סקר:

• פותח הנושא niniv
  • פורסם בתאריך

niniv

New member
../images/Emo124.gifסקר:

באיזה חיתולים אתם משתמשים ובאיזה מגבונים?

wildcat6

New member
ראשונה ובניגוד לרוב

בחיתולים משתמשת אצל אור בהגיס וטיטולים אצל שחר השמשנו גם בהופ ניסינו את כל החיתולים גם פמפרס טובים אבל הם באותו סדר גודל של הגיס מגבונים תומכת בשיטת המגב הדק והרטוב והזול פראש 1 בקופסאות ענק במחיר של 10 ש"ח ומטה 320 מגבונים

nush1

New member
חיתולים - פמפרס

עד לא מזמן השתמשנו בהאגיס אבל הם נהיו קטנים וכשקנינו את היותר גדולים אז הם גדולים מידי - עברנו לפמפרס! מגבונים - פרש וונס החבילה הכתומה הם עבים וטובים (הכחולה דקים ונקרעים)

shirka

New member
חיתולים פמפרס ,נסינו האגיס והפיפי

היה בורח. מגבונים-מעדיפים האגיס אבל קונים מה שבמבצע (בכל מקרה את אלה מהבד-הרכים).

dafgol

New member
האגיס

חיתולים רק של האגיס מגבונים בדר"כ של האגיס.

חיתולים- האגיס. ניסינו פמפרס ולא

היינו מרוצים. מגבונים פרשוואנז, אבל לא תמיד, אם יש משהו אחר במבצע אז נלך עליו, כל עוד כמובן הם בסדר...

yaelli10

New member
פמפרס ומגבונים האגיס ושאלה ?

אוטוטו החבילה הענקית של האגיס - 80 חיתולים עומדת להיגמר, אלה עכשיו במשקל ביניים כאשר השלב הבא - שלב 3 ענק עליה ושלב 2 די צפוף. מה עושים? אני שוקלת לקנות חבילת חיתולים מסוג אחר, שתהיה חבילה קטנה יותר. ולגבי המגבונים - האגיס מנקים יופי את התוסיק !

חגית99

New member
אף אחת לא שמה לתינוקה טיטולים

תוצרת הארץ? ואני בנתיים מנסה עוד לא החלטתי מה טוב לים - פמפרס, האגיס ועכשיו אנחנו בטיטולים פרמיום. בנתיים הוא היה רטוב גם עם פמפרס וגם עם האגיס ולפני יומיים קניניו חבילה של הטיטולים ו...נחכה ונראה. בקשר למגבונים - ג'ונסון או טיטולים או האגיס. (העיקר שיהיו עבים) חגית.

wildcat6

New member
חגית אני שמה גם טיטולים

וזה בעיקר לגן שם מחליפים הרבה וליום כי בלילה צריך משהו שסופג רציני

שושי @:-)

New member
חיתולים של פמפרס

ומגבונים זה משתנה בין המבצעים. כרגע אנחנו על אגיס.

למעלה