עדכון לגבי הראיון

Itay Simons

New member
אין צורך לשרשר הודעות כאלה ../images/Emo6.gif

משרשרים רק מה שלא חשוב במיוחד או לא קשור בכלל... בהצלחה!

היויו

New member
טוב אז עדכון נוסף ../images/Emo13.gif

תומאס - 13 לחודש בסביבות 12 בצהריים - ראיון טלפוני (הם יתקשרו אלי לסלולרי,אני צריך עוד לראות איך אני מקליט את זה...) אנט - ה20 לחודש (לא סופי) ב12 בצהריים - ראיון טלפוני. ראיון דרך מייל - יוקה ומרקו, צריך עוד לסגור בדיוק מתי. ועוד דבר - גבי מפגש/אירוע החתמה !!
טוב,למעשה אין חדש.פלו פשוט אמר לי להיות סבלני בקשר לתשובה מאוו בנוגע לזה. אז נתאזר בסבלנות,אבל לא מתעלמים ממני

ייאי^__^

כל הכבוד,זה ממש מרשים,מה שהשגת עד עכשיו
אפשר לשלוח לך שאלות בשבילם? ולגבי מפגש-אני בספק אם יהיה,אבל העובדה שהם עדיין לא נתנו תשובה לחיוב או לשלילה מעודדת,בערך.

היויו

New member
../images/Emo124.gif שאלות ללהקה

תראו, כבר פרסמתי פה את השאלות ששלחתם אחרי שתרגמתי ו(קצת) ערכתי. אני יכול לפרסם אותן כאן שוב, אם אתם רוצים, אבל... מאחר והראיונות בעצם נפרדים, אני חושב שיש מקום לעוד שאלות לכולם. שימו לב!! הראיון עם תומאס ב-13 (OMG!!) שזה מחרתיים!! שיט, יש לי עבודה לעשות ואני צריך גם לערוך שאלות בשבילו ולהוסיף ולהתכונן ו...ו... טוב, אז מי שרוצה עוד שאלות לתומאס - שישלח דחוף דחוף, שיהיה לי זמן לתרגם (מזל שיש רכבת
) מי שרוצה שאלות למרקו ויוקה - שישלח גם, יש עוד טיפה זמן אבל זה בטח גם יהיה בשבוע הקרוב. הראיון עם אנט יהיה כנראה ב-20 ב-12 בצהריים, אז יש לכם קצת יותר זמן לכתוב שאלות בשבילה. אבל קחו בחשבון שאני צריך לערוך אותן וזה גם לוקח זמן, אז אנא מכם - שאלות לתומאס גג גג גג עד מחר בערב. הראיון המלא יפורסם כאן בערב שאחרי הראיון
הזקן

box 5

New member
סתם מתוך התעניינות...

אם הראיון בטלפון, איך אתה מתכנן לכתוב את התשובות? הכוונה, זה דיבור וזה מהר והכל... ותומאס בטח יחפור... אתה מקליט אותו או משהו?

למעלה