קרעת אותי עכשיו צריך להביא את הרעיון לג'יי ג'יי
I inbal145 New member 14/4/04 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי עכשיו צריך להביא את הרעיון לג'יי ג'יי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קרעת אותי עכשיו צריך להביא את הרעיון לג'יי ג'יי
M me myself N MichaL New member 14/4/04 #21 ואפילו ל J.J יש כבר דוגמא איך זה נראה... הוא לא צריך להתאמץ..
ק קרלוצה New member 14/4/04 #26 לא רק שאני אתבע אותו..... אני אנחית עליו את ג'ק!!! (תודו שהוא מפחיד )
I inbal145 New member 14/4/04 #27 אם ככה... מזל שאני לא ג'יי ג'יי ומזל שאני לא מסתבכת איתך וכן, הוא מפחיד... אף פעם לא ראיתי אותו מחייך
אם ככה... מזל שאני לא ג'יי ג'יי ומזל שאני לא מסתבכת איתך וכן, הוא מפחיד... אף פעם לא ראיתי אותו מחייך
M Moreiro New member 14/4/04 #28 ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif זה לא ג'ק, זה ויקטור גרבר... אבל בכלופן
I inbal145 New member 14/4/04 #29 אממממ... אני דווקא התכוונתי לג'ק את ויקטור גרבר ראיתי מחייך כבר הרבה פעמים אבל תודה
P prophecy girl New member 14/4/04 #30 הוא חייך פעם אחת.. בפרק 309../images/Emo21.gif וזה לא ספוילר. וזה גם לא ממש חיוך... זה מן חיוכון קטנטן... עכשיו יש ספוילר ל309 מ ס פ י ק ר ו ו ח ? הוא מחייך לווהן...
הוא חייך פעם אחת.. בפרק 309../images/Emo21.gif וזה לא ספוילר. וזה גם לא ממש חיוך... זה מן חיוכון קטנטן... עכשיו יש ספוילר ל309 מ ס פ י ק ר ו ו ח ? הוא מחייך לווהן...
I inbal145 New member 14/4/04 #31 אה נכון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אבל בחיים לא תראי אותו מחייך (או שיש ניסים בעולם ) כמו בתמונות שמור העלתה מקודם...
אה נכון../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אבל בחיים לא תראי אותו מחייך (או שיש ניסים בעולם ) כמו בתמונות שמור העלתה מקודם...
ק קרלוצה New member 15/4/04 #34 ../images/Emo12.gifהוא ממש מראה שיניים?!?! כל הכבוד לויקטור לא חשבתי שאני אראה את השיניים שלו EVER....אם הוא יחייך ויראה שיניים באליאס זה שיא השיאיייייים!!!!
../images/Emo12.gifהוא ממש מראה שיניים?!?! כל הכבוד לויקטור לא חשבתי שאני אראה את השיניים שלו EVER....אם הוא יחייך ויראה שיניים באליאס זה שיא השיאיייייים!!!!