סקר סקר סקר

רוני325

New member
../images/Emo124.gifסקר סקר סקר../images/Emo88.gif../images/Emo124.gif

שלום לכן בנות יקרות כל כמה זמן אתם מחליפות לק ומאיזו סיבה?? אז אני אתחיל ברשותכן.. אני מחליפה לק פעמיים בשבוע פעם ביום שלישי ופעם ביום שבת מהסיבה שלצערי הלק לא מחזיק עליי יותר מדי זמן למרות שאני עם בסיס ועם טופ! למעשה את קצוות הציפורן רואים כבר לאחר יום אך אני מושכת ל-3 ימים.. אז יאללה עכשיו תורכן...

tokit

New member
בממוצע כל 4-5 ימים

כי משעמם לי ממנו ובא לי להחליף. אני גם מוצאת באחרי 5 ימים הלק כבר לא נראה טוב כמו בהתחלה, גם אם אינו מתקלף.

סקרמנטה

New member
כל יום-יומיים

קודם כל כי לא נעים ללבוש בכל יום את אותו הלק. זה מרגיש לי ממש כמו חולצה :) וגם כי ממילא הוא מתחיל להתקלף בפינות, וזה אפילו עוד פחות נעים. ובכלל, אם לא אחליף כל יום-יומיים, מתי אספיק להינות מכל הלקים שלי?

נופ ר

New member
אני מחליפה כמעט כל יום

כי זה פשוט כיף לי לפעמים אין לי זמן אז יומיים שלוש אבל רוב הזמן כל יום וגם אצלי למחרת כבר רואים את קצה הציפורן, נראה כאילו הלק התכווץ או משהו כזה...

danra

New member
את משתמשת בטופ../images/Emo35.gif

יש כאלו שאמרו שהטופ מכווץ להן את הלק. אם את משתמשת בטופ אולי כדאי שתנסי אחד אחר.

נופ ר

New member
אני משתמשת בבייס וטופ של פושה

יש לי גם של אסי אבל הוא סמיך נורא ומסריח
וגם איתו קורה בדיוק אותה תופעה ובצורה יותר בולטת זאת אומרת ממש רואים פס לבן של הציפורן אחרי כמה שעות עם פושה זה פחות בולט אבל עדיין לי זה מפריע

danra

New member
../images/Emo9.gif פעם בשבוע

אני מחליפה בממוצע כל 6-7 ימים וגם זה בכוח. עד כמעט היום הלפני אחרון הלק נשאר יציב אח"כ טיפה דוהה בקצה הציפורניים. צריך להסתכל ממש מקרוב בשביל לראות. לשמחתי לקים יחסית מאוד עמידים עלי כי אין לי סבלנות להחליף לפני כי זה מצריך זמן. אם נניח יש לי אירוע ביום רביעי ואני מחליפה לק בראשון, אני כבר אחליף למשהו שיתאים לאירוע...

כל יומיים-שלושה

פשוט כי נמאס לי ובא לי לגוון... לקים דווקא די עמידים עליי, אני יכולה בכיף לסחוב שבוע ויותר עם אותו לק, פשוט משעמם לי בעיניים הרבה לפני אז אני מורידה ומחליפה. ברגליים, לעומת זאת, אני מחליפה לעתים הרבה יותר רחוקות... כל שלושה שבועות ולפעמים אפילו יותר...

lilo4

New member
אצלי זה תלוי

עד לפני חודשיים בערך מרחתי לק אחת ל.... ואז אלה היו צבעים בהירים, ואיתם הצלחתי למשוך דיי הרבה זמן- לפעמים אפילו שבוע וחצי, ואז פשוט נמאס לי והורדתי בלי למרוח חדש. בתקופה האחרונה התחלתי למרוח לק יותר בתדירות. אם זה לק בהיר אני בד"כ אחזיק איתו יותר, כי על הבהירים פחות רואים את הפגמים ואת הקילופים הקטנים. עלי כל הלקים אחרי כמה ימים פשוט מפתחים סדקים כאלה של יובש. בהירים מחזיקים עלי בערך שבוע, לקים כהים אני מורידה בד"כ אחרי שלושה ימים כי כבר מתחילים לראות את הפגמים וזה מעצבן אותי. ות'כלס זה פשוט תלוי בחשק ובזמן. בגלל שאני עובדת המון שעות ומשמרות אין לי יום קבוע
מתי שיוצא ויש לי כוח

תולי01

New member
בדר"כ כל יומיים

יש פעמים שבגלל הבלוג אני מחליפה כל יום כדי להספיק סווטצ'ים ויש פעמים שלק שמתחשק לי עליו במיוחד נשאר שלושה ימים.... אני בעיקר מחליפה בהתאם למצב רוח ולזמן

simoneta

New member
כל 4-5 ימים.

אין לי זמן או סבלנות ליותר מזה. כל זמן שהלק נראה טוב, הוא נשאר.

SimplyMe1

New member
כול 4 ימים בערך,תלוי במצב הלק

הרבה לקים של אסי מתקלפים אחרי יום וחצי בפינות הציפורן ואז אני מתעצבנת,מורידה ושמה שיק שמחזיק יותר:) בתקופת בחינות סמסטר הקודם אני חושבת שלא שמתי לק כול תקופת המבחנים והעבודות רק מהעצבים והמתח שהיה לי מהם.

Forest Girl

New member
כל יומיים-שלושה

משתי סיבות עיקריות: 1. אני שונאת לעשות תיקונים; ברגע שיש קילופון, ולו הכי פצפון, אני כבר מורידה הכל ושמה חדש (אלא אם אני טובעת בלימודים ואין לי זמן לזה). 2. קורה לי המון (המון!) שיש לי קרייבינג לצבע מסוים, או לחילופין נמאס לי מהצבע שעלי (גם אם זה צבע שאני אוהבת במיוחד), ואז אין מנוס אלא להחליף. אגב, זאת רק אני, או שיש משהו תראפי בלשים לק? אותי באופן אישי זה ממש מרגיע, ולפעמים אני שמה לק רק כי מתחשק לי לעשות את הפעולה הזאת
כן, אני הזויה כנראה...

למעלה