סקר: כמה אתם משלמים

• פותח הנושא niniv
  • פורסם בתאריך

etilly

New member
כנראה שאני צריכה לעזוב את ת"א

אצלינו המטפלות מבקשות 4500 ש"ח פלוס מינוס!

גן פרטי ליוגב עד 16:00 2100 שקלים

וליהב ( מספטמבר ) אצל מטפלת עם עוד 2 תינוקות- 1800 עד 16:00 ו 1500 עד 13:00. תלוי מתי אני מחליטה להוציא אותו.

רות1974

New member
אני מת"א. יש לנו מטפלת 5 ימים

בשבוע, 8 שעות ומשלמים לה 3,500 ש"ח + נסיעות.

חמניה1

New member
אני מניחה שאת ואני גרות פחות או

יותר באותו אזור. המחיר למטפלת שבאה אליך הוא 4000 ש"ח. מעבר לזה זה מוגזם (בכל זאת הפרש של 500 ש"ח).

חמניה1

New member
4000 ש"ח למטפלת שהתחילה השבוע

מ - 8 עד 16:00 עוד 3 חודשים ואח"כ עד 17:00. זה המון, זה חונק. אני מקווה שנסתדר.

T noki

New member
אני בהלם מהמחירים - לפי מה נקבע

השכר של המטפלת? האם השעות הסטנדרטיות הן 7-8 עד 4-5 אחה"צ ובעבר לכך משלמים שעות נוספות? כמה נהוג לשלם לשעה נוספת? אני פשוט אצטרך לקחת הלוואה! אני צריכה מטפלת שתגיע לפני 7 בבוקר ותשאר עד 17:30 לפחות. מישהי יודעת איך נקבע השכר, או שזה פשוט ענין של התמקחות על המחיר?

טאש

New member
כן.

ותוסיפו לזה נסיעות, בט"ל, ימי הבראה וחיסכון לפיצויים בסוף

חמניה1

New member
פחות או יותר לפי האזור בו את גרה

לדעתי אין הרבה מקום למוN. אז בהתחלה היא תסכים ואז היא תרד לגינה ותשמע שהאחרות מקבלות יותר ממנה ובסוף תעזוב על הרקע הזה.....

נשמי

New member
וואו אני משלמת על ארבעה ימים 1200..

כאשא בימים שלישי ורביעי יש אופציה ששגב יכול להשאר עד חמש (תלוי בישיבות של אמא שלו....) זה המחיר על חמישה ימים היא לוקחת 1400 והיא מקסימה מקסימה והם שלושה ילדים פחות או יותר באותו גיל

מיקגאפ

New member
משפחתון - 1700 ש"ח לחמישה ימים

בעיקרון מ-8:00 עד 16:00 כאשר יש אפשרות אם צריך להשאיר אותו עד 17:30 (בתוספת תשלום של 15 ש"ח לאחת המטפלות). בהתחלה רצינו מטפלת, אבל המחירים באיזור שלנו הם פשוט מטורפים. מטפלת למשרה מלאה (נגיד 8-16:00) היתה עולה לנו בסביבות 3,500-4,000 ש"ח ואלה לא סכומים שאנחנו יכולים לעמוד בהם. אז מגיל 5 חודשים יובל הולך למשפחתון מעולה ונורא טוב לו שם. לדעתי למרות שהוא מאד צעיר בכל זאת החברה של עוד ילדים בגילו מפתחת וכיפית, והוא עדיין מקבל מספיק חום ואהבה מהמטפלות שם (למרות שזה לא "אחד על אחד"). הן שתי מטפלות מנוסות על שישה ילדים וזה יחס סביר ביותר. בקיצור, אנחנו מרוצים ואני שמחה שהחלטנו ללכת על משפחתון ולא "לחנוק" את עצמנו בהוצאה אדירה על מטפלת.

למעלה