סקר

gilad g

New member
לא ../images/Emo13.gif

1. מה XP מתקין בדיוק
איזה "דברים מעצבנים" הוא עושה
2. 2000 יציב בדיוק כמו XP. יש להם קרנל מאוד מאוד דומה. 3. XP HOME זה באמת קקה. 4. לי יש XP בן 9 חודשים לפחות, אל תבלבל את הביצים. 5. אצל כל הארגונים
באמת
אני מזמין אותך לבי"ח הדסה, ולראות שאני טועה.

xurix

New member
תעשה לי טובה.

XP עושה כל מיני דברים מייקרוסופטיים. למשל - את לא יכול להסיר אותו ולהתקין 2000/98/95. אתה חייב לפרמט אותו עם BOOT DISK ואז להתקין. וזה מחרבש לך את ה NTFS. ודבר שני - תסתכל על כל חברת מחשבים מצוייה ותראה שאין לה XP. ואל תשווה ביציבות.

שטויות, אתה יכול הכל! תתקין XP pro

באנגלית ותראה שזה חייה... יענו לא הhebrew enabled אלא עם הדיסק language interface וזה בן זונה!

Ohad18

New member
XP ../images/Emo26.gif חרא

פשוט חרא, לי יש xp pro באנגלית והוא פשוט חרא! שיט! קקה! מעצבן, איטי, מעפן, מחליט דברים בעצמו, ומעצבן.

Admini

New member
לא מסכים איתך

XP עושה את העבודה שלו. קצת כבד (אבל אפשר "לטפל" בו) אבל עושה את העבודה ולא נתקע. אצלי הוא היה דולק שבועות שלמים רצופים. אגב, 2000 דולק אצלי (בשרת) למעלה מחודש והשיא בינתיים הוא 80 יום וגם אז זה היה ריסטרט מסודר לאחר שדרוג כלשהו.

xurix

New member
כל מה שאתם אומרים

גם Ohad18 וגם ADMINI רק מוכיח ש 2000 יותר טוב. 80 יום בלי ריסטרט מדבר בעד עצמו.

Admini

New member
זה השיא האישי שלי

ראיתי איפשהו שיא של 156.... אני חושב אבל שיש יותר... מצד שני, אין מניעה ש-XP שנמצא על מחשב יציב לא יגיע לזה.

Admini

New member
מנסיון אישי ../images/Emo13.gif

טיפה כבד, (העברית שלו בעיקר)... אבל יציב כמו אבן.

dors

New member
המחשב שלי פתוח כבר

מעל חודשיים רצוף + האינטרנט ודי הרבה תוכנות שעובדות בו זמנית ואפילו פעם אחת לא היה עומס או שהייתי צריך לעשות ריסטרט או משהו

xurix

New member
זה לא האם הוא עובד

אלא איך הוא עובד... ובזה אין ספק ש 2000 מוצלח יותר.

xurix

New member
אתה בעצמך אומר

שזה כבד. זה פשוט ווינדווס מעצבן שמשתלט לך על המחשב. למה אני צריך לשלם/לצרוב ווינדווס שצריך "להשתלט" עליו
. ואגב, הוא שותל לך כל מיני פאצ'ים בלי לשאול אותך וכאלה.

Admini

New member
הוא קצת כבד

אבל עושה את העבודה... אגב, לגבי הפאצ'ים זה טוב שהוא מתקין.. והוא שואל אותך כברירת מחדל בין הורדה להתקנה

gilad g

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

"שמשתלט לך על המחשב".
תן לי מערכת הפעלה אחת שלא משתלטת לך על המחשב. (איזה פאצ'ים!?)

xurix

New member
עזוב...

אני מתכוונן לכל מיני דברים קטנים ומעצבנים שלא תמיד מועלים כמו שינוי הצגת תיקיות ועוד... לא משנה- הרי לא נשכנע אחד את השני, ואם אתה חושב שXP טוב יותר, או אם אני חושב ש 2K טוב יותר - אז סבבה.

למעלה