סקר סקר סקר

sHiR TaDmOr

New member
תלוי! ../images/Emo3.gif

אני יכולה למשוך יומיים שלושה עם אותו לק, ואז יש שני דברים שגורמים לי להחליף אותו : 1.אם הוא מתחיל להתקלף\לדהות בקצוות. זה נורא מעצבן אותי עקב היותי פרפקציוניסטית
. 2.אם יש לי רצון עז לצבע מסוים. קורה לי לפעמים שממש בא לי צבע מסוים ואז אני מסוגלת להוריד את הלק ולשים חדש. בד"כ זה קורה אחרי שמיציתי את הלק שנמצא עליי זמן מה

רחלי ג

New member
פעמיים בשבוע בממוצע. אחרי יום הוא

כבר נראה
אז אני סוחבת עוד יום-יומיים תלוי במראה... אם הצבע כהה ורואים קצוות של הציפורן מבעד ללק- אני מתקנת קצת או מורידה לגמרי

Come Alive

New member
את צבע הלק? פעם-פעמיים בשבוע

בערך.. כי אני ממש בעייתית בלקים. ואני מעדיפה לחרוש על לק שכל הזמן כשהוא עליי אני שמחה שהוא עליי, מאשר להחליף לק למשהו שלא בא לי עליו. כי אז אני פשוט יכולה להיות מקסימום שעה עם זה ואז להוריד ולשים משהו אחר, וחוזר חלילה

foggy night

New member
אני מחליפה בערך פעמיים בשבוע

אני לא עושה תיקונים אלא אם יש מקרה חריג ביותר - למשל היה לי אירוע ולא היה לי זמן להחליף, אז שמתי עוד שכבה, אבל בדרך כלל אני מעדיפה להוריד בשלב שהוא מתחיל לעשות בעיות ואפילו רק לשים מחזק אם אין לי זמן ללק.

Ultra marine

New member
2-3 פעמים בשבוע..

זה די תלוי במה קורה איתי במהלך השבוע.. דבר ראשון, הלק מתכווץ לי או פשוט יורד ממש בקצוות אחרי יום. אז בנקודה הזאת אני כבר מתחילה לחטוף את הקריזה ושואפת להוריד אותו רק שלא תמיד יש זמן.. אני אוהבת להחליף לק ולחדש, אחרי יומיים ולפעמים אחרי יום כבר נמאס לי ואני צריכה גיוון. וגם כשיש הזמנה חדשה שרק הגיע (כמו עכשיו) בא לי להחליף יום אחרי יום. כרגע אני מחזיקה את עצמי לא להחליף (בשביל לבדוק עמידות)!

Witchcrafts

New member
די משתנה. פונקציה של הלבוש (לא אחפור על כך).

אני יכולה להחזיק עם לק שלושה ימים, שבוע, שבוע וחצי ואפילו שבועיים. כשבא לי לסחוב את זה יותר, אבצע תיקונים קלים. אם כי מאז שאוסף הלקים שלי התרחב, אני בהחלט מחליפה בתדירות שנוטה יותר לכל שבוע. אבל, נו, תלוי.

JAP Noa

New member
זה ממש משתנה..

בסופ"ש אני מחליפה בין פעמיים ל4, תלוי כמה לקים חדשים יש לי וכמה בא לי לגוון. באמצע השבוע אני מחליפה פעם אחת, שלפעמים ההחלפה היא לאותו לק בדיוק. (ככה זה שאת חיילת, מותר רק לקים ורודים בהיר לא אטומים..כמה כאלה כבר יש?)

פנרה

New member
מאד תלוי

בגדול, יום כן יום לא. כי משעמם לי, כי שום דבר לא עמיד עלי, כי אני לא אוהבת שרואים קצוות בכלל וכו'. אם יש לי זמן, חשק, וצבעים שבא לי לנסות אז כל יום. אם אני ממש עמוסה שלושה ימים- אבל זה הכי הרבה שאני נותנת ללק להישאר עלי...

פנרה

New member
מאד תלוי...

בגדול, יום כן יום לא. כי משעמם לי, כי שום דבר לא עמיד עלי, כי אני לא אוהבת שרואים קצוות בכלל וכו'. אם יש לי זמן, חשק, וצבעים שבא לי לנסות אז כל יום. אם אני ממש עמוסה שלושה ימים- אבל זה הכי הרבה שאני נותנת ללק להישאר עלי...

למעלה