סקר שביעות רצון.

simpsonit

New member
אני...!!עונההההה

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו? אממ לא דעת ראיתי איפה שהוא (לא זוכרת) האם אתם נהנים בפורום? כהה פורום חמוד!! ביחוד שהוא על מקפליי! מה לדעתכם צריך לשפר בפורום? אממ כלום! פורום חמוד מאוד מאוד מאוד מה אתם הכי אוהבים בפורום? אממ כמו הרבה דברים את כל הפינות של המשחקים!
מה הייתם רוצים שיהיה בפורום? אממ אולי תארחו את מקפליי חעחעחעחע (בחלום) מה הייתם משנים בפורום? כלום..!!

bustedit

New member
יווווווו חחחחחחחחחחחחחחחח

*לא קשור- אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה* אני נקרעת פה!!! הקליפים של מקפליי קורעים אותי בטירוף! בקליפ THAT GIRL שדני נופל מהצמיגים השתנתיייי מצחוק! יו ושהם שרפו לחבר שלה ת'כרטיס אשראי ושהארי פוצץ לו ת'אוטו בדלק חחחחחחחח הם פשוט קרועים! וואי ובשיר OBVIOUSLY שהם עושים פרצוף כשהחבר של ההיא מעיף קול עם המקל ולא פוגע בכדור ושהם מוחאים כפיים בכח מזה צחקתיייייי איזה חמודים הם! הקליפים שלהם פשוט מצחיקים בטירוף!

beyonce3

New member
אכן............

הזויים הייתי אומרת...ו-ROT3F...הוא אחד מהם..........

may90

New member
אוי אני מפחדת מהקליפ הזה

יש לי לפעמים פראנואידיות אז אני לא סומכת על כל הבובות! והם עוד שרים וזזים אם זה היה אמיתי הייתי רצה בכל הבית בצרחות מחזיקה את הדבר הזה שהם היו מחוברים אליו וזורקת אותו מהחלון

loner in love

New member
ואז הם היו

מטפסים בחזרה ישר לתוך הבית שלך "דאגי עולה במדרגות..."

loner in love

New member
יש כזה צ'יזבט

על איזה בובה שכל הזמן מפרקים אותה והיא כל הזמן מרכיבה את עצמה מחדש ועולה לרצוח את הילדה

חחחחחחח מנדי!../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

אני שונאת ת'צ'יזבט הזה! הוא מפחיד אותי כל פעם מחדש!
הוא מזכיר לי ת'סרט "משחק ילדים".... בעעע למרות שממש לא הייתי מתנגדת לזה שדאגי יעלה אצלי במדרגות בבית....

נו באמת איילין אל תגידי לי ../images/Emo80.gif

שאת לא מכירה ת'צ'יזבט על מנדי....
טוב אז הצ'יזבט הולך ככה: מנדי עולה במדרגות, מנדי עולה במדרגות מנדי לוקחת סכין, מנדי עולה במדרגות, מנדי עולה במדרגות מנדי רוצחת את אבא, מנדי רוצחת את אמא מנדי עולה במדרגות, מנדי עולה במדרגות מנדי רוצחת..... אותךךךךך!
כמובן שמספרים את זה בלילה בחושך זה יותר מפחיד! בעעעע אני שונאת בובות רוצחות! זה מפחיד!
תתארו לכן את דאגי: דאגי עולה במדרגות, דאגי עולה במדרגות דאגי לוקח ת'בייבי ליס, דאגי עולה במדרגות, דאגי עולה במדרגות דאגי שורף לטום ת'שיער דאגי שורף לדני ת'שיער דאגי שורף להארי 'את המולט דאגי שורף..... אותךךךך! חחחחחח זה יכול להיות מגניב דווקא בתור קומיקס.... חחחח

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כןכןכןכןכןכן אני רוצה כזה קומיקס
באמת שאני לא מכירה את זה חחח

חחח וואו עלה לי עכשיו רעיון! ../images/Emo80.gif

אני אצייר קומיקס של מקפליי שדאגי שורף לכולם ת'שיער!
כבר ציירתי כמה קומיקסים מזמן ואני גם ממש אוהבת לצייר.... חחחחח טוב אבל אני אתחיל אותו כבר מחר.... היום כבר אין לי כוח.... בעע זה יקח לי קצת זמן אבל ברגע שאני אסיים לצייר אותו אני אסרוק אותו לפה לפורום עם הקדשה מיוחדת לאיילין.... חחחח

יו וולקאם!../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

חחחחחחחח פעם ציירתי גם באסטד אם אני לא טועה יש לי עדיין ת'תמונה על המחשב.... אפילו חברה שלי שלא מתה עליהם בכלל אמרה שזה יצא ממש יפה וממש דומה!

DesertRose7

New member
חחחחח.. גדול!

וגם אני לא מכריה את מנדי. אבל באמת כל הקטע הזכיר לי את צ'אקי ממשחק ילדים -שאגב ממש לא מפחיד אלא דווקא ממש מצחיק

../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif יוו

גם את שונאת בובות? [זאת inbal287, אין לי כוח להחליף לרגיל
]

sarahhh

New member
אני

איך שמעתם על הפורום הזה? איך הגעתם אליו?מיכלי אמרה לי לבוא לפה האם אתם נהנים בפורום?בטח מה לדעתכם צריך לשפר בפורום?אמממממ לא מוצאת כלום מה אתם הכי אוהבים בפורום?את הבנות פה (והבן) מה הייתם רוצים שיהיה בפורום?אממממ זהו ניראה לי יש מספיק מה הייתם משנים בפורום?כלווווום אחר- במה חופשית- אההההההההההההה אני לחוצה אני עומדת להישתגע הצצצצצצצילו

למעלה