סקר קטן למי שהזמינה כרטיסים להופעה

natt888

New member
מבינה אותך לגמרי ../images/Emo4.gif

ועוד יש לי יומולדת בקרוב......... א-מ-א-ל-'-ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ומורי שכחה לציין../images/Emo9.gif

שאנחנו גם אוהבת לתרגם את השירים לעברית... כמו למשל RTW- יהיה לשלוט בעולם..!B4G יהיה שובי לתמיד, ו- BABE יהיה בובה..! גם כי אנחנו מתעצלות להעביר את המקלדת לאנגלית, וגם.. זה מצחיק

orlyshka1

New member
יש לך בעיה עם הג' במקלדת...../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

מה העניינים? ברוכה הבאה לביתנו הכבר לא כל כך צנוע.... ממש כיף פה, תשארי. אני אורלי, אני בת 29, והבעל שלי יודע לנגן על פסנתר ולשיר ממש ממש יפה, ו.... הוא גם נראה כמו הגבר המושלם עלי אדמות.... כן, אני מדברת על אדון בארלו החתיך... (למרות שאני ממש איתך בהתרשמות הבוגרת מג'יי, הוא שווה אימים, ולא ראיתי את זה בגיל 13!). לגבי הופעה: אם בורכת בגבר מפרגן (ד"א, אפשר לקבל הסבר על הכינוי? לידיד טוב שלי אני קוראת בובי, וזה ממש מצחיק אותי...), אני בעד שתלכי על זה ותגשימי חלום ילדות. חיים פעם אחת, וחלומות צריך להגשים. תאמיני לי שזה שווה כל שקל של מינוס. אני בטור הקודם החלטתי בהתראה של שבוע שאני הולכת על זה, וזכיתי בחוויה שלא אשכח בחיים (וגם בחברות לכל החיים, כמה שמאלצי שזה נשמע). אפשר למצוא כרטיסים בלי חבילות, זה יוצא יותר זול ככה, זה פשוט יותר עבודה, אבל ת'כלס יש המון זמן, ואת מוזמנת לשאול אותנו, כל אחת מאיתנו תשמח לעזור לך. לכי על זה!

גגגגגגגגגג-בדיקה ../images/Emo6.gif

כן,גם גארי נראה טוב.גם אני לא ראיתי את הפונטציאל הטמון בג'ייסון בילדותי
אני קוראת לבעלי בובי כבר 12 שנים (מאז שהכרנו בצבא)המצחיק זה שאנשים בעבודה שלי לא ידעו את השם האמיתי שלו כי כל הזמן אמרתי בובי אז בחתונה הם כתבו על הברכות למיטל ובובי
גם כשהם פוגשים אותו הם קוראים לו בובי
תגידי, אתן הבנות שהיתה עליהן כתבה בחדשות?שרואים אותן עם דגל ישראל באחת ההופעות?

orlyshka1

New member
היא שאלה אותי!

אז גם אני אענה - כן, זה אנחנו
גם לבובי שלי יש שם מקורי, אבל הוא לא באמת קיים מבחינתי.... כנראה ככה זה עם כל הבובים

שאלום מיטל../images/Emo70.gif

נעים להכיר- אני הילה
יש
עוד מעריצת אואן
שירי את לא לבד
אני פעם הייתי מיסיס אואן אבל כיום אני וויליאמס
עכשיו מארק קיבל את הצעצוע שלו בחזרה (את רובי) אז הוא ממש פורח- ונראה הרבההה יותר טוב
(מאוהב
) אקזיביט א'
http://www.youtube.com/watch?v=w_9HswlI_uo אני טסה להופעה עם שירי, הדר ומורלי (מורי ואורלי
), אז מורי ענתה לך על השאלות שרלוונטיות גם לגבי

היי../images/Emo13.gif

אני שירי, הפייבוריט שלי הוא מארק, לא משנה את דעתי עליו! אני רק מאשימה את הצנונית שמהרגע שהם הכירו הוא לא מקדיש הרבה מחשבה ללבוש שלו, במזל גדול מאז שרובי חזר ללהקה הוא חוזר לעצמו ונראה שזה עושה לו רק טוב!

לא לא יסקלו אותך

אבל גם לא ממש יסכימו איתך .
סתם היא בסדר כזו , היו לו יותר טובות ממנה ...

למעלה