סקר חדש

limors2

Active member
לא עובדים לי סקרים...../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

האינטרנט שלי זונה

THE HELL BOY

New member
ליז../images/Emo87.gif

הסיבה...? בכל פרק היא מתפטרת וצריך להתחנן אליה שתחזור. צומי?

Rachel47

New member
חח גמני הצבעתי לה ../images/Emo15.gif

רק צומי
אלוההיייםםםם
שתשנה את שמה ל - "ווקשע שימו
אליי |פרצוף מתחנן|"

שון מקנמרה! בלי שום ספק!

צריך הסבר לזה??? מיד אחריו... מאט, שמתוכנית לתוכנית אני מחבבת את הדמות שלו יותר.. הוא ממש מתבגר! אבל, למה לעזאזל יש לו משהו מעוות בפנים? למה הוא דומה יותר מידי לג'יקסון? [אולי כי אבא מנתח פלסטי וזו פרודיה+ביקורת על החברה האמריקנית?] ולמה הוא לבן מידי? או שהוא מאופר מידי? או שדי? [באמת כדאי שאני אפסיק...] טוב, אני חדשה פה בפורום! אחלה של סידרה! אני לא מפספסת... [יש לי עוד כמה שעות בגרות (אחרונה!) באזרחות, ואני לא למדתי בכלל!!! <זה מה שקורה כשמתמכרים לאירויזיון> יהיה טוב!] נחזור לדירוג... ליז [המרדימה!] כריסטיאן טרוי גרייס עדיין דמות שולית... אבל היא עדיפה על... ג'וליאן! [במילים אחרות היא בעעעעעע היא מעוותת על המסך.. לפעמים מאפרים אותה מזה מוזר, כאילו אין לה תווי פנים.. אולי גם זאת דרך להראות את מקומה בבית ואיך החיים שלה נראים? היא עד עכשיו חיה בשביל אנשים אחרים, ולא פתחה את האישיות של עצמה...] נו.. זה כזה צפוי.. בטח התסריטאים אירגנו לה בגידה עם הסטודנט הזקן בן ה26! מחכה לשבוע הבא!

טוב.. אני צריכה ללכת לישון....

איזה טעויות רושמים כשלא מרוכזים... גוליאן=גוליה! היא בעעעעע גוליאן חתיך! מעצבן וחתיך! [גם קצת אידיוט]

הודעה אחרונה והכי חשובה....

הדירוג שלי הוא לא לדמות הכי מעצבנת.. כי אז [כמו שהצלחתם לקרוא...] ג'וליה לוקחת! הדירוג היה לדמות הכי אהובה! <לעצמי:> לכי כבר ללמוד!!! [או לישון... רק לכי מהמחשב!!!]

Rachel47

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

אני ריייצ'ל בת 16 וחצי מרמת גן

נעים מאוד!

אני גאה להגיד שסיימתי 12 שנות לימוד [בהצטיינות], טכנית.. היום!!! ועברתי בשלום ובהצלחה [למרות שלא למדתי בכלל! אבל ממש בכלל!] את הבגרות באזרחות! ראיתי פה מלא הודעות על הבגרות המדוברת... שמיניסטים לשעבר, אתם מוזמנים לספר איך היה! [לא ישנתי בכלל מאתמול... אני מתלבטת אם ללכת לישון או לחגוג עם החבר... יש הצעות?]

למעלה