סקר שביעות רצון.

DesertRose7

New member
../images/Emo124.gif סקר שביעות רצון.

לפני יומיים חגגנו 3 חודשים לפורום. לי אישית היה נדמה שאנחנו נמצאים פה הרבה יותר מזה. בשביל שאני אדע, וגם בשבילכם אישית. תענו על השאלות בבקשה-
איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו?
האם אתם נהנים בפורום?
מה לדעתכם צריך לשפר בפורום?
מה אתם הכי אוהבים בפורום?
מה הייתם רוצים שיהיה בפורום?
מה הייתם משנים בפורום?
אחר- במה חופשית-

beyonce3

New member
.............................

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו?שמעתי על הפורום בפורום של מקפליי בהייד פארק..וגם בפורום של באסטד בתפוז... האם אתם נהנים בפורום?כן מה לדעתכם צריך לשפר בפורום?אמ.........לא עולה לי עכשיו,בנתיים הכל טוב! מה אתם הכי אוהבים בפורום?הכל......... מה הייתם רוצים שיהיה בפורום?........... מה הייתם משנים בפורום?...............

PunK RocK 1o1

New member
אוקיי אז אני../images/Emo9.gif

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? אמממ כשג'ני פרסמה אותו בפורום באסטד
האם אתם נהנים בפורום? כן..
מה לדעתכם צריך לשפר בפורום? הכל טוב
מה אתם הכי אוהבים בפורום? אממממ הכלל
מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? את מקפליי?
מה הייתם משנים בפורום? כלום
אחר- במה חופשית- הא?

DesertRose7

New member
במה חופשית הכוונה

משהו אחר בלי קשר לשאלות שרוצים להגיד .. במיוחד א םזה קשור לפורום

may90

New member
הו

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? שנראה לי ג'ני אמרה עליו בפורום באסטד האם אתם נהנים בפורום? כן מה לדעתכם צריך לשפר בפורום? אממ... לא יודעת הוא בסדר ככה מה אתם הכי אוהבים בפורום? ש... אממ.. כולם נחמדים
מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? אאמממממ....... הוא בסדר ככה מה הייתם משנים בפורום? כלום

SurfeR Babe

New member
--- אני ---

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו?
נראה לי שטל אמרה לי שבפורום באסטד אמרו .. חח הסיבוכים
האם אתם נהנים בפורום?
יס יס יס !! אולי אתן לא רואות אותי כותבת הרבה אבל אני תמיד קוראת ..
מה לדעתכם צריך לשפר בפורום?
אמממממ כלום ..
מה אתם הכי אוהבים בפורום?
את הבנות
מה הייתם רוצים שיהיה בפורום?
מה שכבר יש ..?
מה הייתם משנים בפורום?
כלום !

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אוקיי,

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? ב10/3 נכנסתי לי להנתי לפורום בלו, ראיתי שם הודעה של הנהלת הפורומים, הסתכלתי בפנים ופתאום קלטתי "פורום ללהקה הבריטית הצעירה מקפליי" - הבאתי קישור לכמה אנשים וישר טסתי לרשום פה הודעה!
האם אתם נהנים בפורום? מאוד!
מה לדעתכם צריך לשפר בפורום? אממ שומדבר
מה אתם הכי אוהבים בפורום? את האנשים והאווירה, פשוט כיף!
מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? אירוח של מקפליי |אשליות|
מה הייתם משנים בפורום? שומדבר!
במה חופשית: שחר את אחלה מנהלת, ובאמת תודה על כל הזמן שאת מקדישה לנו פה
! כל שאר הבנות, אתן מדהימות! ובעצם האנשים הם שמראים על הפורום אם הוא טוב או לא, והפורום שלנו הוא יותר ממצוין

hevanstears

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifעונה!../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

.איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? פורום אחר.
.האם אתם נהנים בפורום? כן!
.מה לדעתכם צריך לשפר בפורום? ממש כלום... הוא אחלה!
.מה אתם הכי אוהבים בפורום? שאלונים נראה לי, אבל לרוב הכל..
.מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? מממ.. מה שיש מספיק..
.מה הייתם משנים בפורום? כלום..
.אחר- במה חופשית- כמו שכבר אמרו אחלה מנהלת ואחלה פורום!
!

MiChElLe182

New member
=]

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו?כשפירסמת אותו בהייד האם אתם נהנים בפורום?ברוווור מה לדעתכם צריך לשפר בפורום?אמממ כלום מה אתם הכי אוהבים בפורום?הכל מה הייתם רוצים שיהיה בפורום?בריכת שחיה וחדר כושר
מה הייתם משנים בפורום?כלום אחר- במה חופשית-שחר את
ותודה על ההשקעה

M c F l y

New member
מממממ ../images/Emo9.gif

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? אני כעקרון לא הייתי ממש גולשת בתפוז פעם במאה שנה הייתי נכנסת וחברה שלי היא קבועה בפורום ג"ש והיא ראתה ששמו הודעה שם של תפוז שפתחו פורום מקפליי והיא ידעה כמה אני אוהבת אותם אז היא נתנה לי לינק ונכנסתי (זה היה עוד ביומו הראשון של הפורום
) האם אתם נהנים בפורום?בטח! מה לדעתכם צריך לשפר בפורום?לא יודעת מה אתם הכי אוהבים בפורום?הכל.. מה הייתם רוצים שיהיה בפורום?ממ יותר כתבות עליהם או משו שיהיה מה לקרוא :) מה הייתם משנים בפורום? כלום :)

DesertRose7

New member
בקשר לכתבות

אני מעלה לפורום כל דבר שאני מוצאת. וכמובן שעוד אנשים פה עושים ככה. מעבר לזה זה כבר לא בשליטתנו - רק מקפליי והעיתונים.

mayoosh4

New member
שלי../images/Emo3.gif

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? אההה דרך פורום באסטד
האם אתם נהנים בפורום? מאוד. מה לדעתכם צריך לשפר בפורום? אה... לא קשור להתנהלות של הפורום, אבל המשתמשים של הפורום צריכים להקפיד על החוקים יותר [בעיקר חוקי הנצל"שים וכאלה
] מה אתם הכי אוהבים בפורום? אההה את הפינות השבועיות. מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? לא חסר לי כלום. מה הייתם משנים בפורום? אההה בינתיים כלום
אחר- במה חופשית- שחר, אוהבים אותך. [קבוצתתתתתתת תמיכה..] חחע סתם כפרעלייך

loner in love

New member
אהמ

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? מפורום באסטד בתפוז ומקפליי בהייד ברגע שפתחו אותו האם אתם נהנים בפורום? מאוווווווד מה לדעתכם צריך לשפר בפורום? כלום מה אתם הכי אוהבים בפורום? את האווירה והאנשים ואת העובדה שאנחנו מתקשרים גם מעבר למקפליי! מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? אירוח בלוג של מקפליי
מה הייתם משנים בפורום? כלום

T a l14

New member
אני

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? ג'ני פירסמה בפורום של באסטד האם אתם נהנים בפורום? מאוד מה לדעתכם צריך לשפר בפורום? נאדה מה אתם הכי אוהבים בפורום? הכלללל! הבנות והשיחות שמתעוררות פה, לא יודעת, פשוט כיף כאן... מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? אירוח של מקפלי (?...) מה הייתם משנים בפורום? כלום... אנחנו מושי מושלמים!חח...

למעלה