעד המשחקים שלי בארגז החול פשוט היה חבל ללכלך אותי!

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

רציתי בת... כל הזמן... גם עמית רצה בת. גם אמא שלו רצתה בת. גם אבא שלי רצה בת. מה קיבלנו? נכון... בת... וכן... היו מטמטמים אותי עם השאלות "נו... משהו מתבשל?" גם כשהיו לי בעיות פוריות, כל חסרי הטקט (כולל חמותי היקרה) שאלו והציקו... מה אני מדברת...- ביום שבו סיפרנו להם על ההריון, הם נתנו לנו ברכה לראש השנה ובה איחלו שנביא להם כבר נכדה... יו... הם היו ממש קרציות... בהריון הבא אני אמורה לרצות בן... אבל האמת שבא לי עוד בת...

דפי26

New member
האמת היא שבגדול ממש

ממש לא משנה לי מה יהיה בהריון הראשון.בסופו של דבר אני רוצה 2-3 משני המינים.הבעלול אומר שאין על מה לדבר על פחות מ3 .בנתיים השעון הביולוגי דופק ואנחנו בשנטי.הייתי מאד שמחה לקבל בת ראשונה ולהסיר דאגה מליבי.כך אדע בוודאות שיהיה לי למי לעשות קוקיות,להלביש בשמלות וג´ינסים מדליקים וכך תהיה ליפרטנרית לקניות ונקים לובי נגד אבא שלה.אגב הבעלול מעדיף בת.יש לו רק אחיניות והוא אומר שהוא לא יודע איך מטפלים בבנים

מאי26

New member
אני ממש מעדיפה בת... אולי בגלל

שמעולם לא היתה לי את האחות שרציתי. אבל בגדול זה בעיקר כי מפחיד אותי לגדל בנים. נראה לי שזה נורא קשה, בעיקר כשזה ילד ראשון, לגדל בן, כי בדרך כלל הם די מופרעים (למרות שאמא שלי "מנחמת" אותי שאני גם הייתי ילדה מופרעת). מתישהו אני בטח ארצה גם- שיבוא כילד שני או שלישי...

rona25

New member
אני רוצה בת ראשונה

והוא בן (היה לו גם שיגעון זמני והוא רצה תאומים לתקופה מסויימת), על כן אנחנו עוקצים אחד את השני כל הזמן... בינתיים אני בשבוע 8 ויש עוד זמן עד שנדע מה יש לי בבטן....

האמת

וכל האמת הכי אני רוצה זה בן אבל כמובן מה שיבוא יבוא , נו שיבוא כבר ובהחלט משגעים מתי ההריון אצלי זה ברמיזות ולא בדיוק בדיבור ישיר אבל מבינים את הכונה . ומה לגבייך מה את היית רוצה ?
או
או כמה .... בהריון אחד

למעלה