סקר קטן למי שהזמינה כרטיסים להופעה

../images/Emo124.gifסקר קטן למי שהזמינה כרטיסים להופעה

1. דרך איזו חברה? 2. באיזו מדינה? 3. רק כרטיסים או חבילה כוללת של מלון וטיסה? 4. עלות

../images/Emo13.gif

1.טיקטמאסטר 2.אנגליה-וומבלי 3.רק כריטיסים,למלון וטיסה אנחנו דואגות לבד. 4. כל כרטיס עלה 60 פאונד.אבל מדובר בכרטיסי עמידה .

אורלי שירי הילה והדר ../images/Emo9.gif

אורלי ושירי אלה שתי הבנות האדומות האחרות פה הילה זאת ההיא בכחול
והדר גם כותבת פה

חחחחח ../images/Emo9.gif

רגע קודם אני אציג לך את עצמי , אני מורי נעימאוד |לוחצת יד| אני בת 29 ואני ירושלמית. השם משפחה הידוע בציבור שלי הוא דונלד ,מכאן את מבינה מי הגברבר החביב עלי
וליבי שמור מאז גיל 14 גם לאדון וויליאמס
. כדי לעשות לעצמך קצת סדר על מי זו מי ולאן כל אחת טסה בערך את מוזמנת להכנס לכאן http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1454&MessageId=146454879 עכשיו כמה דברים שחשוב לדעת בפורום שלנו- סלנג שחשוב לדעת - צנונית = אמה אישתו של מארקי (לא אשמתנו שהיא נראת ככה) חליל= קייטי חברה של הווארד(שאותה אנחנו מממממממממש לא אוהבים) לכל השירים יש ראשי תבות ,מאוד קל לעקוב לדוגמא : RTW= רול דה וורלד ,B4G =באק 4 גוד וכו... ואם יש לך פייסבוק את יותר ממוזמנת לקבוצה שלנו בפייסבוק, גם שם אנחנו מעדכנים על הכל http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=107402203202 נראה לי שזהו
אם יש לך עוד שאלות תהיות בקשות או קשקושים אנחנו פה

מגניב לאללה ../images/Emo6.gif

אז אני מיטל אואן אבל חושבת להתגרש ולהחליף למיטל אורנג'
אני אהיה בת 32 ב- 3.12 כמו שכתבתי אמא לשלושה מקסימים שהקטן בהם בן חודש וחצי|מאוהבת| יש לכן תמונות של הצנונית והחליל?אף פעם לא ראיתי אותן...

natt888

New member
O-M-G !! גם אני !!

זאת אומרת... 32 ב-3.12 (אמאלה... זקנה כבר....) אבל אני לא נשואה ואין לי ילדים.......... אבל כן מעריצה שנים את טייק ד'את...... אני גם גיליתי לאחרונה את הפורום ואת הקבוצה בFB , קצת נעלמתי לאחרונה בגלל עיסוקי חיפוש עבודה שגובים ממני מאמצים נפשיים גבוהים, אבל אני משתדלת למלא אותם במה שתמיד עשה לי טוב בלב..... לשמוע בפול ווליום טייק דאת בMP3. אגב, אם כבר אני כותבת... אני הולכת להופעה שלהם בוומבלי בקיץ, עד שהם התאחדו ויוצאים לסיבוב הופעות כולם ביחד, אני לא יתן לעצמי לפספס אותם ואת ה-ח-ל-ו-ם ילדות שלי. לא תמיד ינתן לנו האופציה להגשים חלום.........

די! איזה קטע, נולדנו באותו היום! ../images/Emo13.gif

באיזה בי"ח נולדת? איזה כיף לך!כבר קנית כרטיס?עם מי את נוסעת?

natt888

New member
בהחלט איזה קטע !

נולדתי בתל אביב בבית חולים שכבר לא קיים, אם אני לא טועה, קראו לבית חולים אסותא. אם כבר הצירוף מקרים המשעשע הזה, באיזה שעה נולדת ?
לגבי ההופעה, קניתי כרטיס ל-1.7 בוומבלי,. עדין לא סגרתי בדיוק עם מי לנסוע, אבל אני מאד רוצה ללכת לעוד הופעה. פשוט ברור לי שמרוב ההיסטריה וההתרגשות אני בטח לא יזכור שום דבר וחשוב לי גם להנות בהופעה. מה איתך? תלכי להופעה?

אז לא נולדנו באותו יום...

נולדתי ב- 16:30 ואת? אני מאוד רוצה ללכת ובודקת שני אפיקים-חברה הכי טובה ועם כל המשפחה. החברה היא חברת ילדות שלי שהכירה לי את TT היא צריכה לבדוק עם בעלה את העלות והחופש ולחזור אלי אם היא לא תוכל לבוא איתי אז אולי ניסע כל המשפחה לחופש באמסטרדם ואז אלך לראות את ההופעה שם לבד...

natt888

New member
למה לא? 3.12....

נולדתי ב13:40 מצחיק, לא כל יום מכירים מישהו שנולד באותו היום ואותו השנה

התכוונתי באותו מקום, העייפות עושה את שלה ../images/Emo13.gif

אני לא ישנה כבר חודש וחצי!!!!!!!!!!!!!

natt888

New member
את רואה... מגיעה לך לנסוע להופעה!!!

בתור צ'ופר, מגיע לך... 3 ילדים, כשאחד מהם קטנצ'יק שלא נותן לך לישון... מגיעה לך לצפר את עצמך. אבל זה בסדר, אני מבינה, אומנם אין לי ילדים, אבל חברה טובה שלי אמא ל2 בנות קטנות 1+3, ועד לפני כמה חודשים גם היא לא היתה ישנה. עכשיו שהבנות בגן, ויש לה זמן לעצמה, היא מנסה לדאוג לעצמה בניגוד ללפני הגן, שדאגה 24 שעות לבנות ולבעל. היא הגיעה למסקנה שהיא שכחה מעצמה וכולם התקדמו בחיים שלהם.

tthanitt

New member
יופי עוד כמה בנות

מעל 30 ואני ארגיש פה בנוח חחח חני 31 ת"א נשואה +3 טסה למנצסטר עם הבעל (ובמסע שיכנועים עליו להצטרף גם לחבורה בלונדון :))

למעלה