סקר:

• פותח הנושא niniv
  • פורסם בתאריך

lovely2

New member
האגיס והאגיס נטולי ניחוח...../images/Emo39.gif../images/Emo128.gif

עדי 4

New member
ליטת,אני מעתיקה ממך.האגיס והאגיס

לגן אני קונה לטל את הטיטולים הכי פשוטים,מה שבמבצע כי מחליפים להם כל כמה שעות בלי קשר להאם החיתול רטוב או לא. ניסיתי את פמפרס כשהיה מבצע וטל קמה תמיד רטובה לגמרי. מגבונים בעיקר של האגיס בלי ריח אבל לפעמים מנסים את המגבונים של לייף

חיתולים - האגיס וגם נניס

שזה חיתולים מקפריסין, שקיבלנו מחבר שיש לו מפעל שם. שניהם טובים. מגבונים - צמר גפן ומים בלבד, גם מחוץ לבית (לוקחת מים בבקבוק במיוחד בשביל זה, ומשתדלת לא להתבלבל בין הבקבוק הזה לבקבוק שאני שותה ממנו...) ניסינו מגבונים מכל מיני סוגים, אבל זה עושה לה אדמומיות.

niniv

New member
ואף אחד לא משתמש

בטיטולים פרימיום החדשים? או בכלל במשהו אחר? כולם האגיס ופמפרס?????? (אני עכשיו משתמשת בפמפרס, אבל המחיר עלה בעשרה שקלים בערך, אז חשבנו להחליף...)

wildcat6

New member
אני אף אחד לא קורה ומתייחס אלי

אני משתמשת גם בטיטולים ליום ולגן כי הם זולים

גאיה100

New member
האגיס ופמפרס

מנסים את שתי החברות הבעיה ששירונת מאד רזה ומאד ארוכה כך שהחיתולים שניסינו להתאים לפי המשקל לוחצים (האורך האורך...) ומידה גדולה יותר הופכת את כל העניין למסורבל כי אז החיתולים גדולים עליה. מגבונים של ג'ונסון אבל בעיקר משתמשים במים וסבון

קיים פמפרס עם כיס???

חברה שלי שבהריון אתמול אומרת לי ... שמעת יש חיתול עם כיס שמחביא את הקקי .... שלחתי אותה לישון ולהתעורר למחרת כי נראה לי תמוהה... מישהי מכירה???

niniv

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקרעת אותי...

בטח יש כיס... שניים!!! ואפשר לשים בכיס כמה שקלים.....

טיטולים פרימיום ומגבוני האגיז

ללא ריח. פמפרס עשו ללוטן תפרחת חיתולים איומה, ממש כוויות שעברו רק אחרי שבוע וחצי! טיטולים פרימיום מעולים. עכשיו קנינו חבילה האגיז כדי לנסות לפני שאנחנו נוסעים, כי זה מה שיש ברוסיה... בינתיים הם בסדר, אבל לא עולים בכלום על טיטולים פרימיום.

טלאפ

New member
מה שזול מבינהם - פמפרס והאגיס

ומגבונים לפי המבצעים. אבל המועדפים עלינו אלו המגבונים של ג'ונסון אנד ג'ונסון שלצערי הם יקרים מאוד.

ammy

New member
חיתולים פמפרס ומגבונים הגיס בעבר

השתמשנו בטיטולים ,אבל מאז הסידרה החדשה אני לא כל-כך מרוצה מהם.

mikihc

New member
חיתולים - האגיס. מגבונים -

לפיפי משתמשים בפרש וונס, ולקקי משתמשים בהאגיס. ביי, מיקי

למעלה