סקר השנה- על מה אתם רוכבים?

גם אני...

לתחרויות KUOTA KALIBUR (שבטח ראיתם...) ואופני אימונים וויליר אלפ-דואז עם מערכות מעורבבות של וולוצ'ה 10, קורוס וקצת מיש. רכבתי בשנתיים האחרונות על פינארלו מרידה 905, פינארלו גליליאו ואופרה לאונרדו. מקווה שאני אצליח לא להחליף אופניים לפחות בשנה הקרובה

כדי למנוע משבר בבית ../images/Emo3.gif

אחרי כמה ימים שהשרשור רץ כאן באה אליי פרינססה ביציאה נשית במיוחד - "אתה מתבייש בי? כי אני לא מבינה למה אתה לא מספר עליי לחבר'ה, תראה איך כולם מתרברבים ואתה לא מספר עליי כלום" אז הנה חמודה ואני ממש גאה בך. שלדת פרינס קאסטום, מודל 2002, במידה לגמרי לא קונבנציונלית. גובה 52 ס"מ אורך צינור עליון 56 ס"מ ציר מרכזי מקרקע 26 ס"מ (על צמיגים 23 מ"מ) חלקי קומפי קורוס מודל 2001. גלגלים - נאבות מיש' 36 שפיצים על חישוקי אמבריסיו. מקווה שלא שכחתי משהו אחרת אני מסובך איתה בעליה לבית אורן היום.

GAD333

New member
ע"מ שלא יכעסו עלי הפירות ...

שגדלו אצלי על העץ במרפסת...אז לאלו אני עבד נרצע... כביש : מרידה 901 2003 שטח :רוקי מאונטיין etsx30 2004

Mr Hunt

New member
ההפתעה שלי

פינרלו הפתעה עם קמפי דיטונה 10 נבות קורוס.

חייםאבג

New member
bottechia

רוכב עליהן בערך 10 שנים ...קניתי אותן משומשות ולא בא לי להחליף עדיין. לא מזמן עברו מתיחת פנים.

oren_hershco

New member
DAWES Super-Galaxy

דגם הטורינג המקצועי של Dawes אנגליה. נקנה בשנת 95', חצה את ישראל, ארה"ב ומרכז אירופה. 13000 ק"מ and counting . . . שילדת Reynolds Super-Tourist 531 (פלדה), חלקי LX, גלגלים בבניה שלי על נאבות XTR, עם 36 שפיצים כמובן. כיום הם משמשים ל commuting לעבודה וחזרה, 14 ק"מ כל כיוון. אה, כן, יש גם Cannondale R600 בני כ- 6 שנים, אבל זה לא היה גורם לכם לפתוח את ההודעה
אורן

למעלה