סקר רטבים(או: לנטלי ממש משעמם בחופש)

undi

New member
זה המתכון הבסיסי להכנה קלה בבית

היותר קלאסי מכיל: כוס רוטב סויה יפני חצי כוס סאקי 1/2 כוס מירין 1/4 כוס סוכר חום כהה 2 כפות ג’ינג’ר טרי מרוסק יאללה, תנסי ותגידי איך היה

E m i l i K o

New member
מתי כתבת את זה? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תראה, ביננו, אני ממש לא מומחה באימיול וסתם התווכחתי עם רחלי, כי זה כיף לעצבן אותה
פשוט מה שהכי הציק לי, זה שהיא רשמה שהיא הכניסה פורטים, מספרים שהיא המציאה ומנגד ביטלה את הפיירוול, שזה כמו ללמוד בשביל מבחן ואז לא לגשת למבחן בסופו של דבר בקיצור, עשית לה את היום

undi

New member
תרגיש נוח..

גם היא כתבה כמה דברים "לא נכונים" אבל במקרה הזה היא צדקה.

undi

New member
טריאקי

זה שם כולל לרטבים יפניים "טארי"- ברק "יאקי"- גריל

Natalila

New member
יאקי זה לא מהמילה הנפוצה יאק

כאילו... יאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאאאאאאאאאאאאאא!!! פשוט התלהבתי יותר מידי מהטיראקי שלא שמתי לב שרשום פנקייק ואיי איך כולכם התנפלתם עליי
בפנקייק רק מייפל או סירופ שוקולד כמובן!

../images/Emo115.gif

איזה רוטב אתם שמים בסלט שם את הסלט מכוסה במקרר ליומיים , הוא כבר מייצר את הרוטב לבד ... איזה רוטב אתם אוהבים בספגטי שלכם בולונז (זה נחשב רוטב ?) איזה רוטב בהמבורגר אלף האיים וברביקיו , מעורבבים מה מורחים בסנדויץ' חומוסססססס מה אוהבים ש"מרטיב" את הבורקס רוק .... איזה רוטב שמים בטוסט אע ?! ומעלה הטוסט אע ?! ואיזה בבשר אע ?! כנפיים מה שיש ולקינוח איזה רוטב אוהבים בפנקייק שלכם יאללה פנק אותה לא אוהב פנקייק

Natalila

New member
אפילו לפני שפתחתי את ההודעה שלך

ניחשתי מה תרשמי שם

שידוך ?!

איך אתם יכולים לעשות דבר כזה כשאני לא יודע עליה פרטים חשובים ?! כמו מידת חזיה ..

אנאבל 1

New member
זה פרט שולי , תאמין לי ../images/Emo6.gif

העיקר שהיא תשאיר לך את הסלט יומיים או שבוע או חודש במקרר ואז הוא יהיה רטוב כמו שאתה אוהב

למעלה